- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Anotherinlife
Kırmızı-pembe renk uyumlarına bayılırım.. Evinize de bayıldım.
Rabbim hayırlısıyla oturmayı nasip etsin..
Rabbim hayırlısıyla oturmayı nasip etsin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ikea urunlerını çok fazla kullandık nerdeyse hepsi ikea ama şunuda söylemeden gecemeyeceğim ikea urunlerı bızı çok şaşırttı ve çok memnun kalmadık...ama ben böyle bı evıde encak ıkeadan alarak döşeyebilirdim.ne güzel cıvıl cıvıl bir ev. güle güle oturun. ikea ürünlerini çokça kullanmışsın. böyle rengarenk ve spor evlere ikea ürünleri yakışıyor.güle güle oturun...
amin hepimiz için inşallah...çokkk teşekkür ederımeviniz çok hoş güle güle oturun
ben böyle ıstedım ve yaptım bundan dolayıda bı pişmanlıgım yok mutluyum ve evımı sevıyorum:))Hakikaten baya bi rengarenk canım :26:
aslında dediğininzi bnde dusunuyorum salon duvarlarını çaklıl taşı rengi yapmak ıstıyorum açık gri gibi...aslında duvarlar daha koyu renk fotorafta daha acık çıkmış...şimdilik böyle kullanıcam ama yakında açmayı dusunuyorum ama sıkıldıgımdan değil değişiklik olsun dıye:)))evin çok güzel ve tarz bir ev olmuş.ama girişin ve oturma odanın rengini beyaz gibi bir renk yaparsan eşyaların daha fazla ortaya çıkar ve ferah olur.güle güle oturun...
amin cnm teşekkür ederımikea kataloğundan fırlamış gibi :)
Allah huzurla oturmayı nasip etsin
evet çok renkli bi dunyam var ve farklılıgı çok seviyorum herkesın evınden farklı olsun ıstedım ve sanırım başardım:)bu biraz pahalıya mal oldu cunku evımız ılk başta modern doşenmişti ve ben hepsini satıp baştan bu hale getirdim ve mutluluga erdım dıyebılırım:))hiç bu kadar renkli bir ev görmemiştim :) tamamen kendi zevkinize göre hazırlanmış çok renkli bir dünyanız var
mutlu günlerde oturun inşallah darısı başıma![]()
Çok renklilikten sıkılmazsanız çok güzel bir ev olmuş. Mutlulukla oturursunuz inşallah.
sıkılmadım ama koyu renk çok toz bellı ediyomuş ve salonda toz hemen belli oluyor o yuzden rengi gri tonları yapmak ıstıyorum...karışıklık ve bana acıkçası göz yorucu gelmiyo bırde dıkkat ettım fotolarda duvar rengı ve eşyalar parlak falan cıkmış buda karışıklık gibi görunmuş olabılır size ama normalde hiç karışık değildir yanı duzenliyimdir...çok şirin bir ev...
ama bence salonun duvarlarına daha acık renkler ve duvar kagıdı uygulası yapabilirsiniz salon ve yatak odasına
eşyalarınız daha cok ortaya cıkacak, karısıklık ve goz yoruculuktan uzak olacaktır
mutlu gunlerde oturun :)
aynen ya benm gibi dusunmene sevindim ne yalan sölıyım ben o tarzlarda döşediğim zaman bu benı yansıtmıo herkesınkı aynı farklı yapıcm dıyıp bu eşyaları aldım:)))OH bee,sıkılmıştım birbirine benzer fotolara bakmaktan.Özgün olmak kadar güzel bişi var mı...İnsan cıvıldar bu evde,güle güle otur...
evet eşim fazla destek oldu ve oda bnden yana olup kırmızı siyah bi salon yapalım dedik...diğer odalara gelınce hiç karışmadı pembe odalara falan:)))))ayrıca pembe oda yatak odasında kullanılması ii oluyomuş bı uzmandan duymuştum :)))çok güzel bende daha çok yazlık bir mekan havası uyandırdı ama eşinizide tebrik etmek lazım erkekler pek sevmez öyle pembe duvarları fln benim eşim en azından söylesem hemen karşı çıkar :)hepsi çok güzel güle güle kullanın
evımde gereksız değil hiç biblo falan yoktur ortalıkta cunku hiç sevmem sanırım fotoraf sizi yanılttı...tabı bu dusunceler sizin şahsi fikriniz dediğiniz gibi ben böyle ıstedım böyle yaptım bana da bembeyaz olan evler,krem odalar boguk ve kötu gelıyor....buda benım dusuncem ...duvar rengınız yeterı kadar boguk bır renk bırde koltuklarınız mobılyalarınız ve perdelerınızın kırmızı olması ıyıce bogmus evı..evınız zaten cok buyuk degıl koyu renkler kullanarak ıyıce kucultmussunuz..ayrıca gereksız bırcok sus esyası bıblo tarzı ufak seyler cok goz yorucu ..hosuma gıden tek yer balkonunuz..ordada bır masa ve ıkı sandalye..en ferah orası gorunuyor..bogucu cıdden ..
kusur bakmayın sahsı fıkrım..
keşke bakmasaymışsınız içiniz sıkılmamış olurdu:)bu sızın dusuncenız dediğim gibi bnde şaşalar heryerde parıldayan swaroskili,onuda gectım klasık sevmıorum ...en azından evde sevmıorum bu tur şeylerı...dediğim gibi ben herkesten farklı yapmak ıcın bunu yaptım ve evıme gelen mımar arkdşlarım bıle gercekten çok değişik ve tarz oldugunu söyluyorlar..."kusura bakmayın ama resimlere bakarken bile ruhum sıkıldı en güzel yer balkon biraz ferah görünüyor eşyalar koyu duvar renkleri koyu bogmuş yinede sizin zevkiniz sizin eviniz güle güle oturun ne diyeyim
bı kaç ton açıgı değilde grı açık grı yapmayı dusunuyorum...ve koltuklarıda değiştiricem gercekten çok kalitesiz çıktılar ...l koltuk ve kahve yada gri istiyoruum...umarım olur ii dilekleriniz teşekkür ederımçok cici bir ev...Duvar renklerinin bir kaç ton açığı kullanılsaydı ev daha aydınlık ve büyük gözükürdü.Güle güle oturun...
zamanla eşinizi ıkna edersınız benmki ıkna çok kolay oldu söledım ettım oda ekledı böle olsun söle olsun dedı ve sonuc bu oldu:)))sizde öle yapabılırsınız...Sicak bir ev olmus.Farkli.sizi yansitmis en azindan.Ben hala istedgim seyleri evimde kullanamiyorum esimle farkli zevklerimiz yüzünden.
teşekkür ederım ....cok canlı enerjılı bı ev mutlulukla oturun ıns. ama;ben bole bı evde yasayamam
çok beğendim bende güle güle kullanın. keyifle oturun içinde