Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Neymiş o baharatlı yoğurt ☺️☺️☺️

Ben de bir saat yürüyüşümü yaptım hem de açık hava misss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neymiş o baharatlı yoğurt ☺️☺️☺️

Ben de bir saat yürüyüşümü yaptım hem de açık hava misss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asıl tarif şöyle
İki yemek kaşığı yoğurdun içine
Bir çay kaşığı tarçın
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdeçal
Ama baharatlar dolu dolu olmayacak. Silme derler biliyorsun dümdüz olacak kaşığın üstü o kadar koyman gerek :)

Yemeklerden yarım saat önce diyor ama tansiyon riski var. Bn iki kaşıktan çok yoğurt koyuyorum çünkü baharatların tadı oldukça kötü :) hatta bn kaşığa koyup yutayım dedim de asla deneme :))) yoğurtla bi güzel karıştır :) hiç zorlanmadan yersin bence dene :) bağırsakları iyi çalıştırıyo ve kaçamak yaptığım halde bi günde 500 gr verdirdi :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Evet akşam sporumu da yaptım :) bi saat spor parkında iyi ter döktüm :) :) karbonatlı suyumu içer uyurum :)

iPhone 'dan gönderildi

Bende 1 saat spor yaptim.aksam yemeginde az zeytinyagli fasulye dereotlu yogurt karpuz yedim ekmek yemedim:) ama ben ne yiyecegimi bilmiom o yuzden cok az yiyom halsiz dusuyom kalorisi az olan neler yiyorsunuz siz? Merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım o kadar az yeme. Ekmek yemiyorsun ya kuruyemiş ye sabah. Akşama filan da bulgur pilavı filan ye. Karbonhidrat yemeden olmaz canım

iPhone 'dan gönderildi

Saat 9:00
Bir bardak Alkali su
Bir kase yoğurt kürü
İki yumurtalı sade omlet
İki biber dolması ( bulgurlu)
Bir zeytin
Bir parça peynir
Bir dilim ekmek( kepekli undan )

iPhone 'dan gönderildi

1 haslamis yumurta bol domates salatalik yarim demet maydonoz 4 zeytin yedim.30 dk leslie 20 dk egzersiz simdilik bu kadaaaar

Bugun mutluyum cunku belimin sirtimin inceldigini fark ettim onceden kat vardi ve surtundugu icin canim acir rahatsiz olurdum ama bugun hic olmadi elledigimdede fark ediliyor kilo vermemis olsamda her gun 2 saat spor yaramis bakalim cumada kiloyu gorcez:))

Çok çok iyi canım eminim cuma günü güzel rakamlar göreceksin :)

iPhone 'dan gönderildi

Ya bide gobegimden kurtulabilsem hem sezeryan dogum yaptigim icin hemde ileri derece fitigim oldugu izin mekik turu hareketler yapamiyorum onu nasil verebilirimki?

Ya bide gobegimden kurtulabilsem hem sezeryan dogum yaptigim icin hemde ileri derece fitigim oldugu izin mekik turu hareketler yapamiyorum onu nasil verebilirimki?

Göbek eriten kür yap cnm. Yanlış bilgi olmasın da ender saraç mı ne şey diyordu bi Kaç yağı karnımıza sürüp streçle satın filan diyordu öle bişe yapsan

iPhone 'dan gönderildi

Ohhh akşam sporumu da yaptım :) hem spor parkında hem evde :) evdekiler göbek ve karın egzersizleri :) burayı aksatıyor musunuz kızlar ??

iPhone 'dan gönderildi

Ohhh akşam sporumu da yaptım :) hem spor parkında hem evde :) evdekiler göbek ve karın egzersizleri :) burayı aksatıyor musunuz kızlar ??

iPhone 'dan gönderildi

Oh ne guzel bende 50 dk yaptim daha yapacaktim bebis durmadi. Babasi dellendi:) bende kesmek zorunda kaldim.hakkaten kizlaaaar nerdesiniz...

Saat 9:00
Bir bardak limonlu ılık su
Bir bardak Alkali su
4 kuru kayısı
Domates salatalık yeşil biber kuru soğan biraz zeytinyağlı
2 parça peynir
3 siyah zeytin
Yarım limon
Bir bardak Alkali su

iPhone 'dan gönderildi

Afiyet olsun tatlim bende bol yesillik 2 dilim kepekli ekmek 4 zeytin minicik miniminnacik helva yedim:) daha sporumu yapamadim bebisin uyumasini bekliom

Afiyet olsun tatlim bende bol yesillik 2 dilim kepekli ekmek 4 zeytin minicik miniminnacik helva yedim:) daha sporumu yapamadim bebisin uyumasini bekliom

Afiyet olsun tatlım bebeğini Allah bağışlarım :*

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…