kızlar bi yağ vardı ben adını unuttum şimdi bu forumda okumuştum yine tarifi kışın şampuana karıştırıp saçımı onunla yıkadm tam 2 şişe şampuan kullandım 750 mg şampuana ekliyodum bikaç damla saçlarım inanaılmaz uzadı omuzlarımdayken gögüs altına indi görümcem çıtçıtmı ekledim diye kontrol etti saçımı ama yazın sıcaktan biraz kestirdim kışa yine yapıcam
kızlar şu yağları kullanan biri anlatsın ya nasıl kullandılar 3 defa sordum kimse cevap vermiyor
zeytinyağ eğer has ise gerçekten işe yarar ama işlem görmüşsse saça zarar verebiliyormuş ph değeri önemliymiş bunuda nası ayırt ederiz bilemiyorum yani her yararlı olan şeyi kafamıza sürmekte biraz riskli iki kez düşünmekte fayda var yediklerimiz bile doğal değilken
bu yağları nasıl yapıyordun canım kuru saça mı nemli saça mı miktarını nekadar koyuyordun diplerinemi uçlarınamı uyguluyordun
canım ben aktarlardan karışık yağlardan aldım kulladım yılan hint badem susam karışık yağlar var onu saçıma sürüp 3 saat bekletip yıkıyordum
evet haklısın da şimdi nasıl ayrıcaz biz :26:acaba evdekiler işlem görmüşmüdür
fiyatları ne kadar canım hepsinin bire birer söylermisin bide nekadar memnun kaldın saçlarını nekadar sürede toparladı
canım kuru saçamı nemli saçamı sürdün diplerine mi uçlarınamı sürdün ben nemli saça jojoba ve badem yağından bi kaç damla damlatıp yarım saat bekletmeyi düşünüyordum
kuruyken olmasına özen gösteriyodum canım çünkü iyice emsin diye. Saç diplerime masaj yaparak uygulamaya başlıyorum ve tabii sonra heryere yedirerek uçlara kdr. Sonra da bi 20-25 dk öyle bekliyorum yıkıyorum. Yıkadıktan sonraki fark da zaten yumuşacık oluyo hemen anlıyosun. Uçlar falan daha bi sağlıklanıyo sanki farkı görüyosun umarım uzatmama da yardımcı olur :S
neyi asla yapmaman grektiğini söyledi?zeytinyağınımıhiçbilmiyorum canım bende çok tereddütte kaldım benimde bi protein maskem var içine maya süt yumurta ve zeytinyağı koyuyorum evdekinden kullaıyorum ama bilemeyiz iştee gerçekte yarar mı sağlıyor yoksa zararmı veriyorum saça. Bugün saç analizi uzmanı kadın asla yapmamam gerektiğini söyledi ama kime inancağını bilemiyor insan çok iyi bi cildiye doktorum var 3eylülde randevum var gidince ona sorucam
çamterebentinmi canım?
çam terebentin eklenir genelde şampuana canım olabilir mi
aa bende hep diplere masaj yaparak uçlara doğru heryere uyguluyodum yağı. Madem gözenekleri kapatıyor yapmıym bidaha
canım tam hatırlamıyorum fiyatlarını sachane diye bir site var ordan aldım hepsini bc bonacure yi hazirandan beri kullanıyorm , oryalden yanmıstı saçlarım ve felaket durumdaydı 1 aydır kerastase kullanıyorum , aslında kerastase yi bc aldıktan sonra kesfettim forumalrda hep daha iyi oldugu söyleniyor ama kullanınca fark edşiyor özellikle o fibre architeche fönden önce sürülüyor parlak ve yumusak yapıyor.
bc bonacure bitmek üzere şampuanı o yüzden de john frieda sipariş ettim full repair olan .genelde iyi yorumlar var ve fiyatı da daha uygun bunu da markafoniden aldım ama tekin acarlar da dermokozmetik satan yerlerde falan da satılıyor
o ilk aylar felaket dökmüş saçları herkes öyle söylüyor saçları zayıf olanlar denemesin bence kel gibi kalır uzatcam derken çünkü döküldükten sonra saçı tekrar çıkarmak çok zor uzamasın ama kel gibi durmasın senin saçların kalın olup problem etmemiş olabilirsin
canım john frieda yıda duymuştum. çok kaliteli ürünler kullanıyosun baya da pahalı aslında bunlar bence devam etmelisin bende bi kaç seneye bu türlü ürünler kullanmayı düşünüyorum ama dediğim gibi şimdilik bi öğrenci için bayaa pahalı
öyle tabi ki canım bende öğrenciyken alamazdım kesinlikle ama john frieda daha uygun bak bunu deneyebilirsin bir de saçlarının ucları kuru ve yıpranmıssa saç kremini üzerlerinde yazdıgı gibi 2 3 dk değilde 15 dk kadar beklet daha yumusak oluyor sacın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?