benm rengarenk evım:))))

ya yatak odasının duvarına gözüm takıldı o boyanın altında resimli bişey mı vardı yoksa fotoğraf mı beni yanılttı?

ayrıca renkler gözümü yordu benim ama tarzınız cesaret ister.güle güle oturun

ya yatak odasının duvarına gözüm takıldı o boyanın altında resimli bişey mı vardı yoksa fotoğraf mı beni yanılttı?

ayrıca renkler gözümü yordu benim ama tarzınız cesaret ister.güle güle oturun
anlamadım ama düşüncelerinz ıcın tşkkür ederım:)

canım evin hoş görünüyor. ben sürekli herkezin evine bakıyorumki kendime uygun koltuklar bulayım diye. yeni taşınacağım evime kırmızı ve siyah renklerinde koltuklar bakıyorum. senin kırmızı koltuklarının markası nedir acaba?

canım evin hoş görünüyor. ben sürekli herkezin evine bakıyorumki kendime uygun koltuklar bulayım diye. yeni taşınacağım evime kırmızı ve siyah renklerinde koltuklar bakıyorum. senin kırmızı koltuklarının markası nedir acaba?
cnm markası ıkea ama konudada bahsettım hıç bi şekilde koltuk tavsıye etmıyorum cok kalıtesız .....bızımkı kaç defa kırıldı ....kendımız tamır ettırdık eksperi bekleyemedık...bnce git ferhatpaşaya eğer anadolu yakasında oturuyorsan cunku ordakı mobılyalar hem uygun hem kalıtelı hemde ıtalaat yaptıkları ıcın ıstedıgın renk yaptırabılıosun :)kesınlıkle alma yanı ıkeadan arkdşlar fırma bana dava acıck sıızn yuzunuzden:D

a bayıldım evınıze şahane detaylar var,,,benım evımde pembe masal evı gıbı ...rengı severım ,,,ne o derıler kahverengıler fln hıc bana gore dııl,,gule gule oturun zevkle dosenmıs evınız elınıze saglık

a bayıldım evınıze şahane detaylar var,,,benım evımde pembe masal evı gıbı ...rengı severım ,,,ne o derıler kahverengıler fln hıc bana gore dııl,,gule gule oturun zevkle dosenmıs evınız elınıze saglık
teşekkür ederm jnm aynı dusundeyız sanırım:)))simdi de zebra desenıne taktım....yatak odasına zebra halılar aldım şimdide zebra yatak örtüsü alıcm yanı taktım...bide söle yapıcm tam uyuyo benm odama $Photo_Video_25634340556325985237049_medium.webp

ev , eşyalar cok güzel ama gözü yoran tek unsur duvar boyaları , ben acık renk tek tip boyayı seviyorum ferah ve aydınlatacak. güle güle oturun.

ev , eşyalar cok güzel ama gözü yoran tek unsur duvar boyaları , ben acık renk tek tip boyayı seviyorum ferah ve aydınlatacak. güle güle oturun.
teşekkur ederım jnm bnde resımlerın yanı cekılen fotolarda yoran bı renk hakım göruorum ama aslında öle değil fotolardan kaynaklı dıe dusunuorum...:69:

cnm markası ıkea ama konudada bahsettım hıç bi şekilde koltuk tavsıye etmıyorum cok kalıtesız .....bızımkı kaç defa kırıldı ....kendımız tamır ettırdık eksperi bekleyemedık...bnce git ferhatpaşaya eğer anadolu yakasında oturuyorsan cunku ordakı mobılyalar hem uygun hem kalıtelı hemde ıtalaat yaptıkları ıcın ıstedıgın renk yaptırabılıosun :)kesınlıkle alma yanı ıkeadan arkdşlar fırma bana dava acıck sıızn yuzunuzden:D

hadi ya çok şaşırdım..biz ev eşyalarımızı yeniledik yakın zamanda..biçok seyi ikeadan aldık aldıklarımızdan çok memnun kalınca kanepeyide ordan alalım dedik sonra vazgeçtik bellona aldık..iyiki de vazgeçmişiz....
bu arada evin çok güzel bence...:)

hadi ya çok şaşırdım..biz ev eşyalarımızı yeniledik yakın zamanda..biçok seyi ikeadan aldık aldıklarımızdan çok memnun kalınca kanepeyide ordan alalım dedik sonra vazgeçtik bellona aldık..iyiki de vazgeçmişiz....
bu arada evin çok güzel bence...:)

cnm mesela şöle diyim sana bizim evın hepsi ıkeadan yatak odasından çocuk odasına salona kadr sadece mutfak özel yapıldı...dolaplarımız mesela gıysı dolabımızın dışı şık istedıgımız gibi ama dolabın arkasını dusunun yanı oraya öle kalıtesız bı
şy kullanmışlarkı şaşrsınız yanı ipincecık bı suntalem malzeme kullanılırmı bılmıorum ama çekmecelerin icide aynı şekilde ınce bışey koydugumuz seylerı tasımıo zamanla esneme yapıo dolayısıyla...yanı dolabın ıcını taşıyamıo...koltuklara gelınce daha aldıgımız gun rayı cıktı daha sonra bı tanıdık mısafır gelmıştı kıloluydu oturmasıyla kırılması bır oldu neye uğradıgımızı şaşırdık:)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .cıvıl cıvıl çok güzel herşey :) :79:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .cıvıl cıvıl çok güzel herşey :) :79:

çok tşkkur ederım ıı dıleklerın ıcın cnm:)Evliysen Allah senınde evıne mutluluk huzur versın,değilsen inşallah ilerde olan yuvan mutlu huzurlu olur ...tekrr teşekkur ederım...

evet gercekten cok rengarenk olmus canm allah mutlulukla otrmayı nasıp etsın ınsallah :) ayrıca cok cesurca davranmısın :) benım tarzım degıl ama :) cok seker gule gule otr

yatak odası ne hoş öyle:49:klasik görünümden uzak,sempatik bir ev.çok güzel...
güle güle oturun evinizde
ne yalan söleyeyım bnde evımde en cok yatak odasını sevıorum cunku tamamen benı yansıtıo tamamen kokoş:))))şimdi
dahada kokoş oluck zebra örtu alıcm yatak ıcın ve bazayada acık pembe fırfır yaptırıcm yastıklarla kaplıcm yatagı saten gri saten pembe daha hoş oluck:)kumaşlarını bıle aldım yapnca koya4rım;))dusuncelerınız ıcn teşekkur ederım cnm;)

evet gercekten cok rengarenk olmus canm allah mutlulukla otrmayı nasıp etsın ınsallah :) ayrıca cok cesurca davranmısın :) benım tarzım degıl ama :) cok seker gule gule otr
teşekkur ederım jnm cumlemızın;)bayagı cesur davrandım evet ama şimdide kokoş bı ev yapmk ıstıorum:)

bebek odan çok güzel ama koridorun rengini beğenmedim boğmuş evi canım keşke başka bi renk yapsaydın..güle güle oturun tabi herkesin kendi zevki yinede....:78:​

bebek odan çok güzel ama koridorun rengini beğenmedim boğmuş evi canım keşke başka bi renk yapsaydın..güle güle oturun tabi herkesin kendi zevki yinede....:78:​

orda ck net cıkmamış cnm bebek odası ama aslında cok daha guzel:)koridor kırmızı olandan bahsedıosun sanırım yakında boyacagız ve hemen foto koyucm umarım yenı halını begenırsınız:)

Back
X