Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

çam terebentin eklenir genelde şampuana canım olabilir mi

evet haklısın da şimdi nasıl ayrıcaz biz :26:acaba evdekiler işlem görmüşmüdür

bu yağları nasıl yapıyordun canım kuru saça mı nemli saça mı miktarını nekadar koyuyordun diplerinemi uçlarınamı uyguluyordun

kuruyken olmasına özen gösteriyodum canım çünkü iyice emsin diye. Saç diplerime masaj yaparak uygulamaya başlıyorum ve tabii sonra heryere yedirerek uçlara kdr. Sonra da bi 20-25 dk öyle bekliyorum yıkıyorum. Yıkadıktan sonraki fark da zaten yumuşacık oluyo hemen anlıyosun. Uçlar falan daha bi sağlıklanıyo sanki farkı görüyosun umarım uzatmama da yardımcı olur :S

Son düzenleme:
canım ben aktarlardan karışık yağlardan aldım kulladım yılan hint badem susam karışık yağlar var onu saçıma sürüp 3 saat bekletip yıkıyordum

canım kuru saçamı nemli saçamı sürdün diplerine mi uçlarınamı sürdün ben nemli saça jojoba ve badem yağından bi kaç damla damlatıp yarım saat bekletmeyi düşünüyordum

evet haklısın da şimdi nasıl ayrıcaz biz :26:acaba evdekiler işlem görmüşmüdür

hiçbilmiyorum canım bende çok tereddütte kaldım benimde bi protein maskem var içine maya süt yumurta ve zeytinyağı koyuyorum evdekinden kullaıyorum ama bilemeyiz iştee gerçekte yarar mı sağlıyor yoksa zararmı veriyorum saça. Bugün saç analizi uzmanı kadın asla yapmamam gerektiğini söyledi ama kime inancağını bilemiyor insan çok iyi bi cildiye doktorum var 3eylülde randevum var gidince ona sorucam

fiyatları ne kadar canım hepsinin bire birer söylermisin bide nekadar memnun kaldın saçlarını nekadar sürede toparladı

canım tam hatırlamıyorum fiyatlarını sachane diye bir site var ordan aldım hepsini bc bonacure yi hazirandan beri kullanıyorm , oryalden yanmıstı saçlarım ve felaket durumdaydı 1 aydır kerastase kullanıyorum , aslında kerastase yi bc aldıktan sonra kesfettim forumalrda hep daha iyi oldugu söyleniyor ama kullanınca fark edşiyor özellikle o fibre architeche fönden önce sürülüyor parlak ve yumusak yapıyor.

bc bonacure bitmek üzere şampuanı o yüzden de john frieda sipariş ettim full repair olan .genelde iyi yorumlar var ve fiyatı da daha uygun bunu da markafoniden aldım ama tekin acarlar da dermokozmetik satan yerlerde falan da satılıyor

canım kuru saçamı nemli saçamı sürdün diplerine mi uçlarınamı sürdün ben nemli saça jojoba ve badem yağından bi kaç damla damlatıp yarım saat bekletmeyi düşünüyordum

kuru saça sürdüm canım dipten başladım uçlarına heryerine sürüyordum ama yeni öğrendiğime göre diplere sürmek zararlıymış gözenekleri kapatıyormuş ama bende şimdiye kadar tüm saçımın heryerine uyguluyordum

canım diplerine çok sürdüğünde saçı çok yağlandıryomuş bu yüzden diplerine istemedim internette bi yazı da da nemli saça uygulandığı yazıyodu

neyi asla yapmaman grektiğini söyledi?zeytinyağınımı dur ben bi bakim millet sürüyo zeytinyapı uzuyo kimse demiyo doğal olucak evdekiler olmaz diye felan

aa bende hep diplere masaj yaparak uçlara doğru heryere uyguluyodum yağı. Madem gözenekleri kapatıyor yapmıym bidaha

yağları kuru saça sürüyorsunuz eşit miktarda yag ve vitaminleri kırıp ardından fön makinesini 2 3 dakika tutun saçınıza , bu da yağların daha iyi nüfuz etmesini sağlayacak saçınıza

canım john frieda yıda duymuştum. çok kaliteli ürünler kullanıyosun baya da pahalı aslında bunlar bence devam etmelisin bende bi kaç seneye bu türlü ürünler kullanmayı düşünüyorum ama dediğim gibi şimdilik bi öğrenci için bayaa pahalı

diplere de uclara da yediriyordum ben yagı sonucta saç hem dipten hem uctan besleniyor ama dogru tıkayabilir gözeneklerini saçların

sen varya benim saçların ilk halini yani bakımlara başlamadan önceki halini görseydin çooook inceydi sinemakiyle sarımsaklı zeytinyağıyla anca topladım yani sorun etmeme gibi bi şansım yoktu ....o dökülenlere gelince onlar zaten zayıf kökler onlar zaten dökülcekler sen devam etseydin 2.de dökülmüyo zaten...ben kış boyunca 2 tur yaptım yani 8 hafta yap 4 hafta dinlendir metoduyla ...çokda memnun kaldım valla....

öyle tabi ki canım bende öğrenciyken alamazdım kesinlikle ama john frieda daha uygun bak bunu deneyebilirsin bir de saçlarının ucları kuru ve yıpranmıssa saç kremini üzerlerinde yazdıgı gibi 2 3 dk değilde 15 dk kadar beklet daha yumusak oluyor sacın.

john friedanın gece serumu vardı bende onu kullanıp memnun kalmıştım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…