- 19 Şubat 2015
- 86
- 29
- 38
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Düsünmüyor ne yazık ki!Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Valla cok dogru ..Canım onlar her yattiklari ile evlenseler bilmiyorum kaç kuman olurdu
Bu arada ek olarak, dandik bir zar bozuldu diye can sikmaya değmez, hicbir sey kaybetmedin, hiçbir sorumluluk da almadın, evlenmezse evlenmesin, ki bu senin için daha iyi olur.Tabii ki zorunda değil. Adam silah dayamamış zaten, karşılıklı rıza var. Seks bir evlenme garantisi verme eylemi değildir. Kimse böyle bir söz vermemeli, verse de güvenilmemeli. Kafalar ortaçağ iken böyle kendini aşan eylemler yapmadan önce oturup düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?