Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

daha dün vardı buna benzer bir konu. bizim toplumumuzda bırakınca zor olmaz mı diyordu biri. kendinizi mecbur hissederseniz ve bunu hissettirirseniz zor bu zihniyetle.
Benim.konumdan bahsediyorsunuz sanirim ortda bir fark var ben.kimseyi mecbur.kilmadim kendimi mecbur.kiliyorum buda cepte konumuna sokuyor malesef

Bu fake olsa da maalesef çok var böyle

Yaşın küçük mü ?

O adamcigi söyle evire çevire dövesim geldi her ne kadar da bu konuda en çok sana kızsam da. Çok s.sızmış.

Bu insan sizle evlenmek isterse de evlenmeyin hatta şuan ayrılın ve bişey yaparsa polise söyleyin bence
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.

gözlerim büyüdü okurken ..
gerçekten acaip bir nesil geliyor inanamıyorum..
ve sen hala bu adamla evlenmek istiyorsun öyle mi ? neden kendinden bu kadar nefret ediyorsun?

İki yorumum var:

Sorumluluğunu alamayacagiz seyi yapmayin. Bu devirde babaya bile guvemilmiyorken elin oglu bozuk para gibi harcar

Bide sevistiniz diye kimse sizinle evlenmeye mecbur degil. Bunu irdelerseniz itici gelir

Olan olmus artik bosver. Bi 5 sene sonra amaaan bunun icin mi uzuld diyeceksin

iyi olmuş sana sırf mecbur kalsın diye mi yattın??? Sizin gibi mecbur bırakmak için yatan kalkan kızlara hakdır şu hayattan asla zevk alamayacaksiniz ayrıca adam mecbur falan da değil kafana silah dayayan olmadı kaçıncı yüzyıldayız ne demek yattı mecbur yok evleneceğim dedi, Siz her lafa söze böyle inanırsanız ohooo

Hanımlar yönlendirmek gibi olmasın ama konu sahibi hatalı da olsa şuan zor bir durumda ve kırıcı yorumlar yapıp üzerine gidilmesini vicdanen doğru bulmuyorum nacizane fikrim.

Neden kimse onu zorlamamis dayak yemekten de memnun bekaret gitmesinden de. Ayrıca zor durumda falan değil defalarca çocuğa ayrılmak istediğini söylemis. Ha konu söyle olsaydı. Iliski yaşadım ama ayrilamiyorum tehdit vs diye acsaydi. Valla insani yorum yapardım. Bu kadar da kizmazdim

Yatmasaydın neden güvendin ki... Güvendiğin adam gerçek yüzünü sana göstermiş işte.. Bundan sonra da onunla devam edecek misin onu düşün

Gerçekten çok üzüldüm. Ama bu böyle devam etmez. Aile yapınız nasıl? Babanıza anlatabilir misiniz ?

Kos arkana bakmadan.hic durmadan.nefes alamdan kos nolursun.. 3.sayfa haberleridemi okumuyorsun.bu kdarmi sagir kulaklarin bu ulkenin.en buyuk sorunu "Kadin Cinayeti " ne demek sacindan surumek dayak atmak.kim veriyor bu hakki beraber.olduysan.istedin.oldu ve bitti omrun boyunca gerekirse evlenme hayati kendine zehir etme
Bi adamdan.bi hiyar olmaz cacik.hic.olmAz

Fuckbuddy mi oluruz dedi senin anan baban yok mu nası oluyo onca şey

Fuckbody ne demek ? Biri bana aciklayabilir mi? Zamane dili de değişik

Üni. de misin, birlikte mi yaşıyorsunuz? Başlatmasın F*** buddysine zorla mı oluyormuş o işler?
Yavrum sen gerçek misin, nereden nereye geldi konu, sen bu adamın neyini test ettin? "Evleneceğiz tabisi bebeyim" dese kabul mü edecektin dayağını, saçlarını yolmasını, şu davranışlarını?

Bırak ya, musallat filan olursa ailendi, polisti haber vermedik kimseyi bırakma, uzaklaş bas git şu adinin yanından ya.

Derhal bir kadın savcıyla görüşün. Polis savcı onu bi korkutsun görün bakalım bida öyle bir şey yapabiliyor mu.
Lütfen artık bunlara susmayın. Bu hayat böyle gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…