benimsenemeyen evlat

Ben konu sahibi zorluyor cocugu demis miyim yoksa cocuk bu hisseder mi demisim? Bence siz anlamamissiniz ,ayrica ne diye psikolog gibi konusayim ben psikolog muyum ? Eger gercekten vicdan azabi cekseydi simdiye kadar giderdi zaten doktora iki yil sonra mi gelmis aklk basina ,ustelik kocasi da uyariyormus zaten 。
Konu cocuk burda herhalde acimasiz olucam,sevilmeyen o cunku ,konu sahibine neden aciyim ?

Bir annenin bunları telaffuz edebilmesi bile korkunç. ...okurken içim ciz etti inanın. ..Siz yazarken üzülmediniz mi?
Rabbim sizi acisiyla sinamasin yeter ki!

ben hamile kaldığımda ne hayaller kurmuştum oysa. bi anda gelişti resmen her şey. psikoloğa gitmek yarın sabah yapacağım ilk şey olacak
Kusura bakmayında bana pek samimi gelmedi sizin bu haliniz.Çocuk yeni doğmuş olsaydı anlayabilirdim ama aradan 2 yıl geçmiş şimdi mi aklınıza geldi psikoloğa gitmek? Madem böyle bir sorununuz var neyi bekliyorsunuz 2 yıldır? Çocuğunuzu sevmiyorsunuz,anormal bir durum var ortada ve öylece ağlayarak bekliyorsunuz,ne kadar saçma yahu.İnsan böyle bir durumu farkettiği an koşa koşa gider doktora.

Evet kesinlikle. Bencede sıkıntı bu. Onu sevmemek degil annenizin size yaşantıklarini kızınıza yasatmamak icin ona olan sevginizi bastiriyosunuz.

Ama su da bi gerçek oğlunuzun bişeyler hissetmesi için buyumesine gerek yok. Anne karnındaki çocuk bile etrafında olup bitenden etkilenerek travma geçirebiliyo.

Bir an önce yardım almalısınız ki bu hadise oğlunuz için bi travma haline gelmesin.

Allah yardımcınız olsun. Vedud ismi hürmetine oğlunuzun sevgisini kalbinize yerlestirsin ve size de farkettirsin inşallah.

Allah yardımcınız olsun. Bebeklerinizi emzirebildiniz mi? Benim önerim ikisine de her fırsatta sarılıp kokularını içinize çekmeniz. Ve tabii yardım almalısınız. Siz ne kadar belli etmemeye çalışsamızda onlar malesef sizin hislerinizi hissediyorlar. Ona gösterdiğin Şevket belki sevgini de arttıracaktır

Ay canım şirinmiş 2 side umarım ikisinide eşit derecede seversin sanırım çocukluğuna inmekte fayda var

oğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım
Burda hiçbir bayanın böyle düşeceğini zannetmiyorum. Çirkin çocuk mu olur hepsi bir melek onların. İkisi de senin bir parçan çok üzüldüm çocuğunuz için
2 yıldır keşke bir önlem alsaydınız. Nasıl beklediniz bu zamana kadar aklım almıyor. Bu saatten sonra zaman kaybetmeden gidip tedavi olun.

Doktora gidin..

Abiniz yada erkek kardeşiniz mi var. Ailen onlara senden çok mu önem verdi. O nedenle mi kızına önem veriyorsun ki

Oğlun kendisinin sevilmediginin farkinda. Sev diye yardım etmeye çalışıyor. O çocuk akliyla.

İlk defa duydum böyle bir şeyi.

Çok beklemişsiniz doktora gitmek için, illa ki bir sebebi vardır ve açığa çıkacaktır.

annenizin suçunu kendi masum evladınızdan çıkarmayın lütfen
psikoloğa gidin duygularınızla yüzleşmeye çalışın
o minicik kalbi hissediyordur her şeyi

bence oğlunu çok seviyorsun ama onu sevmeye korkar bir halin var sevdiğini kendine itiraf edemiyorsun. bunun sebebini bulmalısın.

Aşırı sinirlendim size ama tüm cümlelerimi tutup hiçbirini demiycem dedim kendimce. Kaç kez yazdım şuraya ve sildim. Tek diyeceğim; bebeğiniz ölse demekki siz nasıl olsa benimsememiştim çok da diyeceksiniz ve üzülmeyeceksiniz sanırım doğru mu? El-vicdan ya! El-vicdannn.

tabii yarın bildiririm mutlaka. şuan öpemem puding ve masaj krizi tuttu oğlumun, az evvel uyudu öpersem uyanıyor hemen ama yarın sabah öperim söz

çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin lütfen

Ne denir bilemedim ki ya üzüldüm kızdım suan karmakarışık duygularım.
O yawrum nasıl hissediyordur şimdi Kıyamam ki. Toz almaya çalışması falan ne biliyim içim koptu ya..
Bırak arkadaşım annenide kendinide sonra afedersin. Böyle saçma sey olmaz doktoruna git bir an önce..

olabilir, hatta anlattıklarınızın ihtimali çok yüksek. çok garip ve resmen çıplak hissediyorum. moralim çok bozuk

amiin. hislerimi kesinleştirmemle randevu almam arasında çok ufak bi zaman dilimi var. umarım bir an önce sonuca varabilirim

kızım kendisi bıraktı iki ay kadar önce. oğlum hala emiyor. emmek denmez ama arada bir estikçe emiyor :) ben de kendiliğinden bırakmasını bekliyorum kızıma yaptığım gibi. zaten kendi kendine sıklığını düşürüyor emzirmenin

Aşırı tavır yapmasında ne yapsın yahu? 2 yıl geçmiş aradan 2 yıl! 1 gün değil,5 gün değil 3 ay değil.İnsan böyle bir durumu farkettiği an hemen gider doktora.Konusunda bile kızına kızım diyor,çocuğa oğlan diyor.Oğlum bile diyemediğim bir oğlum var ne demek?! Hayatımda hiç görmediğim,anormal bir durum bu yani.Çocuğum yok,annelik duygusunu bilmiyorum ama bilmediğim halde ağzım açık kaldı okurken.Bunca zaman böyle bir anormal durum olduğunun farkında,eşi bile kendisine kızmış,insan kalkıpta bir doktora gitmez mi? Benim başıma böyle bir şey gelse hastanelerden çıkmam düzelene kadar.Farkettiğim an koşa koşa giderim.Odada oturup ağlamakla bu problem çözülür mü? Bende witch hunt gibi düşünüyorum.Siz de ona tavır alacağınıza,konu sahibine alın bence.Dünyanın en kötü annesiyim demekle olmuyor bu işler malesef.Öyle olduğunu düşünüyorsa bunca zaman gidecekti doktora.O yavruya yazık günah değil mi? Hissetmiyor mu zannediyorsunuz sevilmediğini.Herhalde aşırı tepki veriyoruz haklı olarak.Oyuncak bebek değil o,psikolojisi bozulsa ne olacak çocuğun?Buraya konu açmakla çözülmez bu iş,insanlar ne diyecek burda doktora git diyecek başka ne desin.Konu sahibinin bunu çoktan düşünmesi ve gitmesi lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…