benimle her hafta tartılıp, vazgeçmeyecek diyet arkadaşı arıyorum...

hedef75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
172
14
98
Boyum 1.70, kilom 75.. mayıs sonuna kadar 60-62 kilo olmam lazım, benimle birlikte devam edecek olan arkadaş arıyorum..
sabah-öğlen: 1 kahve+ biraz ekmek+ 1 yumurta+ 2-3 sucuk (h.sonu geç kalktım malum)
ara:yok
akşam: 1 çorba+ 1 tabak salata+ 2 kaşık yoğurt
ara: birazdan yiyeceğim (yarım muz+ 4-5 çilek)
saat 21:00 civarı da 1 bardak kahve içeceğim

ben varıııımm:) benimde karatay da 3. günüm mayıs sonuna kadar 58 kilo hedefim var su an 68 kilodayım

tamam seninle devam edelim ozmn :)) bu karatayın mantığı nedir? ben bir ara dukan denemiştim:)

Kısaca bi anlatiim sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun aslında bu bi diyet değil yaşam biçimi,glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun ekmek pirinç makarna tatlı tuz yok ekmek yerine ceviz yiyorsun doyarak ve sağlıklı beslendiğin için kilo veriyorsun bir de en önemlisi spor, spor yapamıyorsan bile günde en az 1 saat yürümelisin

Bende kitapları var ayrıca istersen nette de bu konu hakkında bir sürü doküman var. Benim 3 günüm inan kendimi bi nebze olsun hafif hissediyorum belkide yediğim şeyler dokunmuyor ondan, tartılmak istiyorum ama daha kilo vermemişimdir diye tartıya motivasyonum düşebilir.

Ayrıca gecen sene yine bu zamanlar dukan yaptım sende oldu mu bilmiorum ama benim tansiyonum düştü ve bayılma tehlikesi atlattım ondan sonra vazgectim dukandan (dukan ile 8 kilo vermiştim ama geri aldım:()

Kısaca bi anlatiim sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun aslında bu bi diyet değil yaşam biçimi,glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun ekmek pirinç makarna tatlı tuz yok ekmek yerine ceviz yiyorsun doyarak ve sağlıklı beslendiğin için kilo veriyorsun bir de en önemlisi spor, spor yapamıyorsan bile günde en az 1 saat yürümelisin

Bende kitapları var ayrıca istersen nette de bu konu hakkında bir sürü doküman var. Benim 3 günüm inan kendimi bi nebze olsun hafif hissediyorum belkide yediğim şeyler dokunmuyor ondan, tartılmak istiyorum ama daha kilo vermemişimdir diye tartıya motivasyonum düşebilir.

Ayrıca gecen sene yine bu zamanlar dukan yaptım sende oldu mu bilmiorum ama benim tansiyonum düştü ve bayılma tehlikesi atlattım ondan sonra vazgectim dukandan (dukan ile 8 kilo vermiştim ama geri aldım:()

mesela 1 gününü anlatabilir misin? Dün neler yedin mesela?

ben de 72kg yum hedefim 60
epeydir istiyorum ama motivasyon eksikligim var
ben herhangi bir diyet sistemine girmeden saglikli beslenme taraftariyim
cunku dukan ve karatayi omur boyu yapabilecegime inanmiyorum kendi adima
hergun yediklerimizi yazalim ictigimiz sudan yaptigimiz spora kadar
benden bir oneri,
yarin tartilip yazalim pazartesi tarti gunu olsun

ben de 72kg yum hedefim 60
epeydir istiyorum ama motivasyon eksikligim var
ben herhangi bir diyet sistemine girmeden saglikli beslenme taraftariyim
cunku dukan ve karatayi omur boyu yapabilecegime inanmiyorum kendi adima
hergun yediklerimizi yazalim ictigimiz sudan yaptigimiz spora kadar
benden bir oneri,
yarin tartilip yazalim pazartesi tarti gunu olsun

sonradan bırakmak yok ama :)
ben emek emek liste yapmıştım sonra ne yazan oldu ne gelen giden

beni de aranıza alın siteye yeni üye oldum
benim ama 76 kilodan 61 e düşmem lazım
hergün yediklerimi yazarım inşallah

arkadaşlar ama bırakmayalım lütfen her gün yazalım ne yediğimizii

bende katılabilirmiyim. ben başlayalı 1 hafta oldu gayet iyi devam ediyorum. kilom 76 di ilk hafta 2 kg gitti ödem vs. artık haftada 800-1000 gr arası vermeyi planlıyorum. geçen yıl diyetisyen eşliğinde 12 kilo vermiştim tabi sonra dikkat etmedim düzensiz beslendim ve geri aldım şimdi tekrar aynı diyetime başladım. 29 yaşındayım.??

