canım malesefki o gürleşme hemen olmuyo o sana ve arkadaşlarına gürleşme gibi gelen şey aslında saçının dolgunnluk kazanmış olması ve saçının yavaş yavaş kalın telli olmaya başlaması ama unutma buda çok güzel bişi ....
aaa pardon canım ben sinemaki zannettim ampülden bahsettiğinni anlamadım ama bemiks ampülümde 2 kutu var ayrıca bepantenden 1 evigendende 1 ampülüm var onlarıda yapcağım bakımlara koyucam hatta şampuanımın içine herbirinden 1 ampül kırdım bile...
kızlar bayrama 2 hafta kaldı yani benim ilk gözlem aşamam bayrama kadar ne kadar uzadı ona bakıcam ikinci aşamam ise yılbaşı ve yılbaşıda bakımlarımı sonlandırmayı düşünüyorum umarım o zamaana kadarda istediğim uzunluğa ulaşırım....
benim şimdi yaptığım bakımlar turplu havuçlu kür,ve ilk defa olarak sinemakiyi bitirip mecidefendi saç bakım yağı ....işte bu kadar ama tabi bide şampuanımın içinde olanlar var onlarda sarımsak,betanten-evigen-bemiks ampüllerinden 1er tane,çok az çamterebentin,badem yağı var....hadi sonumuz hayrola...
birde topikleri okurken birden geçmiş hafızamda canlandı ve o zamanlar hatırladığım kadarıyle benim saçlar bi dönem coşmuştu nasıl canlılardı nasıl dolgunlardı nasılda güzel dökülmüyolardı nasılda güzel uzunlardı aman allahım gözümün önünden gitmiyo o harika saçlarım...ben bunları düşünürkende elimde ne alakaysa havuç vardı ve o an kafamda dank etti ben o dönem varya meyve niyetine hep havuç yerdim (yazarken bile yiyoum)ama öle böle değil hergün en az 2 tane yerdim havucu ve yukardada yazdığım gibi saçlarım çok harikaydı..valla 1 haftadır başladım hergün yemeye çalışıyorum bunuda yazmak istedim ...
canım sağol havucu hiçte sevmem ama napalım mecbur sinemakiden kolay onu da deneyim.
onu da diyorum da bir tek sinemaki denedim ve çamterebenti bir şeyde yapmadım ama uzamadı iyice küsmüş saçlarım sarı yüzünden.
ya anlamıyorum herkesin uzadı. sen ben melek lacivert hiç sonuç alamadık. bu topicte uzatan yok arkadaş.
tabi dolgunlaşmayı kastettim yanlış kelime kullanmışım =) yeni saç çıkartamaz. off ya banyodan çıktım yine döküldü saçlarım yapıştı her yerime ıyyy
doktora yazdırırken bu seferki aksi çıktı kızdı bana. her yerine sür kıçınada diye ahahha.
hapı yazdı hatta bende ampul dedim. kızım dışardan etki etmez bemiıks hapı iç daha iyi dedi. hapı mı alsam acaba
canım atıyorum mesela badem yağı 1 kapak kotacaksan çam terebentini ise kapağın 3\1i kadarını koy yani daha az olsun çünkü çamterebentinin saç kurutucu etkisi var o olmasın...saçı döken sinemaki çam terebentini doğru ölçüde kullanırsan bi sorun olmaz...çok az dediğin ne kadar canım. bende badem yağı ve çamterebenntin var. bende sinemakiyi bırakınca katayım biraz.
çam terebentin döküyor diye o şampuanımı bıraktım ama sinemaki döküyor sanırım. çamterebentini bırakmama rağmen dökülüyor.
canım bence bırak artık sanırım sen 8 yaptın yoksa 9mu ...daha fazla yorma saçını...turp falan dene...ama yinede sen bilirsin....
valla canım ben happ içebilsem içicem ama malesefki içemiyorum bence sen içebiliyosan durduğun kabahat tabikide içten beslemek çok daha iyi...
canım atıyorum mesela badem yağı 1 kapak kotacaksan çam terebentini ise kapağın 3\1i kadarını koy yani daha az olsun çünkü çamterebentinin saç kurutucu etkisi var o olmasın...saçı döken sinemaki çam terebentini doğru ölçüde kullanırsan bi sorun olmaz...
canım sağol havucu hiçte sevmem ama napalım mecbur sinemakiden kolay onu da deneyim.
onu da diyorum da bir tek sinemaki denedim ve çamterebenti bir şeyde yapmadım ama uzamadı iyice küsmüş saçlarım sarı yüzünden.
ya anlamıyorum herkesin uzadı. sen ben melek lacivert hiç sonuç alamadık. bu topicte uzatan yok arkadaş.
yok canım şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demeişler boşuna ben uzattım ama öle ahım şahım bi uzama olmadı malesefki ...ben uzamadan ziyade dolgunluk,canlılık,parlaklık gördüm saçımda ama istiyorumki çook uzasında kurtulayım artık şu bakımlardan...
bugün 9 oldu canım. turp zahmetli diyorlar nasıl uğraşırım hevesimde kalmadı. kesin uzatıyosa başlayım
çamterebentini 200ml e 25 damla koymuştum nasıl ?
neden içemiyorsun ki? içerim ama ağrı kesici gibi şeylere çok karşıyım bağışıklığı yok ediyor. zorda kalmadıkça içmem.
canım şimdi senin saçını kesin uzatıyo diyemem dersem yalan söylemiş olurum bunu ancak sen yaparak anlayabilirsin ama çok fazla olumsun bişi okumadım ben de yaptım olumlu sonuç aldım.sinemakiden biraz daha zahmetli ama denemeye değer..sana tavsiyem balkonun varssa birde küçük tüpün varsa balkonda yap yoksa arkadaşların seni evden atarlar öle bi koku var benden sölemesi...
şimdi sen bi dahaki sefere kapak hesabı yap canım bana sanki biraz fazla gibi geldi çünkü terbentin biraz keskin bişi o senin koyduğunu ben 400 mlliğe koyuyorum daha az koyarsın bi dahaki sefere ...
canım ben hap içemiyorum tadı kokusu miğdemi bulandırıyo bak yazarken bile miğdem bulandı bırak benim içmemi başkası bile yanımda içse miğdem kalkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?