Başlayalım mı ??
Şimdi bakındımda hızlı kilo verenler geri almış felan endişelendim
ama verende cok olmus bılmıyorum ben baslamayı dusunuyorum sonucta her dıyetten sonra dıkkat etmeyınce gerı alınır yani dukana özel bısey degıl bence, baslıycam yarın
Cidden dukan mı uygulasak ki
Yok ya ben yapmıcam ... Ne olur ne olmaz geç olsun da güç olmasın
valla zayıflamak ugruna herseyı yaparım ama suan su dakıkada hızlı kılo verıcegımız bısey bulmamız lazım suan ınternetten arastırıyorum bıseyler saglıksızda olsa denıycem artık herseyı :26: bişey bulursan benımlede paylas
kızlar lahana suyunu bir düzenli yapsanıza hakkaten faydasını gordum yaptıgım ilk hafta ve kalorıde takıp edın ayrıca benım çok kılo vermemın sebebı sızden daha kıloluyum kısa surede aldıgım kılolar hızlı gıttı.
Kizlar merhaba,
Ben cumartesi araniza katilmistim. Saracoglunun lahna kürünü ve yediklerime dikkat ederek- saat 5ten sonra yemiyerek- bugün 87 den 85.100 e düstümBir diger grubu takip ettigim icin hafta ici burda yazamadim, en azindan haber vermek istedim Lahana küründe bir haftayi bitirdim, simdi üc gün ara veriyorum. Bunun bir basina kilo verdirdigini sanmiyorum, ama kesinlikle ödem attirdigini düsünüyorum. Cünkü cok fazla kilo vermisim gibi görünüyorum.
Hepinize kucak dolusu sevgiler, cok cok azimli günler
Tebrik ederimmmm5ten sonra yememek mi bravooo
Yada bi protein diyeti var haftada uc kilo bn biara yapmistim yaramisti galiba onu yapcambi hafta sinrada dr ayca kayanin listesini yapcam :))evet evet suan kararimi verdimmmm:)))
hosgeldın canım ben 20 gunde 4.3 gibi bisey verdim kalori takıbı spor ve lahana kuruyle sen kaçsın
Ben en son bu sabah 64.6 gelmiştim ama akşam 64.4 geldim başlangıçta 66 kiloydum bu pazar 2. haftamız dolacak
Dukan bizi asar)
2 haftada 2 kilo gibi bir şey iyi sanırım , kaç olmak istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?