benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

kızlar hoşgeldiniz. evet dukan karatay diyeti çok işe yarıyor. benim balık tavuk et diyetim zaten o diyetlerin yan ürünü gibi bişey.

bu arada kiraz sapı çayı var form çaylardan bulabilirsiniz. oda çok işe yarıyor.

yemeklerden önce sirkeli su içmek çok iyi. yada en azından kahvaltıdan önce içebilirsiniz.

yeşilçay içmemiz lazım.

Nivea bady dinamik sabahlar videosundanda çalışabilirsiniz. hareketler kolay ve zayıflatıyor. Google dan bulabilirsiniz.

bende sabah ballı sirkeli su içmiştim önceki diyetlerde yeşil çay ve birde ip atlamayı düşünüyorum bu sefer umarım işe yarar.baakalım şimdilik az yemeye çalışayım o zaman çalıştığım için zor olur herhalde dukan falan.

canım ne iş yapıyorsun. yazın bende çalışırken verdim 13 kiloyu yaptığın işe göre düşünürüz neler yapabileceğimizi. ballı sirke içinde karanfil ve bi parça tarçın atıyorum ben. çok güzel işe yarıyor. hem tadıda daha iyi oluyor. istersen böyle deneyebilirsin.

canım ne iş yapıyorsun. yazın bende çalışırken verdim 13 kiloyu yaptığın işe göre düşünürüz neler yapabileceğimizi. ballı sirke içinde karanfil ve bi parça tarçın atıyorum ben. çok güzel işe yarıyor. hem tadıda daha iyi oluyor. istersen böyle deneyebilirsin.

önceden kaynatıyormusun karanfille tarçını..ben öğretmenim akşamları sıkıntım aslında çok abartıyorum özellikle 8 den sonra çok yiyorum..

canım büyük bi bardağa biraz tarçın parça tarçın 3 4 tane karanfil atıyorsun üstüne kaynar soğuduğunda bi tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı elma sirkesi. ama elma sirkesini el yapımı olanlardan almalısın. cam şişelerde satılıyor Migrosta tansaşta 15 tl gibi bi fiyatı var. ben gece yatmadan hazırlıyorum sabahta balla sirkesini ilave ediyorum. ben yazları çalışıyorum burası turistik biyer olduğu için kendi işimi yapıyorum. o yüzden biraz kolaydı ama okulda nasıl olur bilemiyorum. ben yaptığım diyette geceler yedim içtim ama hep protein yedim. ve hiç aç kalmadım. aralarda magnum dondurma bile yiyordum :) ona rağmen hızlı kilo verdim. ben zaten yavaş yavaş günlük neler yedim içtim neler yapıyorum anlatıcam. sende kendine uyanları uygularsın.

merhaba kızlar hoşgeldiniz. katılacak arkadaşlar kilolarını yazarsa not tutarız. müsait saatlerimizide yazarsak ona göre haberleşip yazışırız.

ben 1,70 boy 90 kiloyum. evliyim 2 de kızım var :) 30 yaşındayım

bende 1.74 boyunda 89 kiloyum ve 26 yaşındayım :) pazartesi başladım diyete ve 2 kilo gitti bugune kadar ve 5 aylık bebeğim var emziriyorum.

kızlar hoşgeldiniz. evet dukan karatay diyeti çok işe yarıyor. benim balık tavuk et diyetim zaten o diyetlerin yan ürünü gibi bişey.

bu arada kiraz sapı çayı var form çaylardan bulabilirsiniz. oda çok işe yarıyor.

yemeklerden önce sirkeli su içmek çok iyi. yada en azından kahvaltıdan önce içebilirsiniz.

yeşilçay içmemiz lazım.

Nivea bady dinamik sabahlar videosundanda çalışabilirsiniz. hareketler kolay ve zayıflatıyor. Google dan bulabilirsiniz.

Benimde spor hocamdan öğrendiğim bir kaç şey var beslenmeyle alakalı.
Özellikle akşamları ve spordan sonra proteinle beslenmemizi öneriyor.Mesela tavuk,balık tarzı şeyler.Sebze yemeği varsa da yanına mutlaka yoğurt koymak gerekiyormuş.Gün içinde en az 1 kase yoğurt yemek gerekiyor.
Yeşilçayı da spordan,yürüyüşten önce içmeliyiz.Vücudun ısınmasını sağladığı için ve toksinleri attığı için.
Ve hayatımızda şekeri minimum seviyeye indirmeliyiz.
Bunlar dikkatlice uygulandıktan sonra gelsin istenilen sonuçlar:7:

evet dediklerin doğru. spora gidiyordum 2 haftadır bıraktım. 15 gün kadarda yapamıcam. daha sonra tekrar başlıyorum. birde kiraz sapı çayı var form markalı ondanda 3 bardak diyor diyetisyen. diyetisyenede gittim bi ara ama kendi taktiklerimiz daha çok işe yarıyor. ayrıca şeker ve tuz kullanmıyorum. şeker hiç almadığım içinde haftada bir istediğim dondurmayı yiyorum :)

1, gün menüm

2 litre su

sabah mercimek çorbası yarım kase

öğle 4 kaşık bamya yemeği yarım dilim ekmek

akşam haşlanmış tavuk göğsü baharatlı falan tuzsuz.

22,15 civarıda 1 domates az köy peyniri

uyumadan yeşilçay nescafe falan içerim.

ayrıca hergün tartılmakta fayda var. dukanın kitabındada hergün tartılın diyor. tartılmayı bırakınca insan yemek yemeye başlıyor.

diyetisyen hergün tartılma desede. bi oto kontrol sistemi diye düşünmeliyiz. :)

günaydin
kendimden bahsedem
günlük en az 3litre su 3 yesil cay
10000 adim atacam
diyetimm bugünden itibaran isallah düzenli yapabilirsem
1200 kalorilik diyet
sabah erkean kalkiyorum
ara 3kaysi bir kahve
iki arada yürüyorum
ara 2dilik penir bir dilim ekmek domates salata
öglen tavuk sallata sebze yememegi
ara elma yogur
aksam mercimek corbasi sebze yemegi salata bir dilim ekmek
ara meyva 2 kasik yogur
her türlü diyeti bilip sonunu getiremiyen ben
isallah bunda getirebilirimmm:14::14:

Günaydın kızlarr:)

Benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.. vs. ekmek yok.Yada en fazla 1 dilim :)
Öğle: 1 Kase yoğurt
Ara öğün: 1 meyve (C vitamin grubundan)
Akşam: Mercimek çorbası,salata,yoğurt

Spor aktivitem ise her zaman ki gibi spor salonundaki programım.
2.5,3 litre kadar su ve 1-2 bardak yeşilçay içerim.

günaydin
kendimden bahsedem
günlük en az 3litre su 3 yesil cay
10000 adim atacam
diyetimm bugünden itibaran isallah düzenli yapabilirsem
1200 kalorilik diyet
sabah erkean kalkiyorum
ara 3kaysi bir kahve
iki arada yürüyorum
ara 2dilik penir bir dilim ekmek domates salata
öglen tavuk sallata sebze yememegi
ara elma yogur
aksam mercimek corbasi sebze yemegi salata bir dilim ekmek
ara meyva 2 kasik yogur
her türlü diyeti bilip sonunu getiremiyen ben
isallah bunda getirebilirimmm:14::14:

Umutsuz olma.İstersen getirebilirsin elbette.Kolay gelsin:)

Back
X