- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Ben konu sahibi zorluyor cocugu demis miyim yoksa cocuk bu hisseder mi demisim? Bence siz anlamamissiniz ,ayrica ne diye psikolog gibi konusayim ben psikolog muyum ? Eger gercekten vicdan azabi cekseydi simdiye kadar giderdi zaten doktora iki yil sonra mi gelmis aklk basina ,ustelik kocasi da uyariyormus zaten 。Konu sahibi ztn vijdan azabi cekip kendini dünyanin en kötü annesi diye tanimliyor sizin bu asiri tavriniz niye acaba?? psikolog öneriyorsunuz ama bir pskikolog gibi cevap vermiyorsunuz.. neden olabilir ne yapabilirim diye soruyor kendiside memnun degil zaten durumdan . cok acimasiz konusuyorsunuz konuyu bile tam cözmemissiniz oysaki.. cocuk okadar tatliki kardesini uyutmak icin ninni söylüyor .. kimse cocugu birseye zorlamiyor anlasilan.
Kusura bakmayında bana pek samimi gelmedi sizin bu haliniz.Çocuk yeni doğmuş olsaydı anlayabilirdim ama aradan 2 yıl geçmiş şimdi mi aklınıza geldi psikoloğa gitmek? Madem böyle bir sorununuz var neyi bekliyorsunuz 2 yıldır? Çocuğunuzu sevmiyorsunuz,anormal bir durum var ortada ve öylece ağlayarak bekliyorsunuz,ne kadar saçma yahu.İnsan böyle bir durumu farkettiği an koşa koşa gider doktora.ben hamile kaldığımda ne hayaller kurmuştum oysa. bi anda gelişti resmen her şey. psikoloğa gitmek yarın sabah yapacağım ilk şey olacak
Oğlunuzu sevdiğinize eminim. Sadece bunu bastırdığını düşünüyorum. Belki de oğlunuza gerçek sevginizi verirseniz kızınızı ihmal edicekmişsiniz gibi geliyordur. Tıpkı annenizin size yaptığı gibi. Bir tedavi süreciyle atlatılabilecek bir şey. Ama gecikmeden bir psikoloğa görünün ve oğlunuz büyüyüp sizin hissettiklerinizi anlamadan sorun çözülmüş olsun.
Burda hiçbir bayanın böyle düşeceğini zannetmiyorum. Çirkin çocuk mu olur hepsi bir melek onların. İkisi de senin bir parçan çok üzüldüm çocuğunuz içinoğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım
Doktora gidin..Hepinize selamlar. Uzun süredir birçok konu hakkında bu siteyi takip ediyordum. Ama burada konu açıp açmamak konusunda tereddüt içerisindeydim. Dört yıllık güzel devam eden bir evliliğim var. Tabii son iki yılı saymazsak. iki yaşlarında ikiz bebek sahibi bir anneyim. 27 yaşındayım bu arada. bi kızım bir de oğlum bile diyemediğim bi oğlum var. diyemiyorum çünkü benimseyemiyorum.
Aslında neden derseniz inanın ben de bilmiyorum. kızıma aşırı bi düşkünüm onu sevmiyorrum da diyemem. ben işin içinden çıkamıyorum ve bu eşimle de aramda problem yaratıyor
geleyim oğlanın özelliklerine. kızımın aksine sakin, sessiz, sevecen bir çocuk. bu zamana kadar bana hiç problem çıkartmadı. ama kızım ufak bir cadı. ağlar, yemek yemez, hatta bu yaşta burun bile kıvırıyor bazı şeylere.
oğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım. çok benziyorlar ama oğlanın farkı şu gözleri kızımınkinden daha büyük ve yemyeşil. yani bna çok benziyor ama yine de ısınamıyorum. her gören sevmek öpmek istiyor, birlikte fotoğraf çekiniyorlar.
düşünün bu ufaklık bana şimdiden yardım bile etmeye çalışıyor. kendi yemeğini bitirince daha doğru düzgün kendi yiyemeyen çocuk kardeşine yedirmeye çalışıyor. toz alırken beni izlemiş galiba. geçen temizlik yaparken toz almaya çalıştığını fark ettim. gece kardeşi uyanınca o da uyanıp kendince kardeşine ninniler söylüyor. kısacası herkes hayran, benim dışımda. eşim iyice sinirlenmeye başladı. oğlanın bana karşı sevgisini görünce de beni merhametsiz olarak tanımlıyor. geçen gece sabaha kadar ağladm. ben ne yapacağım şimdi? dünyanın en kötü en lanet annesi benim. ama böyle anlattım diye çocuğa eziyet ettiğimi sanmayın lütfen. bir gün dahi kardeşine aldığımdan kötü şeyler almadım. kardeşine sarıldıysam ona daha çok sarıldım. ama bu hissizlik niye?
