Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Bugun 2 ısirik elmali kurabiye:)) 2 kepekli ekmek 1 haslanmis yumurta kozlenmis kirmizi biber ve patlican bol sirkeli yedim akasamada firinda kabak mucver yiyecem bol yogurlu ekmeksiz TUCECİK bugun kacamak yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menü harika görünüyor :)
Ben de sabah bir küçük kase yoğurdun içine birer çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçaldan oluşturduğum karışımından iki çay kaşığı koydum tadı çok kötüydü ama bağırsakları anında çalıştırdı :)
bir limon ve bir küçük portakalı sıktım suyla karıştırdım içine az bal koydum :) kahvaltı yanına :)
Bir zeytin bir avucun yarısı lor peynir yarım tabak semizotlu salata ve anne böreğinden 2 tane yedim :) sabah 9 du kahvaltı yaptığımda birazdan da yeşil kahve içeyim bayadır içmiyorum :)

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar size bir şey soracağım.
Annemin dukan macerasından kalma yulaf kepeği var evde. Ben dukan yapmıyorum ama kahvaltılarda onun krebini yapıp yesem ekmek yerine , bi zararı olur mu sizce ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim ben hic bilmiyorum o yuzden seni yanlis bilgilendirmeyim.bugun sporu biraz abarttim 40 dk walk 4 mile ve 40 dk da diger egzersizleri yaptim mutluyuuuum:)))

Benim bildigim kadariyla yulaf kepegi cok faydali ayni yulaf ezmesi gibi belki kilo vermeni bir miktar yavaslatabilir cnm yaa😉

Aksam firinda kabak mucver salata ve 1 dilim kepek ekmegimi yedim, kervansaray kahvemi ictim.35 dk kosu bandi 30 dk egzersiz yaptim simdide sade sodami iciyom.bugunluk odevimi yaptim:)

Oooo afiyet olsun cnm bende bugun aksam brokoli ve kereviz hasladim uzerinede bol limon ,1 dilim ekmek ve 2 bardak lahana suyu ictim , bende bugunku menumu tamamladim😊😊😊

Fırında kabak mücveri nasıl yaptın canım anlatır mısın

Bn sanki kaçırdım mı bugün bilemedim ki
Sabah 9dan sonra bişe yemedim saat 4 te yedim
200 gram et yedim sade pişmiş
Bir tabak salata
Közde 3 yeşil biber
Aradan yarım saat sonra milkshake kavunlu
Akşam üstü yeşil çay ve yeşil kahve
Spordan sayılır mı bilmiyorum da 9 kat merdiven çıktım ve tüm gün ders çalıştım valla :)

iPhone 'dan gönderildi

Fırında kabak mücveri nasıl yaptın canım anlatır mısın

Tabi canim,3 4 tane kabak rendeleyip suyunu sıktım.uzerine bol dere otu maydonoz dogradim.1 yumurta 1 kabartma tozu nana kekik karabiber ben birazda aci sevdigim icin aci biber koydum.2 kasik kadarda un.1 tanede sarimsak ( isterden koymaya bilirsin ben cok severim) bunlari karistir firin tepsisine cok ince tabaka halinde yay firinda pisir ustu kizaracak hem lezzetli oluyor hemde tam diyetlik afiyet olsun

Son düzenleme:

Tesekkür ettiiiiim ☺️☺️

Canim sanirim biraz abatmissin diyetteyken en fazla 100 g et deniyor milkshake cok kalorili acıcık daha dikkat cumaya hazirlik biliyosun

Bu arada bir şey daha, un koymasak nasıl olur canım ya un tüketmek istemiyorum pek.. Mesela un yerine yulaf kepeği koysam ?

Bu arada bir şey daha, un koymasak nasıl olur canım ya un tüketmek istemiyorum pek.. Mesela un yerine yulaf kepeği koysam ?

Canim ben hic denemedim bilmiyorum ama yulaf kepegi mantikli geliyor

Sabah 9:00
yoğurt kürü bi kase

Saat 11:30
3 kaşık bulgur pilavı
Bir küçük kase yoğurt
Mercimek çorbası bir küçük kase
Fırında tavuk bir but

Saat 15:30
Bir dilim ekmek
Fırında tavuk bir but
Büyük bir bardak ayran

Aralarda bol su ve soda içtim. Akşam yemeği erken oldu acıkmamıştım ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldım spor olarak da yürüyüş var

iPhone 'dan gönderildi

Olsun erken yemis olman guzel ilerleyen saatlerde acikirsan boyle zayifladigini hayal et :) kendini frenle

Olsun erken yemis olman guzel ilerleyen saatlerde acikirsan boyle zayifladigini hayal et :) kendini frenle

:) hiç acıkmamıştım oysa :) ama şu baharatlı yoğurt işe yarıyor galiba :)

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…