benimle hergün bıkmadan sıkılmadan sağlıklı beslenip kilo vermek isteyen varsa buyursun ben son iki aydır ayça kaya'nın tavsiyelerini dinleyerek 5 kilo verdim şuan 85 kiloyum biliyorum çok fazla ve vermem lazım haydi hep birlikte verelim ben hergün yediklerim paylaşıcam sizde yazın birlikte zayıflayalım.
benimle hergün bıkmadan sıkılmadan sağlıklı beslenip kilo vermek isteyen varsa buyursun ben son iki aydır ayça kaya'nın tavsiyelerini dinleyerek 5 kilo verdim şuan 85 kiloyum biliyorum çok fazla ve vermem lazım haydi hep birlikte verelim ben hergün yediklerim paylaşıcam sizde yazın birlikte zayıflayalım.
ben de 85 kiloyum.. hayatım boyunca en fazla 58 idim.. 1,5 yaşında bebeğim var ve 30 kilo hamilelikte aldığım kilolar hala veremedim demeyeceğim resmen vermedim.. hiçbir çaba yok.. hergün yarın başlayacağım diyorum sonra hep olmuyor.. belki seninle ben de başarırım.. kısmet:)
ben de 85 kiloyum.. hayatım boyunca en fazla 58 idim.. 1,5 yaşında bebeğim var ve 30 kilo hamilelikte aldığım kilolar hala veremedim demeyeceğim resmen vermedim.. hiçbir çaba yok.. hergün yarın başlayacağım diyorum sonra hep olmuyor.. belki seninle ben de başarırım.. kısmet:)
günaydın öncelikle bebeğini güle güle büyüt.benimde iki kızım var bende hamileliklerimde aldım kiloları evlenmeden bende 55-58 arası ididim.neyse biz şimdiye bakalım ben ayça kayanın diyeti yapıyorum sana da tavsiye ederim.kitabıda eğer alabilirsen mantığı daha iyi anlarsın.mesela benim bügünkü kahvaltım bir kaseye 3 kaşık yoğurt.3 kaşık yulaf ezmesi,1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 talı kaşığı tarçın ve zerdeçal 1 adette cennet hurması biliyorum biraz karışık ama inan öğlene kadar o kadar çok tok tutuyorki hiç acıkmıyorum.tabiki en önemlisi aç karnına yeşil çay ara öğünlerde sütlü kahve