- 19 Mayıs 2020
- 47.358
- 212.735
- 598
Kadınlar birbirlerini mi hissediyor acaba diye ciddi ciddi düşünüyorum.Kadınlar her şeyi hissediyor da bi evlendikleri adamın huyunu suyunu hissedemiyorlar nedense. Orda hep “evlenmeden önce böyle değildi” oluyor
Hadi diyelim ki adam gerçekten aldatmanın eşiğinde, kadınların ikisi birden de dünya yakışıklısı abimizin peşinde. Konu sahibinin kavga çıkarması ne işe yarayacak? Karımdan korktum sizinle sevişemem mi diyecek adam? Ne olacak yani kavga edince?
Bir de dişi sineğe halleneceğini düşündüğü bir adamla neden evlenmiş? Sürekli aldatılma korkusuyla ömür mü geçer?
Ortada yanlış anlaşılacak bir durumda yokki zaten adam birine selam vermiş gulumsemis ..diğeri abi demiş yardımcı olsana..biride telaşla gelmiş konu sahibini gorunce geri dönmüş muhtemelen o telaşla gelende yardim isteyecekti ama konu sahibinden çekindi geri döndü..yani esnaflık bu sonuçta bayan musterilerde gelecek o dükkana ozaman ne olacak..
Kadınlar her şeyi hissediyor da bi evlendikleri adamın huyunu suyunu hissedemiyorlar nedense. Orda hep “evlenmeden önce böyle değildi” oluyor
Birde esnaflık Güleryüz ister tatlı dil isterki müşteriyi çekersin..yarın bigun bayan musterilerde gelecek bu dükkana..o zaman ne olacakBi size bi konu sahibine göre yeterli zaten. Biz çıkalım madem aradan
Evlenince değişir sandıydım ne bilmem böyle olacaanıKadınlar her şeyi hissediyor da bi evlendikleri adamın huyunu suyunu hissedemiyorlar nedense. Orda hep “evlenmeden önce böyle değildi” oluyor
He örümcek hislerimiz sadece kadınlarda devreye giriyorKadınlar birbirlerini mi hissediyor acaba diye ciddi ciddi düşünüyorum.
Bi size bi konu sahibine göre yeterli zaten. Biz çıkalım madem aradan
İşte hani forumdayız ya, herkes herkese cevap yazabiliyor falan. Öyle bişiler. Neyse ben çıkıyorum, çıkıyorum, çıktıııımAynen ben mesajımı konu sahibine yazmıştım zaten. Çıksanız iyi olur.
İroni yaptığımı açıklamak zorunda kaldığım için teşekkürler kızlarSiz sevişmiyor musunuz?
Yok biz Endonezya'da hamile kalan kadının yöntemini kullanıyoruzAzize Bakire Meryem...
Cocuklari sevismeden olmuş
Nefesi bayağı kuvvetli biriymiş üfleyenYok biz Endonezya'da hamile kalan kadının yöntemini kullanıyoruzsevişmek gibi ayıplı şeyler yok yöntemlerimiz arasında . Merak edenler için
Valla bir tek siz anladınız teşekkür ederim
Kadın parayı alnıma yapıştır dediyseBence boşanın. Hatta dilekçe verin kadın esnaflar yasaklansın. Ne demek para yapıştır demek hem de evli bir adama. İnanmıyorum
Ben de konu sahibine hak verdim.
Dükkanı devir alalı iki ay olmuş adamın, niye eşinin dükkana gelmesini istemiyor?
Madem esnaflar birbirleriyle bu kadar samimi olur neden adamın karısıyla da muhabbet kurulmuyor? Hiç değilse bir iki diyalog kurup havadan sudan sohbet edebilirler.
Esnafsın ama parayı yapıştırma yetin yok, komik!
Son olarak bir kadın hisseder.
Demek ki o ortamda tatsız bir hava var.
Ben konu sahibinin paranoyak biri olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?