- Konu Sahibi Anotherinlife
-
teşekkur ederımhakikaten başlığa uygun bir ev..tarzım değil ama siz içinde mutlu olduktan sonra önemi yok..güle güle oturun
cok teşekkur ederımgüzel güle güle oturun
cok teşekkur ederım bende sızı cok sevdım:)cok hıkayesı var acı tatlı orta şekerlıEvinizi çok sevdim :) Tam anlamıyla sıcacık bir yuva. Anlatacağım çok hikayem var diyerek davet ediyor sanki eviniz :)
bana da oyle cok olumsuz yorum yaptılarkı cevrem olsun buradakı arkadaşlarım olsun tabı burdakı fotoraftakı salonum rengı acık çıkmış normalde daha koyu kırmızydı...bende hıc pişman olmadım ama sonra esım ve saolsun babam boyası yıpranmış dıyıp evımı boyadılar sımdıkı halıde cok guzel gelıyor cekınce fotoraflarını koyucam eşyalarım daha ortaya cıktı yıne hala sırın bı havası var ama arada o kırmısı halını aramıyor degılım:)) benim annem de bundan 15 sene kadar önce yeni eve çıktığımızda duvarları aynı senin salon gibi boyatmıştı,hol biraz daha açığıydı ama saol aynı renk
herkes pişman olursun yapma diyodu ama bi gün olsun pişman olmadı :)))
ayy çocukluğumun evini görünce mutlu oldum..Ne yazıkki uzun bir süre önce gümüşlük vitrin vb alıp genç evinden orta yaşlı evine dönderdi evi,bikaç sene önce de tüm odaları açık renge boyatıp iyice anane evine benzetti:) ben böyle söyleyince kızıyo ama hala alışamadım yeni haline,3 aydan 3 aya gidiyorum zaten hep başkasının eviymiş gibi hissesiyorum :)
umarım senin oğlun da benim gibi keyifle hatırlar bu rengarenk evde geçen günlerini
tşşkkur ederm saolunevinin renkli olması güzel klasik ev tipinden çıkmıssın ama ne bileyim bana çok boğucu geldi evin birde eşyaların karışık geldi. sanırım evin dar. öyle olunca biraz açık renkler kullanmam hem evi geniş gözteririr hem de ortamı ferah yapar. ev eşyası konusunda az ve öz eşya daha iyi dar evler için. allah ağzının tadıyla oturmayı nasip etsin.
evet 2 kışılık ama 3lusu bıze bayagı uzun geldıgı ıcın ıkılı aldık gayette memnunuz bende esımde uzun boylu ayaklarımızı koltugun basına koyarak uzanıyoruz yınede bana rahat gelıyor ama sızı bılemem:)güle güle oturun, samimi ve güzel bir ev olmuş.ben bişey merak ettim kırmızı ve siyah koltuğunuz 2 kişilk mi ? bende 2 kişilik bir koltuk beğendim de kullanımı rahat olmaz diye düşünüyroum önerir misiniz ? uaznamaya elverişli mi, bizim boylar biraz uzunda
artık ne yazıkkı kırmızı degıl salonum sıs rengıne boyattım guze3l oldu resım cekınce koyucm umarım begenırsınızailenle birlikte güzel günlerde otur canım :)) duvar boyasını daha pastel tonda seçsen, mobilyalar ön plana çıkar gibime geldi?
teşekkur ederımevin genel olarak bayağı bi renkli özellikle salonun çok uyumsuz ve karışık görünüyor duvar boyası koltuklar aksesuarlar bi uyumsuzluk var ve fazlasıyla eşya ve aksesuar var salonunda çok karmaşık görünüyor göz yoruyor tabi zevk meselesi nasıl mutlu oluyorsan öyle kullanabilirsin umarım kızmazsın fikrimi söylmek istedim güle güle mutlulukla otur evinde canım
teşekkur ederım cok saolun:)süpermiş :) güle güle oturun
yap yappp:))ben koyu yaak odalarını ndaha guzel buluyorum :)Salonuna bayıldımmmmm....
Ben de yatak odamı kırmızı yapacağım ileride :)
Eki Görüntüle 241310
Eki Görüntüle 241311
Eki Görüntüle 241315
Eki Görüntüle 241314
Eki Görüntüle 241313
Eki Görüntüle 241312
Eki Görüntüle 241320
Eki Görüntüle 241326
Eki Görüntüle 241324
Eki Görüntüle 241323
Eki Görüntüle 241321
Eki Görüntüle 241318
Eki Görüntüle 241316
Eki Görüntüle 241322
Eki Görüntüle 241309
Eki Görüntüle 241317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?