• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benm için önemli.:/

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
kızlar evli olmayan kızlar baba üstünde ve sigorta olarak ondan yararlanıyor.. ben bi hastanede kaydı özel e aldırdım yani kendi üstüme , bu durumda babamın sigortasından yararlanmamış oluyorum degil mi?
kendimde calışmadıgım için sigortam olmadgı için cok yüksek miktarda ücret ödemiştim ..

oldugum muayene ve tahliller babamın sigortasnda gözükmez degil mi?

tatlım o kadar para ödediğine göre özel hastaneye gitmişsin demektir.babanın sigortasında bu bilgi gözükmez.ama dikkatli ol özel hastaneler hastalarını vırt zırt ararlar, babanın yanında denk gelmesin ;)

Görünmez sanırım ama devlette kesinlikle görünüyor.Ben de babamn sigortadan yararlanıyorum nereden ilaç alsam hangi hastaneye gitsem ben demeden haberi oluyor :)

Görünmez sanırım ama devlette kesinlikle görünüyor.Ben de babamn sigortadan yararlanıyorum nereden ilaç alsam hangi hastaneye gitsem ben demeden haberi oluyor :)

haberi nasıl oluyor :26: ben daha önce duymamıştım alınan ilaçların ya da hastaneye gidildiğinde haberi olabileceğini.
konu sahibi arkadaş özele de gittiysen tabiki haberi olmaz diye biliyorum...

haberi nasıl oluyor :26: ben daha önce duymamıştım alınan ilaçların ya da hastaneye gidildiğinde haberi olabileceğini.
konu sahibi arkadaş özele de gittiysen tabiki haberi olmaz diye biliyorum...

Babam Ssk'dan emekli ben devlete gittim ilaç yazdılar snra eczaneye gttm ilaç aldım bndn hiç para almadılar.Babamı aradım dedm habern olsun ilaç aldm dedi ki bn biliyorum bana geliyor onlar emekli maaşını alınca söylüyorlarmış para kesintisinin nedenini

Babam Ssk'dan emekli ben devlete gittim ilaç yazdılar snra eczaneye gttm ilaç aldım bndn hiç para almadılar.Babamı aradım dedm habern olsun ilaç aldm dedi ki bn biliyorum bana geliyor onlar emekli maaşını alınca söylüyorlarmış para kesintisinin nedenini

Babanızın hangi hastahaneye gittiginizi ögrenmesi imkansız canım ayrıca bir tek babanızda degil tüm emekli olan kişilerde hastahane ve ilaç parası emekli maaşından kesilir eczaneden elden para vermezler eczanede maaşınızdan kesiliyor diye söylerler.

Babanızın hangi hastahaneye gittiginizi ögrenmesi imkansız canım ayrıca bir tek babanızda degil tüm emekli olan kişilerde hastahane ve ilaç parası emekli maaşından kesilir eczaneden elden para vermezler eczanede maaşınızdan kesiliyor diye söylerler.

Hayır ya cidden biliyor ayrıca tek babamda oluyor demiyorm arkadaşa açıklama yaptım sadece :) Gittiğimiz hastane de alacağımız ilaç kayıtlara girilyo.Eczane hastanenin girdiği bu kaytlarına bakarak ilaç veriyor.Kesinti de ordn oluyor zaten.Babamın nsl haberi olmasın ki? Adamın kendi maaşı snçta nerdn,niye kesldiğinin blmesine hakkı var.

emeklilerde olduğunu biliyorum da normal sigortalı çalışanlarda öyle bi durum yok

Arkadaşlar ben eczacıyım ve eczanede tüm gittiğiniz hastaneler ve a hangi bölüme gittiğiniz görülür örneğin iç hastalıkları yazar ancak yaptırılan tetkikler görülmez ve ayrıca bakanlık mesaj yöntemi getir eğer numarası kayıtlıysa sanırım telefonuna mesaj geliyor ilaçlarda görünür ayrıca

babanın sıgortasında gorunse bıle oyle bı dokum alabılecegını sanmıyorum anca dılekce verecek fasa fıso dıye dusunuyorum
o değilde hastaneye nıye gizli gizli muayene oldugunu merak ettim bennnn :6::6:

Back
X