Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

birde topikleri okurken birden geçmiş hafızamda canlandı ve o zamanlar hatırladığım kadarıyle benim saçlar bi dönem coşmuştu nasıl canlılardı nasıl dolgunlardı nasılda güzel dökülmüyolardı nasılda güzel uzunlardı aman allahım gözümün önünden gitmiyo o harika saçlarım...ben bunları düşünürkende elimde ne alakaysa havuç vardı ve o an kafamda dank etti ben o dönem varya meyve niyetine hep havuç yerdim (yazarken bile yiyoum)ama öle böle değil hergün en az 2 tane yerdim havucu ve yukardada yazdığım gibi saçlarım çok harikaydı..valla 1 haftadır başladım hergün yemeye çalışıyorum bunuda yazmak istedim ...

tabi dolgunlaşmayı kastettim yanlış kelime kullanmışım =) yeni saç çıkartamaz. off ya banyodan çıktım yine döküldü saçlarım yapıştı her yerime ıyyy

doktora yazdırırken bu seferki aksi çıktı kızdı bana. her yerine sür kıçınada diye ahahha.
hapı yazdı hatta bende ampul dedim. kızım dışardan etki etmez bemiıks hapı iç daha iyi dedi. hapı mı alsam acaba

çok az dediğin ne kadar canım. bende badem yağı ve çamterebenntin var. bende sinemakiyi bırakınca katayım biraz.
çam terebentin döküyor diye o şampuanımı bıraktım ama sinemaki döküyor sanırım. çamterebentini bırakmama rağmen dökülüyor.

canım sağol havucu hiçte sevmem ama napalım mecbur sinemakiden kolay onu da deneyim.
onu da diyorum da bir tek sinemaki denedim ve çamterebenti bir şeyde yapmadım ama uzamadı iyice küsmüş saçlarım sarı yüzünden.

ya anlamıyorum herkesin uzadı. sen ben melek lacivert hiç sonuç alamadık. bu topicte uzatan yok arkadaş.

uzamak bi yana daha kötü yaptı benim saçlarımı

tabi dolgunlaşmayı kastettim yanlış kelime kullanmışım =) yeni saç çıkartamaz. off ya banyodan çıktım yine döküldü saçlarım yapıştı her yerime ıyyy

canım bence bırak artık sanırım sen 8 yaptın yoksa 9mu ...daha fazla yorma saçını...turp falan dene...ama yinede sen bilirsin....

valla canım ben happ içebilsem içicem ama malesefki içemiyorum bence sen içebiliyosan durduğun kabahat tabikide içten beslemek çok daha iyi...

canım atıyorum mesela badem yağı 1 kapak kotacaksan çam terebentini ise kapağın 3\1i kadarını koy yani daha az olsun çünkü çamterebentinin saç kurutucu etkisi var o olmasın...saçı döken sinemaki çam terebentini doğru ölçüde kullanırsan bi sorun olmaz...

canım bence bırak artık sanırım sen 8 yaptın yoksa 9mu ...daha fazla yorma saçını...turp falan dene...ama yinede sen bilirsin....

bugün 9 oldu canım. turp zahmetli diyorlar nasıl uğraşırım hevesimde kalmadı. kesin uzatıyosa başlayım

valla canım ben happ içebilsem içicem ama malesefki içemiyorum bence sen içebiliyosan durduğun kabahat tabikide içten beslemek çok daha iyi...

neden içemiyorsun ki? içerim ama ağrı kesici gibi şeylere çok karşıyım bağışıklığı yok ediyor. zorda kalmadıkça içmem.

çamterebentini 200ml e 25 damla koymuştum nasıl ?

Son düzenleme:

yok canım şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demeişler boşuna ben uzattım ama öle ahım şahım bi uzama olmadı malesefki ...ben uzamadan ziyade dolgunluk,canlılık,parlaklık gördüm saçımda ama istiyorumki çook uzasında kurtulayım artık şu bakımlardan...

onlar bende de oldu.ama uzama normal.belime gelmesini geçtim belime yaklaşsaydı o da yok. uzama yok arkadaş.

bu arada ampulu şampuana kırma konusunda da doktor dediki. şampuanın içinde yeterince o tarz şeyler var zaten ona göre üretilmiş sen neden ekliyorsun dedi

bugün 9 oldu canım. turp zahmetli diyorlar nasıl uğraşırım hevesimde kalmadı. kesin uzatıyosa başlayım

canım şimdi senin saçını kesin uzatıyo diyemem dersem yalan söylemiş olurum bunu ancak sen yaparak anlayabilirsin ama çok fazla olumsun bişi okumadım ben de yaptım olumlu sonuç aldım.sinemakiden biraz daha zahmetli ama denemeye değer..sana tavsiyem balkonun varssa birde küçük tüpün varsa balkonda yap yoksa arkadaşların seni evden atarlar öle bi koku var benden sölemesi...

çamterebentini 200ml e 25 damla koymuştum nasıl ?

şimdi sen bi dahaki sefere kapak hesabı yap canım bana sanki biraz fazla gibi geldi çünkü terbentin biraz keskin bişi o senin koyduğunu ben 400 mlliğe koyuyorum daha az koyarsın bi dahaki sefere ...

neden içemiyorsun ki? içerim ama ağrı kesici gibi şeylere çok karşıyım bağışıklığı yok ediyor. zorda kalmadıkça içmem.

canım ben hap içemiyorum tadı kokusu miğdemi bulandırıyo bak yazarken bile miğdem bulandı bırak benim içmemi başkası bile yanımda içse miğdem kalkar...

sinemakiye bile kötü koku diyorlar
yani sen sinemakiden sonuç alamadın ama turptan aldın mı canım. benim için önemli olan bu sinemaki bana yaramadı sanada yaramadıysa ve tırptan sonuç aldıysan bende alabilirim umudum olur

şimdi sen bi dahaki sefere kapak hesabı yap canım bana sanki biraz fazla gibi geldi çünkü terbentin biraz keskin bişi o senin koyduğunu ben 400 mlliğe koyuyorum daha az koyarsın bi dahaki sefere ...

tamam canım yanlış hatırlamıyorsam 200mle koydum. evet çok keskin. bi kere zeytinyağı maskeme koymuştum da saçlarım çatır çatır kopacak sandım

canım ben hap içemiyorum tadı kokusu miğdemi bulandırıyo bak yazarken bile miğdem bulandı bırak benim içmemi başkası bile yanımda içse miğdem kalkar...

bemıks hapı yerine kızlar başka haplar kullanıyor bilemedimki hangisine başlasam.

bu arada doğum kontrol hapını şampuanıma koymayı düşünüyorum umudum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…