- 2 Ağustos 2012
- 933
- 42
- 68
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
ok o zaman ıkısınını bır anda yapabılırmıyım o zaman ama sureklımı olacak bu yapacagm seyler ? ya bırde yulafla yogurt yendııgı zaman kılo verebılıyormu ? sabah ac karnına kahvaltı yerıne ?
sız kac kılosunuz nasıl beslenıyrsnz beslemenz nasıl kac kıloyla basladnz bu dıytee kazbızlık olmuyrmu cvplersnz sevrnrm tsk ?Tokluk yaptığı için veriyor ama çok kalori varmış ya onlarda yani pakette satılan markalar var ya onlar. Ikisini bir arada tüketmekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum bn çok yaptım
iPhone 'dan gönderildi
sız kac kılosunuz nasıl beslenıyrsnz beslemenz nasıl kac kıloyla basladnz bu dıytee kazbızlık olmuyrmu cvplersnz sevrnrm tsk ?
sız kac kılosunuz nasıl beslenıyrsnz beslemenz nasıl kac kıloyla basladnz bu dıytee kazbızlık olmuyrmu cvplersnz sevrnrm tsk ?
ben bugunden ıtıbaren tartdm 65 kılo cıktım tok karnına benm ıdaelm 50 kılo olmak cunku boyum 1.60 36 beden olmak ıstyrm bekarda oldgum gıbı cunku akrablarm sısman dıye dalga gecyr benle ve ben cok mutusz oluyrm esım bıle sıskosun dıyr yanı anlayacagn cok mutsuzum bu konuda onun ıcın oructa gelıyr 2 ay kadar vermem lazm gunde haftanın 4 gunu yurus yapyrm 1 saat boyunca bebgm kucuk oldgu ıcın pek cıkarmyrm dısarı ben gorev ıcabı erzurumda yasyrm burda hava cok soguk halada yagmur yagar onun ıcın gunluk yurus yapamıyrm =(
gunluk 100 mekık cekıyrm artık sezeryan bırde gobek olunca moral sıfır ben 36 bedene donmek ıstyrm artık sısko demelrndebn bıktm artk esm bıle dalga gecyr ben artk 15 kılyu vermem gerekır ?Evde yapılacak videolar var aslında bu sitede en çok leslie diye bir bayanın tempolu yürüyüşünü öneriyorlar ama dilerseniz evde göbek eritme hareketleri filan yapabilirsiniz hiç olmadı ip alıp atlayın
iPhone 'dan gönderildi
gunluk 100 mekık cekıyrm artık sezeryan bırde gobek olunca moral sıfır ben 36 bedene donmek ıstyrm artık sısko demelrndebn bıktm artk esm bıle dalga gecyr ben artk 15 kılyu vermem gerekır ?
hemde 2 ayda 15 kılo vermek ıstyrm memlekte tatle gıtıgımde sısko lafını tıkayacam onlara esımde yanı mutsuzm acıkası kılo yuzundenVerirsiniz çok fazla bi kilo yok sonuçta ve sezeryan etkisi de var tabi. Yeter ki motive olun :) belli ki isteğiniz var :)
iPhone 'dan gönderildi
hemde 2 ayda 15 kılo vermek ıstyrm memlekte tatle gıtıgımde sısko lafını tıkayacam onlara esımde yanı mutsuzm acıkası kılo yuzunden
vermek ıcın mucadele edecem yeterkı 50 kılo olayım artık usandm sısko demelerne
O zaman detoks ile başlamak ister misiniz? Yani moral olur. İki günlük bişe ve sağlıksız değil Eki Görüntüle 1146859
iPhone 'dan gönderildi[/QU
artık ne varsa deneeyecm yeterkı kılo vereyımm
artık ne varsa deneeyecm yeterkı kılo vereyımm
Bu sabah başlıyorum bn buna umarım bi faydası olur
iPhone 'dan gönderildi
Bildiririmimi yapıyorum; kilom 69.6
Geçen haftadan bir kilo eksik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence iyi :) bitki çayı takviyesi yapıyor musun?
iPhone 'dan gönderildi
Şöyle anlatayım; regl oldum geçen hafta. 70.6 olan kilom regl şişkinliğimin geçtiği kilo. Ve regl olduğum süre boyunca hiç diyet ve spor yapamadım benim ağrılı geçiyor çünkü 😔 Pazartesi gününden itibaren diyet ve spor yapıyorum, pazartesiden 1 kilo eksiğim aslında 😄😄
Evet yapıyorum bazen. Ama genelde normal su içmeyi tercih ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kızlar bildirim de yapmış olayım :)
Başlangıç: 80.2
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta: 77.4
iPhone 'dan gönderildi
Evet kızlar bildirim de yapmış olayım :)
Başlangıç: 80.2
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta: 77.4
Bu hafta az verdim galibamecburi kaçamaklarım oldu
Bugün ve yarın detoks uygulayacam sadece 2 gün ama :) inşallah bi faydası olur
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?