- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
anlamadım ama düşüncelerinz ıcın tşkkür ederım:)ya yatak odasının duvarına gözüm takıldı o boyanın altında resimli bişey mı vardı yoksa fotoğraf mı beni yanılttı?
ayrıca renkler gözümü yordu benim ama tarzınız cesaret ister.güle güle oturun
cnm markası ıkea ama konudada bahsettım hıç bi şekilde koltuk tavsıye etmıyorum cok kalıtesız .....bızımkı kaç defa kırıldı ....kendımız tamır ettırdık eksperi bekleyemedık...bnce git ferhatpaşaya eğer anadolu yakasında oturuyorsan cunku ordakı mobılyalar hem uygun hem kalıtelı hemde ıtalaat yaptıkları ıcın ıstedıgın renk yaptırabılıosun :)kesınlıkle alma yanı ıkeadan arkdşlar fırma bana dava acıck sıızn yuzunuzdencanım evin hoş görünüyor. ben sürekli herkezin evine bakıyorumki kendime uygun koltuklar bulayım diye. yeni taşınacağım evime kırmızı ve siyah renklerinde koltuklar bakıyorum. senin kırmızı koltuklarının markası nedir acaba?
teşekkür ederm jnm aynı dusundeyız sanırım:)))simdi de zebra desenıne taktım....yatak odasına zebra halılar aldım şimdide zebra yatak örtüsü alıcm yanı taktım...bide söle yapıcm tam uyuyo benm odamaa bayıldım evınıze şahane detaylar var,,,benım evımde pembe masal evı gıbı ...rengı severım ,,,ne o derıler kahverengıler fln hıc bana gore dııl,,gule gule oturun zevkle dosenmıs evınız elınıze saglık
teşekkur ederım jnm bnde resımlerın yanı cekılen fotolarda yoran bı renk hakım göruorum ama aslında öle değil fotolardan kaynaklı dıe dusunuorum...ev , eşyalar cok güzel ama gözü yoran tek unsur duvar boyaları , ben acık renk tek tip boyayı seviyorum ferah ve aydınlatacak. güle güle oturun.
cnm markası ıkea ama konudada bahsettım hıç bi şekilde koltuk tavsıye etmıyorum cok kalıtesız .....bızımkı kaç defa kırıldı ....kendımız tamır ettırdık eksperi bekleyemedık...bnce git ferhatpaşaya eğer anadolu yakasında oturuyorsan cunku ordakı mobılyalar hem uygun hem kalıtelı hemde ıtalaat yaptıkları ıcın ıstedıgın renk yaptırabılıosun :)kesınlıkle alma yanı ıkeadan arkdşlar fırma bana dava acıck sıızn yuzunuzden
hadi ya çok şaşırdım..biz ev eşyalarımızı yeniledik yakın zamanda..biçok seyi ikeadan aldık aldıklarımızdan çok memnun kalınca kanepeyide ordan alalım dedik sonra vazgeçtik bellona aldık..iyiki de vazgeçmişiz....
bu arada evin çok güzel bence...:)
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .cıvıl cıvıl çok güzel herşey :) :79:
ne yalan söleyeyım bnde evımde en cok yatak odasını sevıorum cunku tamamen benı yansıtıo tamamen kokoş:))))şimdiyatak odası ne hoş öyleklasik görünümden uzak,sempatik bir ev.çok güzel...
güle güle oturun evinizde
teşekkur ederım jnm cumlemızınevet gercekten cok rengarenk olmus canm allah mutlulukla otrmayı nasıp etsın ınsallah :) ayrıca cok cesurca davranmısın :) benım tarzım degıl ama :) cok seker gule gule otr
bebek odan çok güzel ama koridorun rengini beğenmedim boğmuş evi canım keşke başka bi renk yapsaydın..güle güle oturun tabi herkesin kendi zevki yinede....:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?