- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Bu hafta ben berbat durumdayımverdiklerimi de geri aldım. canım çooookkk sıkkın.
ama bırakmıyorum kesinlikle. devamm..
yine de yarın malesef bildirim yapamayacağım((
Biz tuceyle hep yaziyoruz biz caliskaniz:) ben kendi adima konusuyum kacamak yapmiyorum.sadece haftanini 1 gunu yaparsam kendime izin veriyorum.onda bile abartmiyorum.faydasini da gordum 2 hafta olacak kilo cok vermedigim halde spordan dolayi sıkılasma basladi
Size kiziyorum artik ben 2 cocukla yapmaya calisiyorum ustelik biri daha 3.5 aylik siz niye yapmiyorsunuzhadi toplayin kendinizi yaza ne kaldi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarın bildirim günü ve bn hiç umutlu değilim
iPhone 'dan gönderildi
Olsun tatlim sıkma canini yarun sen yine de yaz bu bile seni tesvik eder daha haftasi var daha dikkatli olursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?
SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su
ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt
aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt
ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(
Menü çok çok güzel. Size önerim sabah aç karnına kuru kayısı ye üstüne sıcağa yakın ılık su içmek. Ya da daha etkili olanı: keten tohumunu biraz dövün sabahları aç karnına yoğurt ile karıştırıp yiyin. Günde 1 tatlı kaşığı öneriyorlar. Umarım bi faydası olur
iPhone 'dan gönderildi
gunaydın yanı her sabah kuru kayısı yesem 3- 4 tane yeterlımı yanı duzenlı olarak hergun mu yesem faydası olur kılo almazmıyım pekı acaba keten tohumunmuda yesem hergun faydası olurmu ? tsk ederm aydınlatrsanz sevnrm ? ozellıkle gobegm var benm sezeryandan dolayı kılo vermek ıstyrm cok uzuluyrm evlendgmde 48 kıloydm smdı 65 kıloyum cok moralım bozluyr ? =(
Sabah yediğimiz meyve kilo yapmıyor bi de kurutulmuş olduğu için daha iyi. Keten tohumu ise çok güzel çalıştırır ve kilo vermenize yardımcı olur. Üstelik aç karnına yoğurtla olunca daha iyi. Çünkü yoğurt çok güzel yağ yakarlütfen günlük yapmaya çalışın ikisinin de hiç bir zararı yok :)
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?