- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
21 yaşındayım bu yaşıma kadar sadece bi ilişki yaşadım bir yıl sürdü beni terketti tüm dengem altüst oldu çok büyük acılar çektim yalvardım ama geri dönmedi.Her neyse bundan 4-5 ay önce 6 yıldır alışveriş yaptığım yerin sahibi karışıma çıktı telefon numaramı aldı konuştuk bana duygularından bahsetti bende olmaz falan dedim çok medenice tamam dedi bir daha da yazmadı.Bir zaman sonra yollarımız yine kesişti bir kaç defa görüştük ama bana evlilikte cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi.Bende bunlar bana tuhaf geliyor dedim ne var insan sevdiğiyle öpüşür dedi bende mide bulandırıcı olduğunu söyledim ama beni kendine çekip yanağımdan öptü baya şaşırdım hemen eve gittim ona mesaj attım olmayacağını söyledim yine tamam deyip gitti.Ama bu sefer yokluğu canımı acıttı uzun zamandır bir erkekten ilgi görmediğim için ilgiye sevgiye sevilmeye ihtiyacım oldugunu hissediyorum geçen ona yazdım nasılsın diye bana neden bunları yaptığımı sordu bende cinsellik yaşayamam dedim bana tuhaf geliyor dedim o da dediki ben nerde duracağımı bilen biriyim falan sonra ona hesap sordum hep kızlarla fotograf atıyor diye bana dediki teklifimi kabul et mutlu olalım ben biraz zaman istedim cevap vermedi buluşalım mı dedi tamam dedim ama hiç yazmadı sonra buluşalım mı diye geçen yine bi bahaneyle mesaj attım net cevaplar verdi yine hiç buluşalım mı demedi sizce ne yapmalıyım??bakıyorum akşamları hep ç.içi whatsappta durumlarıma da bazen bakıyor bazen bakmıyor ona ilgi duyuyorum yazmayıncada üzülüyorum