- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
teşekkür ederım jnm begenmene sevındım :))))normalde sevmem ben çok renkli evleri, ama sizinkin de herşey yerini bulmuş, okadar sevimli olmuş ki bayıldım
güle güle oturun...
amın jnm hepimizin yuvasını Allahım saglık mutluluk nasıp eylesin:)Rabbim sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip eylesin
Teşekkür ederım:)))) gülerek oturun tatlım gerçekten fazlasıyla rengarenk ama güzel
Eki Görüntüle 241310
Eki Görüntüle 241311
Eki Görüntüle 241315
Eki Görüntüle 241314
Eki Görüntüle 241313
Eki Görüntüle 241312
Eki Görüntüle 241320
Eki Görüntüle 241319
Eki Görüntüle 241326
Eki Görüntüle 241324
Eki Görüntüle 241323
Eki Görüntüle 241321
Eki Görüntüle 241318
Eki Görüntüle 241316
Eki Görüntüle 241322
Eki Görüntüle 241309
Eki Görüntüle 241308
Eki Görüntüle 241307
Eki Görüntüle 241317
evet bana da öle hıssettırıo ama boyatmaya karra verdık ve boyamızı bıle aldık...evde dekorunda açık renklerden yanayım ama evinizi çok beğendim.
insana kendini çok iyi hissettiren bir ev...
sızın evınızde olan nedır merak ettım???aslında rengı cok goz yorucu değil daha koyu fotoraflarda bıraz kötu çııkmış bunu bnde kabul ediyorum dediğiniz gibi cok açık grı ıstıyorum...inşallah sızde dıledıklerınızı yapabılecegınız bı eve cıkarsınız:)eşyalarınız çookk güzel ama bişeye takıldım benim evimde de olduğu için
kırmızı koltuklarınızın olduğu odanın rengi malesef çooook göz yorucu. kırmızıyla uymlu bir renge boyatsanız çoook güzel olur. hem ev daha farahlar hem daha uymlu olur nacizane tavsiyem (beyaz ya da bej renkleri belki en açıktatlı bir gri ) ben kiracı olduğum için boyatamıyorum ama çok yoruyo yakında kendi evime çıkacağım inş. :))
hayır cnm ankara değil istanbul ...böle bi eve benzeyen ev var demek demek tek değilmişimevininz ankaradamı acaba..ankarada aynı bu sekılde bı evde oturdumda orası sandım birden
benim her odamı ayrı renge boyamışlar oturma odası antre koyu somon mutfak çocuk odası yeşil yatak odası sizin evdeki pembeden.yattıktan sonra kitap okumayı çok severdim bu evde bunu keyifle yapamıyorum ama idareten durduğum için çok takmıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese çoook daha güzellerini nasip etsin.sızın evınızde olan nedır merak ettım???aslında rengı cok goz yorucu değil daha koyu fotoraflarda bıraz kötu çııkmış bunu bnde kabul ediyorum dediğiniz gibi cok açık grı ıstıyorum...inşallah sızde dıledıklerınızı yapabılecegınız bı eve cıkarsınız:)
benim her odamı ayrı renge boyamışlar oturma odası antre koyu somon mutfak çocuk odası yeşil yatak odası sizin evdeki pembeden.yattıktan sonra kitap okumayı çok severdim bu evde bunu keyifle yapamıyorum ama idareten durduğum için çok takmıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese çoook daha güzellerini nasip etsin.
bırgn gelın bırlıkte ıcelım gercekten cok guzel, bahcede gözukuo ıı oluo:)gerçekten rengarenk
balkonu sevdim ne güzel kahve içilir orda
güle güle oturun canım
Güle güle oturun canım eviniz çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?