çocuk diyor ki yeni çocuğu olacak ondan mı bizi istemiyor diyor?Boyle babalarin Allah belasini niye vermiyor ki? Senle derdi olabilir, berbat bir es de olabilirsin, su an kendisine korkunc davranıyor da olabilirsin ama cocuklarin kabahati ne.
Nafaka davasinin sonrasinda maddi sorunlarınızın duzelecegine inaniyor musunuz? Boyle adamlarin herseyini al paralarını alma daha beter olmasin? Ben böyle konularda kitleniyorum ne diyeceğimi sasiriyorum, burada akilli kadin cok eminim iyi bir fikir veren cikacaktir.
aynen öyle 2 tanesine baktın da 3'ü kalmıştı.. Dava açacağım inşallah. Çok yoruldum artık. Düzenli ne alacağımı bilsem, hafta sonları da alsa bir problem yok ha..Instagram'da benzer bir konuda yorum okumuştum, adam çocuğunu 6 yıldır görmüyormus. Sebebide 4 yaşındaki çocuk annesine babam, ben ve bir abla beraber uyuduk dediği için...insan onun bunun çocuğu olmasın, her şeye bir bahane buluyor.
Sizin yerinizde olsam çocuklara psikolojik destek aldırır babaları ile görüşmelerini minimuma indiririm. Ayrıca nafaka ve diğer giderleri de söke söke alın, 2 tane çocuğuna bakmışta 3. Çocuk yapmış utanmaz.
Ay kuzum benim ya, oyle hakli, oyle icten bir serzeniski.çocuk diyor ki yeni çocuğu olacak ondan mı bizi istemiyor diyor?Şaşırdım ne yapacağımı.. Şerefsiz beni hiçbir yönden yıkamadı. Çocuktan vurmaya çalışıyor. Onların ruh hali, mental sağlığı umrunda değil. Allahtan da korkmuyor, o sabilerin gözyaşını akıtıyorsun, başıma bir bela gelir, yeni doğacak çocuğumdan çıkar diye hiç düşünmüyor.
Neden vermesin, çocukları babasının evinden mi getirdi kadın? Hamile eş bakar bakmaz orasını kendi bilir ama baba bakmak zorunda. Ayrıca şu muhabbetten çok tiksinir oldum, kimse başkasının çocuğuna bakmasin tamamda çocuklu adamla evlenirken gün gelip sorumluluk almak zorunda kalacağını bilmiyor mu insanlar?Adam tamam ver çocukları deseydi verecektiniz yani öyle mi ? Hamile ikinci eş baksın dimi ne olacak ki
Bu kadin ceyiz olarak getirmedi cocuklarini o adamin da cocugu o eve gidince ikinci es degil baba alacak sorumlugu....ya cocuklara annede olsa 2.eş de olsa kadin bakacak diye bi zorunluluk falan mi var emzirme donemi degil bisey degil...kadin babasina velayeti vereyim diyince hamile kadina mi yikmis oluyor sacmalikAdam tamam ver çocukları deseydi verecektiniz yani öyle mi ? Hamile ikinci eş baksın dimi ne olacak ki
Hamile ikinci eş çocuklu adamla evlenmiş. Herkesin garantisi mi var, ya annelerinin başına bir iş gelse götürüp sosyal hizmetlere mi bırakılacak bu çocuklar? Adamlar başka kadınla evlenince çocuk bakma sorumluluğu bitiyor mu, sıfırlanıyor mu? Çocukları bile isteye yaparken baba oluyor, anneyle boşanınca ne haliniz varsa görün oluyor. Babalarının evine sığamıyor mu bu çocuklar? Siz üvey anne misiniz?Adam tamam ver çocukları deseydi verecektiniz yani öyle mi ? Hamile ikinci eş baksın dimi ne olacak ki
Neden rahatsız oldunuz bu kadar? O kadın yuva yıktı, ona rağmen ben kimseye karışmıyorum. Yapamayacaklarını biliyorum ,gidip dava açmaya cesaret edemedi?Adam tamam ver çocukları deseydi verecektiniz yani öyle mi ? Hamile ikinci eş baksın dimi ne olacak ki
Yorumu okurken içimden geçen çocuklu adamla evlenen 2. Eş olduğuydu, sizde aynı şeyi düşünmüşsünüz.Hamile ikinci eş çocuklu adamla evlenmiş. Herkesin garantisi mi var, ya annelerinin başına bir iş gelse götürüp sosyal hizmetlere mi bırakılacak bu çocuklar? Adamlar başka kadınla evlenince çocuk bakma sorumluluğu bitiyor mu, sıfırlanıyor mu? Çocukları bile isteye yaparken baba oluyor, anneyle boşanınca ne haliniz varsa görün oluyor. Babalarının evine sığamıyor mu bu çocuklar? Siz üvey anne misiniz?
Aklı olsa yuvayı yıkmazdı zaten, çocukla adamı elinde tutacağını sanıyor demek ki? Kendinin yuvasının olacağını sanıyor.. Kendi öz çocuklarına bunu yapan adam, senin içinden geçer.. Akıl olsa neyse...Maalesef Çocukları da sevmiyor. Siz nafakayı almaya çalışın. Çocuklar özleyince arasınlar kendisiyle konuşsunlar, onlara çok zor olacak ama Çocuklara çok üzüldüm. Bir süre sonra onlar da soğur baba da istemezler. En şaşırdığım da 2.eşin aklı dengesi yerinde mi? Bu kadar pislik bir babaya 3.çocuk neden?
Çocuğa şiddet gösterdiğinde polis çağırın bir daha korksun yapmasın bari
Mağdurun yanında olmayıp empati yapmayınca hemen belli oluyor. Kadın sanki bıktım çocuklardan atıcam başımdan yazdı. Adamın restine rest demiş, biz buradan anladık çocuklarını asla vermez diye. Çocuklarına babalık yapmayan, psikolojik fiziksel şiddet uygulayan, sorumsuz boş beleş adamla evlenen kadınla empati yapıyor.Yorumu okurken içimden geçen çocuklu adamla evlenen 2. Eş olduğuydu, sizde aynı şeyi düşünmüşsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?