Kres kabul etmedi etsede bana odedecekti eminim zaten ben cok erken cikiyorum ise gitmek icin esimde erken cikiyor cocugu krese versek saat 6 bucukra acan kres olmayacagi icin oda olmazdi bakicida ayni sebepten olmazBu ne beter bir adam. Pasta alıp fazladan kutlama yapmanız bir babanın neden hosuna gitmez. Biz yıl içerisinde ara ara pasta alır mum üfleriz cocuklara. Sadece doğum gunlerinde degil hep lyi ki dogduklarını söyleriz. Kim denk gelirse yanımızda. Bazen annemiz bazen arkadaşlarımız. Çocuğunuz kaç aylık? Bakıcıyı tavsiye etmem ama kreş düşünsün madem eşiniz, ücretini de kendisinin ödeyeceğini ve sizin karışamayacağınızı söyleyin. Bir baba bir anne çocuğuna öz veri ile bakan bir bir anneye bunu yapamaz. Asla müsade etmeyin bu saygısızlığa.
Eee sana kıyamadıkları için toruna bakan anne baba küfür işittiğini bilmiyor mu?Bosanmak istiyorum acikcasi korkum yok o yonde bende bitmis durumdayim bu yaz cok kotu hastaliklar gecirdim ailem o halimi gordu hatta bu yuzden bile kustu esim neden ailem gelmis beni hastaneye goturmus diye inanabiliyormusunuz ailem ben gidin desem de bana yardim etmeyin desemde ki cok dedim ona degil ama ben ve torununa kiyamadiklarindan devam ediyorlar
Evet esim narsist burdaki konulari okudum neredeyse hepsini okadar iyi bir manipilasyoncu ki konuyu o acsa ona acirdiniz korkum mahkemeyi manipule etmesi zira ben bile heralde bu adam hakli ya derken buluyorum bazen kendimi acaba ben mi narsistim diyr bile dusunuyorum inanin cok zor bi durum yanlis anlasilma olmasin kocam da kocam diye tutturan bir tip degilim tek istegim onun manipulasyonuna ugramadan cocukla en az hasari alip buna son vermek mahkeme surecinde manipule edilmekten korkuyorumEşin narsist burada konuları oku. Aynı şeyleri yaşadığını göreceksin. Ne güzel ailen herşeyine destek olmuş. Allah razı olsun, başından eksik etmesin. Valla helal olsun annene. Ana gibi ana.. Kendi ezikliğini, aşağılık kompleksini bu şekilde tamamlamaya çalışıyor belli ki. Hiç etkilemesin bu davranışlar seni.
Çocukla konuşmamak nedir ya. Ruh hastası. İstersen bir çift terapisine gitmeyi teklif et. Çünkü eşinin iletişim problemi var belli ki. En son boşanmayı düşünürsün. Boşanmaktan da korkma. Dünyaya birkez geliyorsun. Çocuğunu da sana yaptığı gibi şimdiden manüple etmeye çalışıyor belli ki. Seni boşanırken çocuğunu almakla bile tehdit eder aha buraya yazıyorum. Zaten mahkeme ona vermez de tipler kuru sıkı tehditi sever.
Yani cok bilmiyor yuzeysel olarak babam detayli bilse zaten bir dakika tutmaz bense babam tarafindan degil kendi tarafimdan medenice aileleri sokmadan bitirmek niyetindeyimEee sana kıyamadıkları için toruna bakan anne baba küfür işittiğini bilmiyor mu?
Boşanmaktan korkmuyorsan neden bu eziyeti çekiyorsun?
O zaman anneniz kreşe götürüp getirir. Ne demek ama.bana ödetir? Bilmiyorum da biraz güçlü durmalınız. Siz boyle oldukca sırtınıza binen çok olur. Aslında olmaması gerekir, sizin gibi değerli insanların kıymeti bilinmeli fakat eşiniz ayni ayarda degil.Kres kabul etmedi etsede bana odedecekti eminim zaten ben cok erken cikiyorum ise gitmek icin esimde erken cikiyor cocugu krese versek saat 6 bucukra acan kres olmayacagi icin oda olmazdi bakicida ayni sebepten olmaz
Evet hep ben gittim 10 senedeir birliktelik 4 senelik evlilik te hep altan alan benim hic kiyamam ama kimseye kiyamam empat kisilik veya mallik diyebirizŞu an tripli bir de siz de konuşmadığınız için (sizin yanına gitmenizi bekliyordur) annenizden hıncını alabilir.
Tartışmalarda hep siz mi yanına gittiniz bu adamın ? Çok dengesiz birisi kişiliği tam oluşmamış.
