Benmi abartıyorum

Kadınlar her şeyi hissediyor da bi evlendikleri adamın huyunu suyunu hissedemiyorlar nedense. Orda hep “evlenmeden önce böyle değildi” oluyor
Kadınlar birbirlerini mi hissediyor acaba diye ciddi ciddi düşünüyorum.

Nerenin havasini suyunu kokluyosunuz anlamiyorum ki. 12 yıllık esnafim. Etrafla muhabbetin bini bi para. Gunduz kakara kikirinin haddi hesabi yok. Esimle o kadar geyik ceviremiyorum eminim ki

Minnacık yırtık için gelen kadinda saçmalık ben hak veriyorum ama esnafcilik hep böyle ya birbirlerinin işini görürken yapmacık hallere giriyorlar ama işin raconu bu yoksa barınamıyorsun.
Kavga etmeyin tabi ama hoşlanmadım bi esnaf kadın yırtık parasını yapistiramiyorsa niye esnaf hiç hoş bulmadım esnaflar genelde böyle gereksiz işlerini birbirlerine mi yaptırırlar diye sorabilirsiniz esinize.

o 200 tl alın alnına yapistirin böyle yapıştırılır diye

oyyyy oyý buyuk kavga sebebi eve almayın sakin

durduk yere huzur bozma hikayesi

Şimdi kendimi senin yerine koyuyorum uyardığın halde hala insanlarla fazla samimiyse sıkıntı ama sen neden uyarıyorsun o da önemli. Yazdıkların yeterli değil bence
Kendimi adamın yerine koyuyorum bi esnafı bitiren asık surattır. Yan tarafa gelen müşteri size de uğrayacaksa aman o adam suratsız şöyle böyle diyip sizi ekmeğinizden edebilirler.
kendimi diğer kadınların yerine koyuyorum bende hergün sohbet ettiğim iş arkadaşlarımın eşleri gelince odada yalnız oturuyorlarsa hoşgeldiniz ben daha sonra gelirim der çıkarım belki özel konuşuyorlardır yada ben çene çalmaya gelmişsindir ama belli ki müsait değildir
Gibi gibi

Esnaf sayılır mıyım bilmiyorum, zemin kat ofisim var. Yan taraftaki esnaflarla da muhabbetimiz var.

Gün olur sohbet ederiz, gün olur birbirimize yardım ederiz. Bazen ofiste olmam, gelen kargomun yan dükkana bırakılmasını söylerim kargocuya.
Hiçbirinin eşini de tanımıyorum. Çünkü neden tanıyayım?
Herkes iş arkadaşının, iş yerinde aynı katı, aynı odayı paylaştığı insanların eşini tanıyor mu ki ben yan dükkandaki esnafın eşiyle muhabbet edeyim?
Ayrıca niye edeyim? Hanımefendi kıskanmasın diye mi? Bir insanla tanışıp muhabbet etmem için bundan daha saçma bir gerekçe olamaz herhalde. Kimsenin, karşıdaki kişinin anormal derecedeki kıskanç eşinin içini rahatlatma gibi bir vazifesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…