• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Güzel fikir..belki inanmasi zor ama ben hic yağ kullanmiyorum ve çogu yemeklerimi yagsiz pisiriyorum özellikle etli yemekleri mesela bugun yesil mercimek yaptim sifir yağsiz nasl yapiorum şöyleki;soganlari dogadiktan sonra tencereye aliorum biraz kendi suyuyla kavuruyorum sonra 2-3 corba kaşigi sicak su ekliyorum devam ediyorum lezzetinde fark olucagini düşünenler denesinler òyle karar versinler,bazende en fazla 1 yk zeytinyagi ekliyorum zaten pilav makarna yapmadigim icin zorlanmiyorum hiç..tavuk yemeklerinde derilerini mutlaka aliyorum,kiymayi az yagli etten cektiriyorum,köftelere ektra yağ asla eklemiyorum,firini kullanmaya gayret ediyorum bòyle işte ve actifry kullaniorum inanin bir kasik yağ ile biber kabak patlican vs.kizarymasi bile yiyorum sadece pisirme suresi uzuyor okadar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel fikir..belki inanmasi zor ama ben hic yağ kullanmiyorum ve çogu yemeklerimi yagsiz pisiriyorum özellikle etli yemekleri mesela bugun yesil mercimek yaptim sifir yağsiz nasl yapiorum şöyleki;soganlari dogadiktan sonra tencereye aliorum biraz kendi suyuyla kavuruyorum sonra 2-3 corba kaşigi sicak su ekliyorum devam ediyorum lezzetinde fark olucagini düşünenler denesinler òyle karar versinler,bazende en fazla 1 yk zeytinyagi ekliyorum zaten pilav makarna yapmadigim icin zorlanmiyorum hiç..tavuk yemeklerinde derilerini mutlaka aliyorum,kiymayi az yagli etten cektiriyorum,köftelere ektra yağ asla eklemiyorum,firini kullanmaya gayret ediyorum bòyle işte ve actifry kullaniorum inanin bir kasik yağ ile biber kabak patlican vs.kizarymasi bile yiyorum sadece pisirme suresi uzuyor okadar:)

Tarif gerçekten çok güzel :) yorumunuzu oraya da yazarsanız herkes faydalanır elinize sağlık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi geceler kızlar yoktum birkaç gündür kilo bildirimide yapamadım:( ama 1 haftada 2 kilo verdim 90 la basladım suan 88 kilodayım bakalım cumaya kadar ne kadar daha gidicekk pilatese falanda basladım vücut kendini toparlıycak birkaç aya:)

iyi geceler kızlar yoktum birkaç gündür kilo bildirimide yapamadım:( ama 1 haftada 2 kilo verdim 90 la basladım suan 88 kilodayım bakalım cumaya kadar ne kadar daha gidicekk pilatese falanda basladım vücut kendini toparlıycak birkaç aya:)

Bi haftada 2 kg cok iyi bence düşünsene ayda 8 kg eder:)

Ben spor yapamadim ama saat 11 den beri disardayim gayette spor oldu benceee😐😑😑😩

Aksam cok az kuru fasulye ve yagsiz tuzsuz salata yedim 55 dk deli spor yaptim icim rahatladi.spor yapmadigimda sanki hic kilo veremicem hatta almisim gibi bi psikolojiye giriom.deliriom galiba:)

ya fena tatli krizim tuttu yarim bardak bi çimdik kakaolu süt ictim ama nafile..

#yazgunes börek hakikatli bi kacamak olmus ama moralini bozma devam et bugun dengele iyice yediklerini mesela hic yağ ve ekmek tüketme bugün..zaten kg verdikten sonra borekte yicez pizzada ama napicaz diger öğunlerde yediklerimizi dengelicez😎

öff bugün peesembe olmasina ragmen kilomda oynama yok bu hafta fena duraksadim:(

geeci benim sali günü 2.haftam oluyor saliya kadar 73 görmeliyimmm😠

Sabah hafif bir kahvalti ve 100 dk spor yaptim dusumu aldim birazdan yegenlerimle yuruyuse cikacaz yarin bildirim gunuuuu

55 dk spor yaptim ama bu sicaklarda cok fena oluyor terden ölüyom insallah karsiligini tez zamanda aliriz

Back
X