- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Benim.konumdan bahsediyorsunuz sanirim ortda bir fark var ben.kimseyi mecbur.kilmadim kendimi mecbur.kiliyorum buda cepte konumuna sokuyor malesefdaha dün vardı buna benzer bir konu. bizim toplumumuzda bırakınca zor olmaz mı diyordu biri. kendinizi mecbur hissederseniz ve bunu hissettirirseniz zor bu zihniyetle.
Fakesin değil.mi kafa buluyorsun bizimle ? Lütfen öyle ol çünkü cehaletin bu denlisi sinir bozucu.
Saçlarımdan sürükleyen o :)
Yattım kalktım imza atacak sandım..:)
Ben ayrıldım ama o beni yerde sürükledi , demek ki gerçekten evlenme niyetindeydi.
Benimle yattın , mecbursun artık namusumu temizlemeye.
Benim aklım zaten yok . Yatanda sen , evlenme.kararı verecekte sen.
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.Bu insan sizle evlenmek isterse de evlenmeyin hatta şuan ayrılın ve bişey yaparsa polise söyleyin bence
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Hanımlar yönlendirmek gibi olmasın ama konu sahibi hatalı da olsa şuan zor bir durumda ve kırıcı yorumlar yapıp üzerine gidilmesini vicdanen doğru bulmuyorum nacizane fikrim.
Gerçekten çok üzüldüm. Ama bu böyle devam etmez. Aile yapınız nasıl? Babanıza anlatabilir misiniz ?Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
evet senin konun ama konuya cevap yazan birisinden bahsediyordum. sen değildin o.Benim.konumdan bahsediyorsunuz sanirim ortda bir fark var ben.kimseyi mecbur.kilmadim kendimi mecbur.kiliyorum buda cepte konumuna sokuyor malesef
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?