Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Oh sporumuda yaptim oglende acili yogurt corbasi ictim yanindada 4 dilim karpuz yedim.karpuz beni bayagi tok tutuyor aksamda bakalim ne yicez sporumuda yaparsam super olcak bu verdigim 3 kilo beni cok gaza getirdi ah bide bebis dursa daha fazla spor yapcamda neyse bakalim haftaya yegenler gelcek o zaman gonlumce yaparim:) sporunuzu unutmayiiiiiiiiin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bana hafif bir yemek tavsiye edin lütfenn malum eşim diyet yamıyor ve aklıma hiç bir şey gelmiyorr

Mesela ben bugün yapıcam. Normalde biz börülceyi zeytinyağı ile yaparız sarımsak falan. Ben diyette olduğum için bugün yoğurtla yiycem.
Evdeki bütün sebzeleri yağlı kağıdın üstüne doğra. Sonra fırına ver. Hem diyet hem lezzetli :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sebze seviyorsanız bir sürü önerim olabilir..
enginar harika bir tercih mesela, hem karaciğeri temizleme özelliği de var. ıspanak, taze fasülye, kabak, bamya...
Yemek düzeniniz nasıl bilmiyorum ama mesela iki çeşit yemek yapabiliyorsanız, sebze yemeğinin yanına pilav, makarna vs.. yapıp siz sadece sebze yiyebilirsiniz.
bir de arada nohut, kuru fasülye gibi baklagillerden olabilir bence.
ben yazlık çorba hazırlığımı yaptım mesela. bir kilo buğdayı dün haşladım ve küçük küçük poşetleyip buzluğa koydum. çıkartıp içine ayran yapıp soğuk çorba şeklinde yiyoruz. hem çok da doyurucu oluyor.
bir de hiç denediniz mi bilmiyorum ama bugün buğdaydan salata yaptım. ben çok beğendim. yeşil mercimekle de deneyeceğim.
benden tavsiyeler bu kadar :)

yeşil mercimekli salata çok lezzetli oluyorr geçen yıl diyet spor çok güzel kilo kaybım olmuştu isteyen olursa diyetisyen listemi verebilirim artık ben olisteyi yapmak istemiyorum:)

teşekkürler aynen öyle yaptım canım sebze yemeği+makarna haşlayıp yoğurtlu soslu bişeyler yaptım güzel oldu.

selam bende zayıflamaya calışmak istiyorummm

doktorun verdigi listede kansızlık varsa kepekli ekmek yemeyin diye yazıyorduu açıkcası nedenini pek bilmiyorum sormadım bilginiz olsun istedim listeme gelincede sabah 07 0900 arası kahvaltı adaçayı ıhlamur şekersz 5 adet zeytin 2 kibrit kutusu peynir diyet ama sınırsız domates salatalık yagsız olucak ara ögün 10 11 1 por meyve yada ayran ögle yemegi 12 13 arası 2 köfte kadar et yada 4 yemek kasıgı kurubaklagil 1 su bardagı kaymaksız yogurt 3 yemek kasıgı bulgur pilavı ara 15 00 arası 2 porsiyon meyve yada 1 kase cacık aksam ise engeç 19 00 da yenecek 8 yemek kaşıgı kurubaklagil yada 4 yemek kaşıgı sebze 1 kase çorba sınırsız yagsız salata

canım kepek ekmeği demir eksikliği yapıyo çünkü bende daha önce diyetisyene gitmiştim liste için tesekkürler kolay gelsin iradene sağlık

Ohhhh 1 saat sporumu yaptim.bu sefer sauna esofmanda giydim ama öldüm öldüm terden buhar olacaktim
Aslinda sevmiom saunayi ama 1 hafta bi denicem sadece aksamki sporlarda gicem boool booolda su icecem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BİR BUÇUK SAAT spor yapacağım.. an itibariyle kilom 59.3 yarın 58 i görmeyi istiyorum ama pazar olacak galiba neyse çok mutluyum ama azimliydim tabi burda yazanlar destekleyenler azimli insanlar syesinde 1 ay daha dişimi sıksam yetecek başlangıç klom 63 tü ve boy 1.60

Günaydın çıtır bayanlar :*
Saat 9:00
semizotlu salata
İki parça peynir
Bir dilim ekmek
Bir kayısı kıvamında yumurta

Diğer öğünleri yazmıyorum detokstayım çünkü :) yarın tam yazmaya devam
Bu arada callanetics yapmaya başlayacam spor olarak :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…