Benimleyken bile hep onu sevmiş..:(

şimdi şu aralar yatak arkadaşı dediği kıza sarmış durumda..
normalde çok önemsemiyordu o kızı çünkü benden önce yaşadıklarını duymuştum kızı evden kovmuş kız hastayım diye 1 hafta kapağı bunların evine atmış..hatta ayrılmadan eklemişsin dediğimde yok ekledim sildim demişti..
facesine baktığımı bilmiyor utanıyor onu ekledim demeye..şimdide boşluğa düşmüş devamlı kızla konuşuyor..
kıza nasıl anlayışlı davranıyor..kız buna numarasını vermiş..
kız buna zaten numaranı telime kaydetmiyorum ama biliyorum numaranı falan diyor..
onları gördükçe midem bulanıyor..
kız sevgilisi varken yattığı adamı ekliyor..
benimki benden ayrılmadan onu..
iğrenç insanlar..

Son düzenleme:

senin vicdanın o kadar rahat olsun ki inanki bu iğrençlikler herşeyi bitiriyor insan içindekiii en azından kendine acı çektirmezsin çünkü iğrenç işte niee onu düşünesin

Allahım büyük..
ben biliyorum çok az zaman sonra intikamımı alacağım..
Allahım hiçbirşeyi karşılıksız bırakmaz..
beni salak yerine koyduğu gibi gün gelecek ben onu koyacağım..
yaptıklarını yüzüne vuracağım..
o kızı silmiştim diyecek.. ben bu konuşmaları alaycı şekilde söyleceğim ona..
kapatırken bana dediği sesinden iğreniyorum lafını..
yüzünden sesinden kısacası senin herşeyinden iğreniyorum diyeceğim..
senin layığın ben değil o kız diyeceğim..

aman canım hiç uğraşma intikam fln Allah'a havale et o her şeyi yoluna koyar emin ol gereken teş şey zaman unutma :) içini ferah tut kin besleme canım :)

aman canım hiç uğraşma intikam fln Allah'a havale et o her şeyi yoluna koyar emin ol gereken teş şey zaman unutma :) içini ferah tut kin besleme canım :)

sağolun kızlar dua edin aklına gelirse.. Allah karşılıksız bırakmaz:) bakalım ne olacak ne göreceğiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…