randevu alıp bir psikoloğa görüneceğim. ama buraya da içimi dökmek istedim. uzun oldu özür dilerim
Ayy konu sahibi inan icim acidi oglunu bana ver diyesim geldi((
Anladigim kadariyla oglunu seviyorsun ama ona baglanip kizini dislamaktan korkuyorsun o yuzden kendini uzak tutmaya calisiyorsun
Belki de annenden gördüğün icin de kizini sarip sarmaliyorsun ama ogluna karsi bir antipati gelistirmissin
Umarim uzman desteği ile cozersin lütfen gelismeleri buradan bildir olur mu?
Ve bir rica: ikizlerini benim icin op
ooo durum böleyse sen atlatırsın bence uzulme canım benım . allahın ıznılen oo mıs gıbı oğlusunlaa ıns güler oynarsın oo bıde bakmışın sukur allahım gıttı bıttı dersın . gecmısten gelen bız fark etmesekte belleğe yerleşen bazı seyler bıraz zorda olsa sen ıstedıkten sonra asarsın . allahında yardımıylan tabı .
sözlerinize bakılırsa aslında benimsememek diye bir durum yok. oğlunuzu da çok seviyorsunuz ama annenizin sizi uğrattığı haksızlık yüzünden, oğlunuzu sevdiğinizi kabul etmek istemiyorsunuz ya da oğlunuzu severek, onunla ilgilenerek kızınıza haksızlık edeceğinizi düşünüyorsunuz bilinçaltınızda. annenize benzememek için çabalıyorsunuz sadece.
yoksa ortada sevgi sorunu göremedim ben, hala annenizin etkisi altındasınız. yaşadıklarınızı ondan gördüğünüz şeylere göre yaşıyor gibisiniz.
Evet kesinlikle. Bencede sıkıntı bu. Onu sevmemek degil annenizin size yaşantıklarini kızınıza yasatmamak icin ona olan sevginizi bastiriyosunuz.
Ama su da bi gerçek oğlunuzun bişeyler hissetmesi için buyumesine gerek yok. Anne karnındaki çocuk bile etrafında olup bitenden etkilenerek travma geçirebiliyo.
Bir an önce yardım almalısınız ki bu hadise oğlunuz için bi travma haline gelmesin.
Allah yardımcınız olsun. Vedud ismi hürmetine oğlunuzun sevgisini kalbinize yerlestirsin ve size de farkettirsin inşallah.
Allah yardımcınız olsun. Bebeklerinizi emzirebildiniz mi? Benim önerim ikisine de her fırsatta sarılıp kokularını içinize çekmeniz. Ve tabii yardım almalısınız. Siz ne kadar belli etmemeye çalışsamızda onlar malesef sizin hislerinizi hissediyorlar. Ona gösterdiğin Şevket belki sevgini de arttıracaktır
Aşırı tavır yapmasında ne yapsın yahu? 2 yıl geçmiş aradan 2 yıl! 1 gün değil,5 gün değil 3 ay değil.İnsan böyle bir durumu farkettiği an hemen gider doktora.Konusunda bile kızına kızım diyor,çocuğa oğlan diyor.Oğlum bile diyemediğim bir oğlum var ne demek?! Hayatımda hiç görmediğim,anormal bir durum bu yani.Çocuğum yok,annelik duygusunu bilmiyorum ama bilmediğim halde ağzım açık kaldı okurken.Bunca zaman böyle bir anormal durum olduğunun farkında,eşi bile kendisine kızmış,insan kalkıpta bir doktora gitmez mi? Benim başıma böyle bir şey gelse hastanelerden çıkmam düzelene kadar.Farkettiğim an koşa koşa giderim.Odada oturup ağlamakla bu problem çözülür mü? BendeKonu sahibi ztn vijdan azabi cekip kendini dünyanin en kötü annesi diye tanimliyor sizin bu asiri tavriniz niye acaba?? psikolog öneriyorsunuz ama bir pskikolog gibi cevap vermiyorsunuz.. neden olabilir ne yapabilirim diye soruyor kendiside memnun degil zaten durumdan . cok acimasiz konusuyorsunuz konuyu bile tam cözmemissiniz oysaki.. cocuk okadar tatliki kardesini uyutmak icin ninni söylüyor .. kimse cocugu birseye zorlamiyor anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?