Benle olan problemleri yüzünden çocuklarını cezalandıran baba..

Haftasonu 1 gece kalıyorlardı, gayette ilgileniyordu. Şu an beni cezalandırıyor aklınca, almayacak çocukları üzgün göreceğim ve cereceğim aklınca öyle düşünüyor. Çocuklarım babalarına düşkün yoksa.. kendi de düşkündü. Sonradan sapıttı, bana diyor ki sen herşeyi halledersin. Kafayı yemiş.. Çocukların ruh sağlığını mahvediyor, çocukların senin asıl yüzünü görecek diyor bana, yok öyle birşey ha bana saldırıyor..

E bakmıyor , zorunda sadece bir kelime olarak kalıyor almıyor işte üstelik çocuk babada şiddet görüyor.

Tamam bırakın kapısına almak “zorunda” ya kapıdan alır çocukları.

Benim eski eşimde böyleydi.bana kızgın olduğunda (neden bilmiyorum gerçekten)çocukları almazdı alacağım der bekletir ağlatır yalvartırdı çocukları.psikolojileri mahvolmuştu.bende artık onu beklemek çocuklarımı bekletmek yerine çocukları hafta sonları komple kursa götürdüm akşam saat 10 A kadar parkta oynadık bisiklet scooter paten futbol voleybol ne ararsan.hafta içi saat 9-10 arası her akşam parti yaptık.mısır film partisi, meyve film partisi,dans partisi,kostüm partisi ay daha hatırlayamadığım her şeyin partisi evet çok zorlandım ama çocuklar babaları için ağlayıp yalvarmamaya başlayınca çocukları benim tarafımda olur korkusuyla şimdi üstüne düşeni yapıyor.bu kişiyi yok sayın farzedinki öldü.ölmüş de hayatınızda yokmuş gibi yaşayın.öyle eğlenin öyle mutlu olunki zaten mutsuzluğumuza son vermek için boşanmıyormuyuz.boşandığımız adam hala bize sıkıntı verecekse bizde ona ayak uyduracaksak niye boşandık?üstün dökmen”sizi üzmek isteyen insanların ekmeğine bal sürmeyin” diyor.

büyük oğlumu yakasından tutup yatağa fırlatmış, boynu tahriş olmuştu, morarmış gibi böyle
Böyle yapan bir adam çocuk göndermezdim. Kendi de görmek istemiyorsa görmesin. Nafakada ödemediği zaman dava açın . Onunlada hiç bir şekilde muhatap olmayın.

Onun için yuvasını yıktı ise ona hiç bir şey yapmaz maalesef.

Çok zor ama en doğru yöntem gibi.
Ama belki de tamamen kopuş olur bu şekilde.

Allah bildiği gibi yapsın o mahluk adami
Ben boyle durumlarda çocuklardan bir şey gizlenmemesinden yanayım.
Çocuklar babaniz sizin nafakanizi ödemek istemiyor o yuzden sizi görmek istemiyor derdim.
Zamani gelince söyle böyle babayim diye böbürlenir bu aşağılık adamlar
Açın davanizi adam sizi süründürüp keyif sürme derdinde

Böyle adamlar bir kadina bağli kalmaz bence, o kadını da başka bir kadın için çocuğuyla bırakır.
Ultra zengi biri ise bir kadını bırakıp başka bir kadın bulması boşaması kolay olduğu için bunu yapabilir fakat sıradan bir erkek dürtü problemi yoksa bunu yapamaz. Çünkü bir erkeğin bir evlilik yapıp boşanması pek sorun olmayacağı için tekrar normal bir kadın bulması zor olmuyor, ama 2 defa boşanmış bir adamı kolay kolay aklı başında bir kadının tercih etmeyeceğini bilir. Erkeklerde bunun farkında olduğu için bu riski göze almıyorlar.

Son düzenleme:
Acik acik yazacagim bok suratli pis herif hadi kadina kastin var konusuyorsun bok.bok o cocuklara neden yansitip uzuyorsun adi sizi arayipta cocuklari alacagim demedigi surece siz arayipta cocuklari al demeyin normalde hic gondermeyin diyecegimde gider pisligine sikayetci olur olan yine cocuklara size olur baska bir arkadasin yaptigini yapin yazdi ya a partisi yapin b partisi yapin planlar yapin o gunlere cocuklarin aklina bile gelmesin kokusmus

Değişiksiniz ikinizde. Maalesef kötü ebeveynsiniz.
Çocukları neden koz olarak kullandın? Sana vereceğim dava açacağım ne demek ya?
Ayrıca kötü bir babaya neden bu kadar düşkün çocuklar? Yazık yani heba edeceksiniz anne baba çocukları!
Ben de senle aynı durumdayım. Kesinlikle babayla ilgili hiç konu bile açmıyorum evde. Değil ki ona vereceğimi dile alacağım! Oğlum zaten nefret ediyor ondan.(12 yaş)
Kızım bebekti ayrıldığımda. Şimdi 4 yaş. O seviyor heyecanlanıyor babası aldığında. Ama onla sadece birkaç saat görüşmek istiyor. Sonra beni istiyor. Maddi olarak da nafaka yeterli. Ne muhattap olacağım onla? Zaten nafakayı bile vermek istemiyor icrayla alıyorum. Bir sorunum olursa da mahkemeyle çözerim. Çocuğumu yatağa fırlatacak adamın ağzına ederim! Boynunda o tahrişi görsem darp raporu alıp şikayetçi olurum net. Neyse sen o adamı bırak da çocuklara odaklan. Nafaka da azsa dava aç yükseltmek için. Bitti gitti

Ya böyle bir pislik yeni gelecek bebeği de sevmez. O evdeki kadını da sallamıyordur. Sorun burda kadının üzerine bütün sorumlulukları vermek değil. Kimseyi zorla anne baba yapamayız. O nedenle kim iyiyse kim çocukların kıymetini biliyorsa o bakacak. Çocuğa şiddet gösteren birine ben 5 dakika bile emanet etmem yavrumu. O zaten baba olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…