bu arada hedefimi yazmayı unuttum. 25 mayıs oğlumun doğum günü o güne kadar 65 olmayı çok istiyorum bakalım. tabi sonra bırakmıcam 60 olana kadar devammm.

Arkadaşlar ben kendi günlüğüm de de yazıorum ama buraya da yazayım ayrıca karatay yapıorum(4. gün)
Boy 1.64
Kilo 68

Kahvaltı--------------

1 adet haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
bir avuc badem
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir:)

1 Fincan yeşil çay

sonradan bırakmak yok ama :)
ben emek emek liste yapmıştım sonra ne yazan oldu ne gelen giden

tamam canım başta sen olmak üzere kimse bırakmayacak oldu mu:40:
beni de aranıza alın siteye yeni üye oldum
benim ama 76 kilodan 61 e düşmem lazım
hergün yediklerimi yazarım inşallah
kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı
hergün yazalım bakalım neler olacak

bende katılabilirmiyim. ben başlayalı 1 hafta oldu gayet iyi devam ediyorum. kilom 76 di ilk hafta 2 kg gitti ödem vs. artık haftada 800-1000 gr arası vermeyi planlıyorum. geçen yıl diyetisyen eşliğinde 12 kilo vermiştim tabi sonra dikkat etmedim düzensiz beslendim ve geri aldım şimdi tekrar aynı diyetime başladım. 29 yaşındayım.??
ben de 29 yaşındayım şu an 72 kgyum
benim de hedefim kızımın doğumgününe kadar
13 temmuz 60 kg :34::34::34::34:
12 kg süper vermişsin:nazar: ben hayatımda topyekün o kadar veremedim
nasıldı listen canım?

sabahları uyanınca 1 bardak su içiyorum

kahvaltı:
1 dilim tahıllı ekmek
2 yemek kaşığı kadar tavada yumurta
2 zeytin, 1 dilim peynir
maydonoz tere
şekersiz çay

ara: yapmadım fırsat yoktu

öğle:
6 yemek kaşığı kıymalı türlü
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

ara:
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı

bu arada dün kardeşimin kız arkadaşını gördüm 9 kg vermiş 1200 kalorilik diyet yapmış
insülin direncini kırmak için 3 ay hiç tatlı yemedim dedi
ilk 2 hafta hiç doymuyordum hep mızmızlanıyordum hep açtım ama şimdi hiç aramıyorum eski iştahım hiç kalmadı dedi
tatlıyı da aramıyormuş..

açıkcası fena gaza geldim:10::10::10::10::10:

merhaba tatlısızzz olmazz:))
bugün okulda çocuklar pasta fln getirmişler accık yedim sanırım:
sabah:yrm poaça+çay
öğlen:kuru fasülye+1kaşık pilav+1kaşık makarna+1 ayran
ara:1 tane elmalı kurabiye
akşam:çorba+salata
bu arada tam 75 kiloyum sabah tartıldım

sabah: yumurta, peynir, 1 dilim ekmek, 3 tane zeytin
ara öğün : elma
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı ve çok az tavuk bir dilim ekmek
ara öğün : yarım porsiyon sade dondurma ilk günde kaçamaklarım başladı gibi
akşam bir kase çorba sebze yemeği yedim ara öğünde bir elma ve yoğurt yemeyi planlıyorum

tamam canım başta sen olmak üzere kimse bırakmayacak oldu mu:40:

kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı
hergün yazalım bakalım neler olacak

ben 76 kiloyo çok zor indim diyetisyene gitmiştim ilk kilom 96 olmuştu sonra 68 indim ama tekrar 76 oldum eve koşu bandı da aldık bakalım sonuç ne olacak bu arada ben de 30 yaşındayım bebekte düşünüyorum bakalım ne olacak :)

Back
X