- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
ve bu adamla birlikte oldunsaclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum.
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Bu insan sizle evlenmek isterse de evlenmeyin hatta şuan ayrılın ve bişey yaparsa polise söyleyin benceArkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
seviyorum ama demezsin dimi
ona ne şüpheÖzünde çok iyi biri aslında usagi. Bilmiyomusun sanki
Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Adam seni saçından sürükledi sen hala berabersin hatta bir de adamla yatıyosun üstüne ilişkiniz çok sağlammış gibi blöf çekiyorsun adamaArkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?