benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

Günaydın kızlarr:)

Benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.. vs. ekmek yok.Yada en fazla 1 dilim :)
Öğle: 1 Kase yoğurt
Ara öğün: 1 meyve (C vitamin grubundan)
Akşam: Mercimek çorbası,salata,yoğurt

Spor aktivitem ise her zaman ki gibi spor salonundaki programım.
2.5,3 litre kadar su ve 1-2 bardak yeşilçay içerim.

ben buncacik yesem ölürüm heralll
acliga nasil dayaniyorsun bende hipoglisemi var
eger bu kadar yesem ya bayilir yada ikinci ögünde her gördügüme saldiririmm

az yemeden zayıflanmıyorki :( gerçi aralarda kaçırdığımda oluyor. benim tek şansım şekere tatlılara hiç hevesimin olmaması :)

ben normalde cikolatayi cok aramam ama kadinlarin malum günleri yaklasinca deliriyorum en yakin alisveris yerinde cikolata delisi oluyorummm neyse ben kacar hava yamurlu disarda yürüyemiyecem evde bantta yürüyacem hayirli günlerrr

ben buncacik yesem ölürüm heralll
acliga nasil dayaniyorsun bende hipoglisemi var
eger bu kadar yesem ya bayilir yada ikinci ögünde her gördügüme saldiririmm

Her gün bende böyle az yesem bende ölürüm:)Aslına bakarsan bugün az yememim sebebi kendime ceza vermiş olmam.
Çünkü dün sabah kahvaltısında coştum.Fazla kaçırdım.O yüzden bugün dengelemek istedim.
Ve ben genelde haftanın 3-4 günü daha az, geriye kalan günlerde daha normal beslenirim.Vücudu şaşırtmak lazım :)

Her gün bende böyle az yesem bende ölürüm:)Aslına bakarsan bugün az yememim sebebi kendime ceza vermiş olmam.
Çünkü dün sabah kahvaltısında coştum.Fazla kaçırdım.O yüzden bugün dengelemek istedim.
Ve ben genelde haftanın 3-4 günü daha az, geriye kalan günlerde daha normal beslenirim.Vücudu şaşırtmak lazım :)

ay bende korktum hep böylemi besleniyorsun diyeee
vucudu sasitmak süper fikir arada kulanim:16:

ay bende korktum hep böylemi besleniyorsun diyeee
vucudu sasitmak süper fikir arada kulanim:16:

Yok canım hep böyle beslenmek çok zor.4.günden sonra içimden canavar çıkıyor:)
Şaşırtmak iyi geliyor.Vücut beslenme,spor düzenine alıştığı için belli bir süreden sonra kilo vermek zor olabiliyor.O yüzden şaşırtmak en iyisi:)

Bendede hipoglisemi var.o yüzden çok zor oluyor ama sevindim benimle aynı dertten muzdarip birisi var burda..ben sabah ballı sirkeli suyumu içtim henüz kahvaltı yapmadm.tartıldım ve sabah 65.1 di kilom..yediklerimi akşam toptan yazarım artık..

merhaba kızlar benimle birlikte zayıflayacak hergün birbirimizi motive ederek zayıflayacak 2 yada 3 kız arkadaş arıyorum. çok kalabalık olursa karmaşa olur diyorum. az olursak daha iyi anlaşır ve daha iyi tanıyıp motive verebiliriz diye düşünüyoruz. 3 5 kilo fazlası olan değilde fazla kilosu olan uzun yolu olan arkadaşlar bekliyorum..

