- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
kızlar bana hafif bir yemek tavsiye edin lütfenn malum eşim diyet yamıyor ve aklıma hiç bir şey gelmiyorr
birde kansızlık sorununuz varsa eger kepek ekmegi yemeyin
teşekkürler aynen öyle yaptım canım sebze yemeği+makarna haşlayıp yoğurtlu soslu bişeyler yaptım güzel oldu.Sebze seviyorsanız bir sürü önerim olabilir..
enginar harika bir tercih mesela, hem karaciğeri temizleme özelliği de var. ıspanak, taze fasülye, kabak, bamya...
Yemek düzeniniz nasıl bilmiyorum ama mesela iki çeşit yemek yapabiliyorsanız, sebze yemeğinin yanına pilav, makarna vs.. yapıp siz sadece sebze yiyebilirsiniz.
bir de arada nohut, kuru fasülye gibi baklagillerden olabilir bence.
ben yazlık çorba hazırlığımı yaptım mesela. bir kilo buğdayı dün haşladım ve küçük küçük poşetleyip buzluğa koydum. çıkartıp içine ayran yapıp soğuk çorba şeklinde yiyoruz. hem çok da doyurucu oluyor.
bir de hiç denediniz mi bilmiyorum ama bugün buğdaydan salata yaptım. ben çok beğendim. yeşil mercimekle de deneyeceğim.
benden tavsiyeler bu kadar :)
yeşil mercimekli salata çok lezzetli oluyorr geçen yıl diyet spor çok güzel kilo kaybım olmuştu isteyen olursa diyetisyen listemi verebilirim artık ben olisteyi yapmak istemiyorum:)
selam bende zayıflamaya calışmak istiyorummm
doktorun verdigi listede kansızlık varsa kepekli ekmek yemeyin diye yazıyorduu açıkcası nedenini pek bilmiyorum sormadım bilginiz olsun istedim listeme gelincede sabah 07 0900 arası kahvaltı adaçayı ıhlamur şekersz 5 adet zeytin 2 kibrit kutusu peynir diyet ama sınırsız domates salatalık yagsız olucak ara ögün 10 11 1 por meyve yada ayran ögle yemegi 12 13 arası 2 köfte kadar et yada 4 yemek kasıgı kurubaklagil 1 su bardagı kaymaksız yogurt 3 yemek kasıgı bulgur pilavı ara 15 00 arası 2 porsiyon meyve yada 1 kase cacık aksam ise engeç 19 00 da yenecek 8 yemek kaşıgı kurubaklagil yada 4 yemek kaşıgı sebze 1 kase çorba sınırsız yagsız salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?