canım çoğu kişi ramazanda istemiyor ama biz bi arkadaşla başladık bugün ramazan falan farketmezgün gün yazıcaz yarışıyoruz zaten yani
alırız tabi ne demekHah işte bende öyle istiyorum. :) Aranıza alır mısınız beni de :) ?
alırız tabi ne demekama öyle boş bırakmak yok sürekli yazıyoruz yani. Cici bebe de yiyoruz. sen yiyor musun ?
bi de iştah için şurup. belki senin iştah derdin yoktur ?
kilom 2 kg fazla boyum 2 cm kısaCicibebe'ye yarın başlıcam inşallah. :) Facebook adresin var mı ordan daha rahat konuşuruz ?
Evet şurup içmiyorum ya tiksiniyorum daha kötü oluyo :)
kilom 2 kg fazla boyum 2 cm kısa
Anlamadım ya :) Facebook adresini sormuştum ?D
bende katılmak istiyorum aranıza :26: ramazan nedeniyle olur mu bilmem ama deniyecem iftardan sonra durmadan yiyecem inşlh
canım özel mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorumözel mesaj attım
Olur olur tabi yani bana göre hava hoş.Ne kadar çok o kadar iyi. Aslında Facebook'ta bir grup kurup orda toplansak falan daha iyi olur. Facebook kullanıyor musun?
özel mesaj attım
bende katılmak istiyorum aranıza :26: ramazan nedeniyle olur mu bilmem ama deniyecem iftardan sonra durmadan yiyecem inşlh
canım özel mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorum
merhaba arkadaşlar umarım herkes istediği kadar kalıcı bir şekilde kilo alır ramazanın hürmetine
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...ye-varmisiniz-hersey-guzel-olacak-kizlar.html
gel buyur canım boyun ve kilon kaç yaşın kaç :)
oooh boya bak hatundakiyaş 22,boyum 1.68, kilom 50 beş kilo almayı hedefledim umarım olur
oooh boya bak hatundaki
öğrenci misin canım
herkesin hedef 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?