ben galiba biraz geç kaldımda :S:S ama emin olun ihtiyacım var birilerine 97 kiloyum 1,60 boyundayım 25 yaşındayım ve artık zayıflamak istiyorum cvp verirseniz çok sevindirik olurum görüşmek üzere

ben galiba biraz geç kaldımda :S:S ama emin olun ihtiyacım var birilerine 97 kiloyum 1,60 boyundayım 25 yaşındayım ve artık zayıflamak istiyorum cvp verirseniz çok sevindirik olurum görüşmek üzere

ben isterim seninde olmani ama zeytin ne düsünür bilemiyecem konuyu o acti daha benim alindigim bile belli deyil
senin kilon iyi benim kilomu görseniz bayilirsiniz epeydir tartilmiyorum tartiya bir ciktim tartinin dengesi bozuldu sabah yarim saat agladim vallaaa:14::14::14:

kahvaltıda bir avuç ceviz,domates,zeytin,peynir ve 1 yumurta yedim..inanılmaz ama ekmek yemedim ve hiç acıkmadım..karatay diyetini örnek aldım biraz işe yarıyormuş..kan şekerimde düşmedi..

Benim içinde sıkıntı yok.Sayfa sahibi arkadaşa sormak lazım.
Burda olsun veya olmasın o niyeti koyduktan sonra başarırsın canım :)

Allah bağışlasın bebeğini..emzirirken daha rahat kilo veriyor insan..neler yaptın peki bir haftada çok güzel vermişsin..

Ben doğumdan sonra nasıl olsa veririm diye yedim durdum kilo aldım...dikkat ettim abur cubur yemedim az kalorisi şeyler yemeye çalıştım elma salatalık gibi bebek arabasına çocuğu koyup yürüyüşe çıkıyorum evde hareket vs oldu inşallah devamı gelir

Ben doğumdan sonra nasıl olsa veririm diye yedim durdum kilo aldım...dikkat ettim abur cubur yemedim az kalorisi şeyler yemeye çalıştım elma salatalık gibi bebek arabasına çocuğu koyup yürüyüşe çıkıyorum evde hareket vs oldu inşallah devamı gelir

aslinda istedikten sonra cocukla bile spor yapiyoruz bende kizimla ip atliyorum evde hem eglence oluyor hemde spor..

merhaba kızlar yenigelen arkadaşlar hoşgeldiniz. gurubumuza katılacak olanlar 7 8 gün gibi bir süreçte belli olacak. katılımlara göre karar vericez. arasıra değide hergün emek vericek arkadaşlarla daha kolay olacağını ve daha iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.

bu arada tesadüf aşure 2 3 kaşıktan bişey olmaz çünkü bugün az yemeyi başarmışsın. moralini bozma bugün kaçırdıysan yarın daha hırslı olursun.

kilom :88,5

2. gün menüm

sabah ballı sirkeli su

öğlen yarım tabak kuru fasulye

ara bir mandalina

akşam ızgara tavuk bir bardak kola (tavuk ölçü yok doyuncaya kadar yedim ) 2 biber bir soğan 1 domates

böğürtlen çayı nescafe

2 litre su

bugün geç kaldım kusura bakmayın misafir vardı :)

ben hergün tartılıyomrum dünden bugüne 1,5 2 kilo arası vermiş gözüküyorum ama yanıltıcı olabiliyor. kızlar hergün tartılıp yazalım lütfen haftalık tartılmalar iyi olmuyor. haftada bir tartılırsak aralarda atıştırırız. her yediğimizi tartı bize söylüyor nede olsa :)

kahvaltıda bir avuç ceviz,domates,zeytin,peynir ve 1 yumurta yedim..inanılmaz ama ekmek yemedim ve hiç acıkmadım..karatay diyetini örnek aldım biraz işe yarıyormuş..kan şekerimde düşmedi..

canım ceviz kahvaltıda çok iyiymiş diyetisyene giderken diyetisyenimde söylemişti. bende hergün 1 avuç ceviz yerim bazen ara veriyorum. 1 haftadır yemiyorum. yarın tekrar başlamalıyım.

birde protein yemekten korkmayalım. 2 aylık diyetimde doktora gittim kan tahlili yaptırdım. bir sorun çıkarmı diye. kalp doktorunada gittim. protein kalbe ağır gelebilir düşüncesiyle. ama doktor süper dedi. önceden kolestrolüm çok yüksekti şimdiyse herşey normale döndü. :)

Back
X