Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Kızlar hadi çabuk evde oturmayın dışarı çıkın yürüyüş yapın!!!

Giderken ayaklarım geri geri gidiyordu ama bir saat tempolu yürüyüşümü yaptım içim rahat !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu hafta ben berbat durumdayım verdiklerimi de geri aldım. canım çooookkk sıkkın.
ama bırakmıyorum kesinlikle. devamm..
yine de yarın malesef bildirim yapamayacağım((

Kimse yazmıyor buraya ve yazmayınca motive düşüyor yediklerimizin hesabını yapamıyoruz bence düzenli yazalım. Bn kaçamak yapınca suçluluk hissediyorum mesela nasıl yazacam size die

iPhone 'dan gönderildi

Saat 9:00
Limonlu ballı ılık su
Semizotlu maydanozu salata
4 yeşil zeytin
2 parça peynir
2 kuru kayısı ve bol su

iPhone 'dan gönderildi

Biz tuceyle hep yaziyoruz biz caliskaniz:) ben kendi adima konusuyum kacamak yapmiyorum.sadece haftanini 1 gunu yaparsam kendime izin veriyorum.onda bile abartmiyorum.faydasini da gordum 2 hafta olacak kilo cok vermedigim halde spordan dolayi sıkılasma basladi
Size kiziyorum artik ben 2 cocukla yapmaya calisiyorum ustelik biri daha 3.5 aylik siz niye yapmiyorsunuz hadi toplayin kendinizi yaza ne kaldi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ah sporu düzgün yapabilsem Mersin sıcağında mahvoluyorum ;( ama en azından belediyenin parkurunda yapıyorum her gün

iPhone 'dan gönderildi

Haslamis yumurtam 1 dilim kepekli ekmegim yarim demet maydonoz domates salata 4 zeytinle kahvaltimi yaptim 45 dk sporumu yapip dusumu aldim oglen 7 8 kasik kuru fasulye yedim simdide yesil cayimi demledim onu iciom.birde kizlar nette nereye baktiysam hep aksamlari sadece sebze corbasi icin diyor artik bide bunu denemeye karar verdim.bugun yarin buldugum sebzeleri alip denicem bence kesin faydasi olur hemde saglikli

Saat 15:30
Bir tabak makarna mecbur kaldım misafirlikte öğrenci eviydi
Biraz salata
Bir tane bitter çikolata
Su su su

iPhone 'dan gönderildi

Ben sabahlari hafif kahvalti muhakkak en az 45 dk spor ama genelde 1 saat aksamalarida 1 saat hatta bazen 80 dk spor yaptim yememi inanilmaz azalttim ortalama 3 litre su ictim yesil cay... Yani bayagida iradeliydim ilk defa bu kadar yapiyorum.cunku artik inanilmaz biktim kilolardan psikolojimi bile etkiliyor.artik nereye kadar dedim ve asla birakmak yok.eger birakirsam kendime guvenim kalmayacak ben bu kilolara alisik degilim 4 sene oncesine kadar 50 kiloydum dogumlarla 74 e ciktim

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

dr ayca kayanın ınternetekı dıytı ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(

Menü çok çok güzel. Size önerim sabah aç karnına kuru kayısı ye üstüne sıcağa yakın ılık su içmek. Ya da daha etkili olanı: keten tohumunu biraz dövün sabahları aç karnına yoğurt ile karıştırıp yiyin. Günde 1 tatlı kaşığı öneriyorlar. Umarım bi faydası olur

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:

gunaydın yanı her sabah kuru kayısı yesem 3- 4 tane yeterlımı yanı duzenlı olarak hergun mu yesem faydası olur kılo almazmıyım pekı acaba keten tohumunmuda yesem hergun faydası olurmu ? tsk ederm aydınlatrsanz sevnrm ? ozellıkle gobegm var benm sezeryandan dolayı kılo vermek ıstyrm cok uzuluyrm evlendgmde 48 kıloydm smdı 65 kıloyum cok moralım bozluyr ? =(

Sabah yediğimiz meyve kilo yapmıyor bi de kurutulmuş olduğu için daha iyi. Keten tohumu ise çok güzel çalıştırır ve kilo vermenize yardımcı olur. Üstelik aç karnına yoğurtla olunca daha iyi. Çünkü yoğurt çok güzel yağ yakar lütfen günlük yapmaya çalışın ikisinin de hiç bir zararı yok :)

iPhone 'dan gönderildi

ok o zaman ıkısınını bır anda yapabılırmıyım o zaman ama sureklımı olacak bu yapacagm seyler ? ya bırde yulafla yogurt yendııgı zaman kılo verebılıyormu ? sabah ac karnına kahvaltı yerıne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…