Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin

[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm

Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?

Düsünmüyor ne yazık ki!

Valla biri bana mecbursun dese evleneceksem de mecbur değilim derim. Kaldı ki mecbur değil zaten.
Akışına bırakın, olursa olur , olmazsa olmaz. Bakarsınız siz onla evlenmek istemezsiniz. Hayat bu belli mi olur.

Tabii ki zorunda değil. Adam silah dayamamış zaten, karşılıklı rıza var. Seks bir evlenme garantisi verme eylemi değildir. Kimse böyle bir söz vermemeli, verse de güvenilmemeli. Kafalar ortaçağ iken böyle kendini aşan eylemler yapmadan önce oturup düşünmek lazım.

Acayip güwen weriyordu laflarını bi kalem geçin, güvenmeyin kimseye ! Her aldatılan yarı yolda bırakılan hep çok güweniyordu!
Tam serefsizmiş! Karım oldun ya diyo laf cambazlığına bak bak bak.
Bence seninle ewlilik düşünmüyor.
Neden beraber olduna gitmiycem güwendim diycen biliyorum. Ha madem yaptın, ozaman evlen diye baskı yapmiycan bak böyle kaçıyorlar.

Bu arada ek olarak, dandik bir zar bozuldu diye can sikmaya değmez, hicbir sey kaybetmedin, hiçbir sorumluluk da almadın, evlenmezse evlenmesin, ki bu senin için daha iyi olur.

Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…