- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Bugun 2 ısirik elmali kurabiye:)) 2 kepekli ekmek 1 haslanmis yumurta kozlenmis kirmizi biber ve patlican bol sirkeli yedim akasamada firinda kabak mucver yiyecem bol yogurlu ekmeksiz TUCECİK bugun kacamak yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar size bir şey soracağım.
Annemin dukan macerasından kalma yulaf kepeği var evde. Ben dukan yapmıyorum ama kahvaltılarda onun krebini yapıp yesem ekmek yerine , bi zararı olur mu sizce ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur zamanla olur insanın güveni nasıl kendine geliyor böyle 100 gram bile verse dimi
Canim benim ben hic bilmiyorum o yuzden seni yanlis bilgilendirmeyim.bugun sporu biraz abarttim 40 dk walk 4 mile ve 40 dk da diger egzersizleri yaptim mutluyuuuum:)))
Olmaamii, buradayim kardesim
O zaman vatana millete hayirli olsun beraber baslayalim... Ne zaman ve nasil haberleselim canim hangi saatlerde burda oluyorsun😉
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aksam firinda kabak mucver salata ve 1 dilim kepek ekmegimi yedim, kervansaray kahvemi ictim.35 dk kosu bandi 30 dk egzersiz yaptim simdide sade sodami iciyom.bugunluk odevimi yaptim:)
Aksam firinda kabak mucver salata ve 1 dilim kepek ekmegimi yedim, kervansaray kahvemi ictim.35 dk kosu bandi 30 dk egzersiz yaptim simdide sade sodami iciyom.bugunluk odevimi yaptim:)
Fırında kabak mücveri nasıl yaptın canım anlatır mısın
Tabi canim,3 4 tane kabak rendeleyip suyunu sıktım.uzerine bol dere otu maydonoz dogradim.1 yumurta 1 kabartma tozu nana kekik karabiber ben birazda aci sevdigim icin aci biber koydum.2 kasik kadarda un.1 tanede sarimsak ( isterden koymaya bilirsin ben cok severim) bunlari karistir firin tepsisine cok ince tabaka halinde yay firinda pisir ustu kizaracak hem lezzetli oluyor hemde tam diyetlik afiyet olsun
Bn sanki kaçırdım mı bugün bilemedim ki
Sabah 9dan sonra bişe yemedim saat 4 te yedim
200 gram et yedim sade pişmiş
Bir tabak salata
Közde 3 yeşil biber
Aradan yarım saat sonra milkshake kavunlu
Akşam üstü yeşil çay ve yeşil kahve
Spordan sayılır mı bilmiyorum da 9 kat merdiven çıktım ve tüm gün ders çalıştım valla :)
iPhone 'dan gönderildi
Tabi canim,3 4 tane kabak rendeleyip suyunu sıktım.uzerine bol dere otu maydonoz dogradim.1 yumurta 1 kabartma tozu nana kekik karabiber ben birazda aci sevdigim icin aci biber koydum.2 kasik kadarda un.1 tanede sarimsak ( isterden koymaya bilirsin ben cok severim) bunlari karistir firin tepsisine cok ince tabaka halinde yay firinda pisir ustu kizaracak hem lezzetli oluyor hemde tam diyetlik afiyet olsun
Bu arada bir şey daha, un koymasak nasıl olur canım ya un tüketmek istemiyorum pek.. Mesela un yerine yulaf kepeği koysam ?
Sabah 9:00
yoğurt kürü bi kase
Saat 11:30
3 kaşık bulgur pilavı
Bir küçük kase yoğurt
Mercimek çorbası bir küçük kase
Fırında tavuk bir but
Saat 15:30
Bir dilim ekmek
Fırında tavuk bir but
Büyük bir bardak ayran
Aralarda bol su ve soda içtim. Akşam yemeği erken oldu acıkmamıştım ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldımspor olarak da yürüyüş var
iPhone 'dan gönderildi
Olsun erken yemis olman guzel ilerleyen saatlerde acikirsan boyle zayifladigini hayal et :) kendini frenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?