Konu açmıştım.. benimle ayrılmadan 2 gün önce iyiyken sonra birden bitirdi işte..
sıktın bunalttın.. sesinden iğreniyorum gibi şeyler söyleyerek ayrıldı..
ayrılığı kabullenmiştim ki.. face şifresi var oradan bakıyorum paylaştıklarına..
Sen beni hiç sevmedin.. Başkasının oldun..Kimi sevsem sensin.. beni mecnun ettin.. bırakıp gittin gibi içerikleri var..
bana olmadığını adım gibi biliyorum.. benimle çıkmadan 2 ay önce bi kıza aşık olmuş 6 gün çıkmışlar kızın annesi istememiş kökenden dolayı ayrılmışlar..
Ben sevgilimi severken o hep başkasına aşıkmış.. ona özlem duyuyormuş.. benim belkide o olmamı istiyormuş..
onunla yaşadığım her mutlu anın yalan olduğunu gördükçe kalbime ok saplanıyor..
Allahım nolursun yardım et bana..
Konu açmıştım.. benimle ayrılmadan 2 gün önce iyiyken sonra birden bitirdi işte..
sıktın bunalttın.. sesinden iğreniyorum gibi şeyler söyleyerek ayrıldı..
ayrılığı kabullenmiştim ki.. face şifresi var oradan bakıyorum paylaştıklarına..
Sen beni hiç sevmedin.. Başkasının oldun..Kimi sevsem sensin.. beni mecnun ettin.. bırakıp gittin gibi içerikleri var..
bana olmadığını adım gibi biliyorum.. benimle çıkmadan 2 ay önce bi kıza aşık olmuş 6 gün çıkmışlar kızın annesi istememiş kökenden dolayı ayrılmışlar..
Ben sevgilimi severken o hep başkasına aşıkmış.. ona özlem duyuyormuş.. benim belkide o olmamı istiyormuş..
onunla yaşadığım her mutlu anın yalan olduğunu gördükçe kalbime ok saplanıyor..
Allahım nolursun yardım et bana..
Yorum yapan herkese çok teşekkürler..
ben onunla çıkmadan önce kıza karşı ne hissediyorsun diye sormuştum.. daha sevgili değildik böyle birşey ortada yokken..
ne sevgi ne nefret nötrüm demişti..
bazen bana beni sevion mu diye sorardı şakasına..bende aynı tarzda şakasına çıktığımızın 10. günü fok balığı konuşması dedikleri tarza
aşkaaamm beni sevio musunn diye sordum.. birden bilmiyorum diye cevap verdi ciddi şekilde..
şaka mı bu vs. derken bana insan bi kere aşık olur hayatında ben boşluktan dolayı seni aşk sandım dedi ben şok oldum..
1 saate yakın böyle şeyler dedi sonra aşkımm kızma sakın seni denedim.. yeniden güvenebilmek için denemem gerekti nolur kızma falan..
ben çok kızdımm..bir iki gün soğuktum.. özür diledi çok özür diledi..
ama meğerse işte denememiş kıyamamış bana.. o kıza aşık olduğu benimle boşluktan dolayı çıktığı doğruymuş..
senin olmama ihtimalin hiç üzmüyor demişti.. hepsini yalanlamıştı ama doğğruymuş..
paylaştığı şarkılarda şiirlerde aynı sözler..
kimi sevsem sensin.. binlerce güzel sevdim en son sana vruldum.. sen beni çöle sandın..mecnunun oldum..
canım yanıyor.. 1 ay içinde tamam çook sevmiş olamam ama bunları gördükçe o kadar acıyor ki içim..
her anımda benim o olmamı istemiş.. bense onunla yaşadığım anılara güzel günler diyordum..
bir başkasının hayatında istenmeden 1 ay durmuşum çok acı.. çok üzülüyorum..
seni anlıyorum cnm sana üzlme demicem çnkü sevdn ve üzülcen bu normal ama o pislk hatasını anlııyp sana geri dönmeye çalşcak bak ve gör!! ne var o kızda o kdr yaa madem senle çkıyor eski bitmiştir yaa ne dengesiz bu beee( ben ihanete uğramadım ama ayrıldk çok sevdm ve inan hala çok özlüyorum onu ağlıyorum rüyalarıma giriyor her gece:)
canm şimdi onlar hiçbirşey yaşamamışlarımı ben orayaı anlamadım ozaman üzülme boşver yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?