sarımsak çayı nasıl ıse yaradımı
Yaa tadii igrenc midemi bulandiryoo yemem azaldi sanki ama tam bilmiyorum)
Dayannnn tatlimmm olmadi kuru uzum falan ye)
Dayanıcam çünkü şimdi tartıldım 64.4 çıktımAç olmadığım halde
Hasta günlerim beni sırf bu yüzden mutlu ediyor
kızlar bugun okulda nöbetci oldugumdan ınanılmaz yoruldum ve 3 gundur yemedıgım dırendıgım 1 kase sutlacı ındırdım mıdeye ustune bır de yarım çıkolatalı gofret vucudum gercekten seker ıstıyor ara ara ve 1600 kalorı aldım bugun yarın da ogleden sonra ayrı aksam ayrı gezmem var hayırlısı artık
bugün bende gezmedeydim bi tane poaça yedim azda makarna salatası :) şimdide fırında baget pişiyor yemesem eşim kızıyor off offf
Gevmis olsun iyidir ins çocuğn.ooo 77gormusuz:)
Yaa tadii igrenc midemi bulandiryoo yemem azaldi sanki ama tam bilmiyorum)
merhabalar ben yeni katıldım :) siz diyete başlayalı zaman geçmiş sanırım hepsini tam okuyamadım ne kadar kilo verdiniz ne kadar sürede verdiniz
aynen yaaa bende veremedim gr bile
bende verdıgım 1 kıloyu bı hafta ıcınde gerı almısım, yedıklerıme pek dıkkat etmıyorum saldım kendımı ıyıce ve bugun verdıgım kıloyu gerı aldıgımı gorunce oturup ıkı tabak sarma ıkı tane simit ve bir sürü nugget yedim
bende mi alsam ki ne duysam yapmaya çalışıyorum sanırım :) az önce tartıldım 64.6 çıktım hemde akşam akşam :)
amannnn naptn sen bence bunu kaçamak say yarın yenıden basla
hosgeldın canım ben 20 gunde 4.3 gibi bisey verdim kalori takıbı spor ve lahana kuruyle sen kaçsın
öyle yapıcam sanırım ama sen nasıl verdın o akdar kıloyu masallah :/ ya ben nasıl kılo verıcem olmuyo
Sonunda sok diyet yapcam die korkuyommm
merhabalar ben yeni katıldım :) siz diyete başlayalı zaman geçmiş sanırım hepsini tam okuyamadım ne kadar kilo verdiniz ne kadar sürede verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?