sende iyi vermişssin ben gram veremedım. 60 tım yıne 60ım :26:Ben en son bu sabah 64.6 gelmiştim ama akşam 64.4 geldim başlangıçta 66 kiloydum bu pazar 2. haftamız dolacak
Bn artik tartilmiyom cunku hic mutlu olmuyom((
Bende bu hafta veremedim gibi 2 gündür sporda yapmıyorum saldım resmen kendimi
Yarın dışarı çıkıp spor aletlerinde yapıcam sporumu akşam üstü
bi kaç gün önce kondisyon bisikleti aldım, alınca dıyetı daha sıkı tutucam dedım ama hıc de oyle olmadı,
sabah yarım saat aksamda 15 dk fıln ama degısıyo mesela bugun sabah 10 dk yaptım sıkıldım, baskada hıc yapmadım bugun, cok yoruyor bısıklet bıde sıkılıyorum :26:Aynen genelde öyle oluyo
sporunu ne zaman yapıyosun sabah , akşam ya da yatmadan önce ??
sabah yarım saat aksamda 15 dk fıln ama degısıyo mesela bugun sabah 10 dk yaptım sıkıldım, baskada hıc yapmadım bugun, cok yoruyor bısıklet bıde sıkılıyorum :26:
dayanabılıcegıme ınansam onuda yapıcamoffff çok üzgünüm
Bende bu hafta veremedim gibi 2 gündür sporda yapmıyorum saldım resmen kendimi
Yarın dışarı çıkıp spor aletlerinde yapıcam sporumu akşam üstü
Hahhaaa al bndende okadar) dukanmi yapsak
sende iyi vermişssin ben gram veremedım. 60 tım yıne 60ım :26:
Bnde ikigundur deli gibi yiyom tatlilar havada ucuyoi)
Bnde ikigundur deli gibi yiyom tatlilar havada ucuyoi)
Cidden dukan mı uygulasak ki
bence yarın itibariyle baslayalım dukan dıyetınei iki kişi olunca bırakmayız hıc degılsene dersın ? isminiz neydı ? yasınız? ve kılonuz ?
diyet arkadasımı tanıyım bari
Adım Gamze 16 yaşındayım en son 64.4 çıktım 55 olmak istiyorum
Siz ??
kızlar lahana suyunu bir düzenli yapsanıza hakkaten faydasını gordum yaptıgım ilk hafta ve kalorıde takıp edın ayrıca benım çok kılo vermemın sebebı sızden daha kıloluyum kısa surede aldıgım kılolar hızlı gıttı.
kızlar lahana suyunu bir düzenli yapsanıza hakkaten faydasını gordum yaptıgım ilk hafta ve kalorıde takıp edın ayrıca benım çok kılo vermemın sebebı sızden daha kıloluyum kısa surede aldıgım kılolar hızlı gıttı.
Adım Nuran bende 16 yaşındayım60 kiloyum 1.59 boyundayım :26: ee baslıyomuyuz dukana yarın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?