• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

offf bende eksik biseyler var sanirim aslinda ramazana güvenir oldum..kahvaltim cok dengeliydi 1 domates ve 1 salatalikta yapilmis yagsiz salata,2 haslanmis küçük yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 fincan cay..arada 5-6 ceviz ici..simdide 1 yk z.yagiyla yapilmis yesil mercimek yedim aksam ustude 1 kucuk meyveli yogurtla günü bitiricemm😑

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5000 adim 200 cal. yaktim tokumdaa bu hafta boyle enerjik geçsinn:)

toplam alinan cal.868 200 ü gitti ohh beee:)

Eklentiler

• $1403625178046.webp
    $1403625178046.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $1403625385759.webp
    $1403625385759.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 87
Klasik kahvaltimi yaptim.75 dk sporumu yaptim.simdi yesil cayimi iciyorum.yarin ve ertesi gun ayran detoksu yapcam bakalim cumaaaaa ne gosterecek BU ARADA KİZLAAAAAAAR NERDESİNİZ kendi kendime yazmaktan sıkıldim

Aksam 5 6 kasik yagsiz tuzsuz light yogurtlu makarna ve 2 kasik z.yagli yesil fasulye yedim birazdan da spor yapacagim

50 dk kadar spor yaptim bu sefer fazla yapamadim. Bebisimin uykusu gelmisti.ins yarin daha fazla yaparim bu arada youtube da tao bo cardio diye videolar var cok hosuma gitti bugun itibariyle ona basladim

kizlarrrrr hicbirimiz bildirim yapmamisiz:( Ramazan telaşi saniyorum ama ben hala ayniyim cuma günü tartilicam merak ediyorum çünkü genelde Ramazan'da hep kilo almişimdr:( şimdi dikkatli gitmeye çalışıcam bakalimmm neler olucak:)

Ramazan geldi kimseden ses çikmaz oldu iyice:) halbuki bizim icin iyi bir fırsat inat ettim bayrama kadar gidicek bu kilolarrrrr👙👙🌞bayramda o ciciler giyilecekkk hedefff 68 yanii -7 wuwuuuuuww:)

Ben kimse yazmayinca yazasim gelmior.yoksa ben tam gaz devam ediyorum.67 oldum 1 kilo daha verdim

Valla süper bende son hafta abartmamama rağmen kilo vermedim ama almadımda,şimdi Ramazan dolayısıyla bayrama fena hırslandım umarım poff olmaz..sahura eşim için kalktığım halde yemiyorum sadece iftar yapıyorum ekmeksiz yarım porsyon herşey ama zaten fazlasını yiyemiyorum,sahurda yemememin sebebide çok hafif kahvaltılık bil olsa gece yemekleri midemi korkunç rahatsız ediyor ve iftar geç saatte olduğu için canım kesinlikle yemek istemiyor bende zorlamıyorum bol suyla devam ediyorum bakalım cuma nasıl olucak çok merak ediyorum..Çünkü genelde asla Ramazan'da kilo veremem aksine hep alırım bakalım bu sefer nasıl olucak bi 69 görsem dünyalar benim olucakkk,geçen yıl yine diyetteyken zayıflayınca giyicem dediğim bi pantolonum var onu giyebilmeliyimmmmmm..Tartı bu sabah 75,4 ü gösteriodu 2 haftada sadece 2,3 kg verebildim..Buraya yazınca motive oluyodum iyice ama herkes bi kenara çekildi...Aslında yediklerimizi yazmaya devam etsek ne cici olurrr dimii::34:

iyi aksamlar foruma üye olalı yaklasık 1 ay olduu ve 89 kilo idim suan spor ve zumba yaparak yediklerimede dikkat ederek 83 kiloya düştüm ayrıca kilo kaybından çok incelmede oldu hedeff 56 pes etmek yok:))

tebrikkk ederim 1 ayda 6 kg cok iyi:) ben ramazanda sahursuz oruc tutmama ve pilav ekmek makarna vs. yememe ragmen ayniyim nedense vücudum direnio ama pes etmedim almiyimda asilsa veririm:) bayramdan hemen sonra isveç diyetine başlicam sanirim beni o paklicak:)

Kizlar bilmem takip ediyor musunuz topic i ben 64 e dustum 1.5 ayda 9 kilo verdim:) daha tam gaz devam

Merhaba

Ben 77 kiloyum(boyum 165) ve aylardır kilo vermeyi düşünüyorum. ufak tefek girişimlerim oldu ama sanırım veremezsem diye korkumdan hemen vazgeçtim.
Korkunun ecele faydası yok:)
Yarın başlıyorum.

23 Mayıs 2014 Cuma günü benimle birlikte diyete başlamak isteyen var mıııı???

Birbirimize destek oluruz, gün içinde yada gün gün yazışırız, birbirimizi takip edersek takip edildiğimizi hissedersek belki daha istikrarlı oluruz diye düşünüyorum.
Ben yarın başlıyorum ve kilomu düzenli olarak yazacağım.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın:116::116:

benide aranıza alırsanız sevinirim . benim de acıl kilo vermeve m gerek ama tatlı ve çıkolataya dayanamıyorum buraya öğlen üye oldım ve üyeliğim şimdi aktifleşti. bayrama sevgilim gelecek ve ben hızla kilo aldım.tek derdim ne yemek ne başka birsey kahve ve tatlıya dayanamıyorum. umarım beraber zayıflarız.:8::8::8:

Hanımlar selam 😉 nette gezerken ıdukan ı buldum kullanan varmı bende başlıcam 4kilo yeter bana şimdilik nerden başlasam bilemedim 😳 yardımlarını reca olunur 😉

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski kizlaaaar iyoce biraktiniz yazmayi ben hala diyetteyim su an 63 e dustum.fakat 1 haftadir sporu biraktim sicak ve ramazan agir gelio.ama bayramdan sonra full spora yine baslicam agustos 15 gibi tatile gitcez o zamana kadar bi 3 kilo daha versem superrr olcak ha bide ramaxan sonrasi yogurt kurunede baslicam gelismeleri yazarim

Dun alkali su ve yogurt kürüne basladim su an icin gercekten bagirsaklarim acaip calisiyor. Kahvaltida cok az yedim ikindinde 4 -5 kasik kisir yedim canim bisey istemiyor.biraz oncede armut yedim bugunluk bu kadar ama cok misafirim geldi spor yapamadim.yarin yine full sporla gececek

3 gundur sporumu da yapiyorum sabah aksam 5 er km den 10 km kosu bandindayim tabi yaninda karin egzersizler de yapiyorum bakalim cuma gunu kac cikacam 10 kilodan sonra sanki kilom durdu gibi ama bakalim cuma gunu belli olur

herkeseee tekrarr merhabaaa..
Ramazan boyunca sahursuz oruc tutmama ekmek yemememe ce yedigim tatliya vs. dikkat ederek 1 kg bile veremeden hatta 0.5 kg alarak 9 günlük bayram tatilinde eşime uyup herseyin suyunu çikararak bir 0.5 kg ile 75.7 olan ben esiminde işe başlamasiyla bugünü isveç diyetine başlayarak kutluyorumm..anladmki şok biseyler yapip kendimi sarsmaliyimmm hemde 13 güncükk bu ayin 25 i de tatile cikioruzz ve acilen 70 olmam lazmmmmmmmm:$

Back
X