- Konu Sahibi zeytin_zeytin
az yemeden zayıflanmıyorkigerçi aralarda kaçırdığımda oluyor. benim tek şansım şekere tatlılara hiç hevesimin olmaması :)
Çok şanslısın :) Bende aksine şekerden,çikolatadan uzak durmakta zorlanıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az yemeden zayıflanmıyorkigerçi aralarda kaçırdığımda oluyor. benim tek şansım şekere tatlılara hiç hevesimin olmaması :)
Günaydın kızlarr:)
Benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.. vs. ekmek yok.Yada en fazla 1 dilim :)
Öğle: 1 Kase yoğurt
Ara öğün: 1 meyve (C vitamin grubundan)
Akşam: Mercimek çorbası,salata,yoğurt
Spor aktivitem ise her zaman ki gibi spor salonundaki programım.
2.5,3 litre kadar su ve 1-2 bardak yeşilçay içerim.
ben buncacik yesem ölürüm heralll
acliga nasil dayaniyorsun bende hipoglisemi var
eger bu kadar yesem ya bayilir yada ikinci ögünde her gördügüme saldiririmm
Her gün bende böyle az yesem bende ölürüm:)Aslına bakarsan bugün az yememim sebebi kendime ceza vermiş olmam.
Çünkü dün sabah kahvaltısında coştum.Fazla kaçırdım.O yüzden bugün dengelemek istedim.
Ve ben genelde haftanın 3-4 günü daha az, geriye kalan günlerde daha normal beslenirim.Vücudu şaşırtmak lazım :)
ay bende korktum hep böylemi besleniyorsun diyeee
vucudu sasitmak süper fikir arada kulanim![]()
merhaba kızlar benimle birlikte zayıflayacak hergün birbirimizi motive ederek zayıflayacak 2 yada 3 kız arkadaş arıyorum. çok kalabalık olursa karmaşa olur diyorum. az olursak daha iyi anlaşır ve daha iyi tanıyıp motive verebiliriz diye düşünüyoruz. 3 5 kilo fazlası olan değilde fazla kilosu olan uzun yolu olan arkadaşlar bekliyorum..
ben galiba biraz geç kaldımda :S:S ama emin olun ihtiyacım var birilerine 97 kiloyum 1,60 boyundayım 25 yaşındayım ve artık zayıflamak istiyorum cvp verirseniz çok sevindirik olurum görüşmek üzere
Canım istedikten sonra her şey olur.İstemek ve azim önemli.İstediğin sonuca ulaşırsın inşallah![]()
inşallahh diyelim :) ee sizin ne tür çalışmalarınız var bu konuda
Benim içinde sıkıntı yok.Sayfa sahibi arkadaşa sormak lazım.ben galiba biraz geç kaldımda :S:S ama emin olun ihtiyacım var birilerine 97 kiloyum 1,60 boyundayım 25 yaşındayım ve artık zayıflamak istiyorum cvp verirseniz çok sevindirik olurum görüşmek üzere
Allah bağışlasın bebeğini..emzirirken daha rahat kilo veriyor insan..neler yaptın peki bir haftada çok güzel vermişsin..
Ben doğumdan sonra nasıl olsa veririm diye yedim durdum kilo aldım...dikkat ettim abur cubur yemedim az kalorisi şeyler yemeye çalıştım elma salatalık gibi bebek arabasına çocuğu koyup yürüyüşe çıkıyorum evde hareket vs oldu inşallah devamı gelir
kahvaltıda bir avuç ceviz,domates,zeytin,peynir ve 1 yumurta yedim..inanılmaz ama ekmek yemedim ve hiç acıkmadım..karatay diyetini örnek aldım biraz işe yarıyormuş..kan şekerimde düşmedi..
ben galiba biraz geç kaldımda :S:S ama emin olun ihtiyacım var birilerine 97 kiloyum 1,60 boyundayım 25 yaşındayım ve artık zayıflamak istiyorum cvp verirseniz çok sevindirik olurum görüşmek üzere