• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benm rengarenk evım:))))

gerçekten bayağı renkliymiş eviniz.. güle güle oturun... ha birde, ben daha yeni taşındım ama 100 mesaj olmadan resim ekleyemeyecekmiyim acaba. cevaplarsanız sevinirim..

eviniz çok güzel sağlıkla huzurla oturun..koltuklaınıza ve tarızınıza bayıldım ama duvarların renkleri ile koltuklar birbirini boğmuş birinden biri daha açık olursa ki duvarların açılması sanki daha güzel bir görüntü çıkarır ..tabiki sadece fikrim bu ...

gerçekten baya renklıymış:1:normalde sadelıkten yanayım ama sızın evınızde cok güzel durmuş renkler:34:
güle güle oturun

:)))) gülerek oturun tatlım gerçekten fazlasıyla rengarenk ama güzel
Teşekkür ederım
canım artık rengarenk olamıcak ne yazıkkı cunku duvar rengını acıp koltuklarıda değiştirmeyı düşünüyorum oonlarıda acık renk alıcm ,
umarım bu seferde ıcıme sıner...:)))

eşyalarınız çookk güzel ama bişeye takıldım benim evimde de olduğu için :(
kırmızı koltuklarınızın olduğu odanın rengi malesef çooook göz yorucu. kırmızıyla uymlu bir renge boyatsanız çoook güzel olur. hem ev daha farahlar hem daha uymlu olur nacizane tavsiyem (beyaz ya da bej renkleri belki en açıktatlı bir gri ) ben kiracı olduğum için boyatamıyorum ama çok yoruyo yakında kendi evime çıkacağım inş. :))

evde dekorunda açık renklerden yanayım ama evinizi çok beğendim.
insana kendini çok iyi hissettiren bir ev...
evet bana da öle hıssettırıo ama boyatmaya karra verdık ve boyamızı bıle aldık...
benı en ıı hıssettiren yanı dediğim gibi tv ızlerken film ızlerken çok rahat oluyodu tabı bu zevk meselesı herkes rahat edemez ama ben ne
bılıyım bu halıyle cok sevıorum ama boyamız bıraz kötu cıktı bı yere degse beyaz beyaz görunuo o yuzden sılınebılen açık renge boyuyacagız:)))

eşyalarınız çookk güzel ama bişeye takıldım benim evimde de olduğu için :(
kırmızı koltuklarınızın olduğu odanın rengi malesef çooook göz yorucu. kırmızıyla uymlu bir renge boyatsanız çoook güzel olur. hem ev daha farahlar hem daha uymlu olur nacizane tavsiyem (beyaz ya da bej renkleri belki en açıktatlı bir gri ) ben kiracı olduğum için boyatamıyorum ama çok yoruyo yakında kendi evime çıkacağım inş. :))
sızın evınızde olan nedır merak ettım???aslında rengı cok goz yorucu değil daha koyu fotoraflarda bıraz kötu çııkmış bunu bnde kabul ediyorum dediğiniz gibi cok açık grı ıstıyorum...inşallah sızde dıledıklerınızı yapabılecegınız bı eve cıkarsınız:)

evininz ankaradamı acaba..ankarada aynı bu sekılde bı evde oturdumda orası sandım birden
hayır cnm ankara değil istanbul ...böle bi eve benzeyen ev var demek demek tek değilmişim:3:

sızın evınızde olan nedır merak ettım???aslında rengı cok goz yorucu değil daha koyu fotoraflarda bıraz kötu çııkmış bunu bnde kabul ediyorum dediğiniz gibi cok açık grı ıstıyorum...inşallah sızde dıledıklerınızı yapabılecegınız bı eve cıkarsınız:)
benim her odamı ayrı renge boyamışlar oturma odası antre koyu somon mutfak çocuk odası yeşil yatak odası sizin evdeki pembeden.yattıktan sonra kitap okumayı çok severdim bu evde bunu keyifle yapamıyorum ama idareten durduğum için çok takmıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese çoook daha güzellerini nasip etsin.

benim her odamı ayrı renge boyamışlar oturma odası antre koyu somon mutfak çocuk odası yeşil yatak odası sizin evdeki pembeden.yattıktan sonra kitap okumayı çok severdim bu evde bunu keyifle yapamıyorum ama idareten durduğum için çok takmıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese çoook daha güzellerini nasip etsin.

amın cnm ..olsun renklılık guzeldır aslında benm duvarlarım pembe değil bıldıgın kırmızıı ama fotolar yanıltıo bıraz:)ama gercekten kitap okumada,film ızlemede bıldıgın rahatlıosun mayışıosun sıcak oluo özelliklede kışın evden çıkasım gelmıo:)))şimdi açıcam rengı ama alışabılırmıyım bılmıorum cunku bazı arkdşlarımın evıne gittiğimde krem,beyaz benı cok boğuo:((

Back
X