- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Bu kişiyi tamamen hayatından çıkart. Görmüyor musun seni kullanıyor ihtiyaçlarını gidermek için. Git şikayet et en azından peşini bırakır tehditetmeyi keser.Ayri kaliyoruz özlüyorum vs dedi ben istemesemde nolcak benden baska kim görecek dedi.
Kadını değerli yapan kan değildir, eğer değeri sağlayan o ise bir estetik cerrah her şeyi hallediyor, kan da akıyor merak etmeyin! Değerden kastınız buysa eğer!Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!
Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara
Canım canım ne oldu? Anlaşıldı Munenin okuma saati gelsin diyorsunuzPff konuyu yine ahlak bekçileri basmış.Mune
2 damla kanı önemli kilanlara bu sorum
Erkeğin 2 damla kanı neresinden akıyor ?
Burada bir kadının bekaretini önemsiz gören kadınlara, Efendimizin tabiriyle,
"Bilmiyorsunuz, bilseydiniz yapmazdiniz.." diyorum ve ahirette görüşmeyi arzuluyorum.
Kimseyle de polemiğe girmeyecegim, zahmet etmeyin.
Yapacağın bişey yok mu ? Şaka mısın kızım sen ?Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara
Saygı duy derler, hakarete girme derler. Ama sabahtan beri evlilik dışı ilişki yaşamış olan, olabilecek üyeleri gömüp duruyorlar. Ya saygı bekleyen önce saygı gösterir!Polemiğin kendisi sizsiniz zaten. Girmeye gerek yok.
Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!
Vereceğim örnek çok iğrenç olabilir de daha önce semtte olan bir olay olduğu için aklıma geldi, yarın bi gün arkadaşlarımla da yatmazsan fotoğrafları ailene gösteririm derse ne yapacaksın? İmkansız mı sanıyorsun ? Ayrıca gayet de ailenin haberi olmadan bu konuyu çözebilirsin. Ayrıca ailenin ve arkadaşlarının gözünden düşmen şuanki durumundan dha kötü değil.Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?