Size soyle soyleyim bu adamla konusulumuyor yani ben bosanmak istiyorum diyecegim oturup benimle konusmaz kaciyor resmen oda degistiriyor ben odaya girince yemegini tek yiyiyor ben yokken cocuukla oynuyor ben gelince oda degistiriyorO zaman anneniz kreşe götürüp getirir. Ne demek ama.bana ödetir? Bilmiyorum da biraz güçlü durmalınız. Siz boyle oldukca sırtınıza binen çok olur. Aslında olmaması gerekir, sizin gibi değerli insanların kıymeti bilinmeli fakat eşiniz ayni ayarda degil.
Guzel bir konuşma yapardım ben olsam. Birazda gemileri yakmayı bilin.
Küfür ve hakaret eden adamdan nasıl bir medeniyet bekliyorsunuz biraz komik oldu bence şimdi.Yani cok bilmiyor yuzeysel olarak babam detayli bilse zaten bir dakika tutmaz bense babam tarafindan degil kendi tarafimdan medenice aileleri sokmadan bitirmek niyetindeyim
Yok yahu en azindan konusabilmek yani tamam bosanalim dese yeter yada dinlese yeterKüfür ve hakaret eden adamdan nasıl bir medeniyet bekliyorsunuz biraz komik oldu bence şimdi.
“Ah tabii karıcım ben kötü bir adamım hadi hemen anlaşmalı boşanma davası açalım” mı diyecek?
valla o zaman gidin direk dava açın bunu kolay kolay söylemem. Bana bunu yapan anneme surat asan benim adamım değildir. Sizde konuşmayın.Size soyle soyleyim bu adamla konusulumuyor yani ben bosanmak istiyorum diyecegim oturup benimle konusmaz kaciyor resmen oda degistiriyor ben odaya girince yemegini tek yiyiyor ben yokken cocuukla oynuyor ben gelince oda degistiriyor
Tabii tabii.Yok yahu en azindan konusabilmek yani tamam bosanalim dese yeter yada dinlese yeter
Peki ne yapmaliyim konusmadan direk dava actim desem ve acsam daha da kiskirtmazmiyim aslinda benim tek derdim onla ugrasmamak anlasmali bitirmek bunun icin konusup anlasmaya varmak gerekmiyor mu hic anlamam bu islerden o yuzden soruyorumTabii tabii.
Emin olun kabul eder.
Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasirvalla o zaman gidin direk dava açın bunu kolay kolay söylemem. Bana bunu yapan anneme surat asan benim adamım değildir. Sizde konuşmayın.
Denedim daha once ve odemedi odemedigi icin daha zarara girdim kredi cektim bide ailesi asla destek degil yazdikca nefret geliyorÖncelikle annenizi memleketine gönderin kadıncağız değmeyen haketmeyen biri icin kendini paralamasın. Sonra konuşun ailenizle hiçbir şekilde size yardım yapmasınlar kocanız olacak ayı da ödesin bakıcı parasını yetemiyorsa 2. Işe girsin ailesinden alsın çok biliyor her şeyi sorumlulugi da alsın. Sürünsün bi süre zaten değişmez bu adam açıkçası. Büyük ihtimal sonra evladinizla yolunuza bakacaksınız bakın bence de
Altın yumurtlayan tavuğu bırakmaz merak etmeyin. O yapamayacağınızı düşünüyor. Bu evliliğe devam edecekseniz de ciddiyetinizi, onu gözden çıkaracağınızı bilmek zorunda. O yüzden kararlı bir şekilde davanızı açın. Şayet bir şans verecekseniz de iyice akıllanmasını sağlayın. Erkekğin küsmesini hiç bilmediğim için anlamak zor geliyor.Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Anladım Allah kolaylık versin. Ama şunu farkettim bu adam sizin onu bosamayacaginizi bal gibi biliyor bunca eziyet boşa değil. Siz ciddi olsanız 2 3 yalvaracak yine vazgeçirecek. Ben benzer bi ailede büyüdüm çok zor oluyor. Çocuk gözünden de çok zor oluyor inanınDenedim daha once ve odemedi odemedigi icin daha zarara girdim kredi cektim bide ailesi asla destek degil yazdikca nefret geliyor
Bir avukatla görüşün, o muhatap olsun, siz değil o uğraşsın.Peki ne yapmaliyim konusmadan direk dava actim desem ve acsam daha da kiskirtmazmiyim aslinda benim tek derdim onla ugrasmamak anlasmali bitirmek bunun icin konusup anlasmaya varmak gerekmiyor mu hic anlamam bu islerden o yuzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?