Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

günaydın hanımlar bugun bildirim günü:) ama ben bu hafta kilo veremedim oldugum yerde saydım:((

Yapmaa nie oyle oldu.uzuldum inanki nolur bu hafta topla bayrama kadar die hedef koy benim bildirim
Tam 68 kg bugun itibariyle 1 ayda tam 5 kilo vermisim insallah devamida gelecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmaa nie oyle oldu.uzuldum inanki nolur bu hafta topla bayrama kadar die hedef koy benim bildirim
Tam 68 kg bugun itibariyle 1 ayda tam 5 kilo vermisim insallah devamida gelecek

inşş gelir cnm. ben buhafta hep kaçamaklar yaptımm aslında bir ayda biraz fazla kilo vermem gerekiyo bazı sebeplerden dolayıı. inşş temmuz 18 e kadar bi 7 kg gider

oyyyy ben nerelere gidemmm😢😢 bu hafta benim icinde kacamaklar haftasi oldu sabah tartida 74.7 gördüm benim icin sevindirici biseydi tabii bu 77.7 den 74.7 10 günde 3 kg...ama sanirim benim tartimda bi problem var cunku sabah tartildm 74.7 telefonu aldim resimini cekmek icin 75.1 gosterio telefonu biraktim 75.3 oldu şaka gibi hassas tartilar boyle bide sinbo benimki cok uyguna almistim off değiştirsemiki:(

@landl ayda 5 kg cok iyi bence tebriklerrrrr devami olsun inşALLAH:)

bu pazar eşimin dogumgunu 73 okucam diodum ama olamadim:( hastamiz var hep disarlarda olmanin mecburi lokmalarin kurbani oldum agustos 10 a kadar 65 olmaliyimmm:(

@landl ayda 5 kg cok iyi bence tebriklerrrrr devami olsun inşALLAH:)

Cok sagol tatlim ama benim hedef 55 oldugu icin daha coook yolum var insallah yılmam cunku gercekten zor oluyor

sanirim pazar günü çoğumuzun kacamk günü oldu:(

Kizlar nerdesiniz ses gelmiyor ben hafta sonu misafir oldugu icin ne diyet ne spor yapabildim ama bugun yine basliyorum

sanirim pazar günü çoğumuzun kacamk günü oldu:(

Hem de ne kacamak 1 aylik diyetimde ilk defa dun karnim doydu:)) etliekmek yedim bide ustume koca bi dilim kakaolu kek yedim ohhh canima degdi ama bugun yine eski tas eski hamam hadi bakalim cumaya hazirlik

ben diete baslarkende biliodum pazar gunlerinin böyle olucani ama bugun tekrar ipleri ele almanin vaktiiiii:)

bu haftaa kesinlikle 2.5 kg vermeliyim vermezsem ölmeliyimm😢😢

Sabah 11:50 de spora basaladim 1.5 saat surdu.arkasindan dinlenmeden temizlik yaptim saat su an 17.05 ve ben daha yeni oturdum.ama öldüm kahvaltida yedigim 1 haslanmis yumurtayla duruom aciktiiiiim

@landl spor yapiyor olman harika sen hepimizden once zayiflicaksin anlaşilan😄

öfff herkes nerdee saat kaç olduu😒😒

@landl spor yapiyor olman harika sen hepimizden once zayiflicaksin anlaşilan😄

İlk defa bu denli spor yapiyorum.kafaya koydum. zaten bi birakirsam bi daha hic yapmam diye de korkuyom o yuzden birakmiyorum.bide 1 ayda kendimdeki degisikligi gorunce acaip gaza geliom bayrama kadar sıkacam bayramda hem alisveris yapcam hemde herkesi şok etmek istiyorum.memlekete en son gittigimde herkes cok tombis olmusun dedi cok uzulmustum.bide dusunuom birakirsam kime zarari olacak yine bana ama zayiflarsam en cok psikolojim duzelcej daha daha mutlu ve ozguvenli olcam inan yaptigim spor ve diyet cok zor oluyor bazen of yeter biktim diyorum sonra bunlari dusunup kendimi topluyorum.ben tombis de gi lim diyorum:) nolur sizde sıkın gayret edin en son burda mutlu mutlu fotograf paylasalim.bugun kahvaltida 3 minik kofte 2 catal peynirli omlet 2 zeytin 1 dilim ekmek yedim 85 dk spor yaptim

Back
X