Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Afedersin canım ama aptal misin ?

Bu insan sizle evlenmek isterse de evlenmeyin hatta şuan ayrılın ve bişey yaparsa polise söyleyin bence

Affe edersin ama adam istediyini almis.Bu saatden sonra ne yapa bilirsin.
ayrica bu laflari ediyorsa zaten evlenecek adam diyilmis.

Ne mutlu sana.Bakış açısını da öğrendiğine göre yediğin dayak da yanına kar kalmış olacak böylece.

Kac yasindasin canim sen, basta soracagin soruyo sonda mi sormak geldi aklina. Madem cinsellik yasamak konusunda kurallarin vardi madem ilk evlendigin erkekle beraber olmak istiyordun neden evlenmeden beraber oldun sen bu adamla.
Sevisecek kadar oldugunsun ama adamin sana sirf seni elde etmek icin karim olacaksin demesini yutacak kadar saf ve cocukmusun simdi.
Adam sonuna kadar hakli zorla birsey yapmamis, kendinden 8 yas buyuk adamla takilan sensin madem bu yonde kaygi korku ve kurllarin cizgilerin vardi elin adamiyla evlenmeden sevismeyecektin kendine sahip cikacaktin.
Yapmissin yapacagini simdi pisman olmussun kendince madureyi oynuyorsun. Aklini basina toplayip kendine sahip ciksaydin, en basindan kendinden 8 yas buyuk adamla sevgili olmasaydin macera aramasaydin basina bunlar gelmezdi.

"Zaten birlikte oluyorsan da o adam sana "Karım oldun" ayağı çekiyorsa, kaç kurtar kendini o saçmalığın içinden. Ne primitif bir yaklaşım, okuduğum yerden tiksindim." girişli bir yazı yazıyordum ki şu ilaveyi gördüm, ya bırak sevgilisini, ne sevgilisi ya?

Dayak mı yedin, ne duruyorsun, mecbur filan değil kimse, olma da zaten mecbur. Böyle bi adamla nasıl takılıyorsun hala?

Eski konusunda okuduğum kadarıyla Üniv okuyor yani 18 22 yaş arası olmasi lazim

Fakesin değil.mi kafa buluyorsun bizimle ? Lütfen öyle ol çünkü cehaletin bu denlisi sinir bozucu.

Saçlarımdan sürükleyen o :)
Yattım kalktım imza atacak sandım..:)
Ben ayrıldım ama o beni yerde sürükledi , demek ki gerçekten evlenme niyetindeydi.
Benimle yattın , mecbursun artık namusumu temizlemeye.
Benim aklım zaten yok . Yatanda sen , evlenme.kararı verecekte sen.

Adam seni saçından sürükledi sen hala berabersin hatta bir de adamla yatıyosun üstüne ilişkiniz çok sağlammış gibi blöf çekiyorsun adama

Ne kadar mikemmel bir ilişki bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…