- 29 Ekim 2015
- 72
- 13
- 3
- Konu Sahibi NoThing2Lose
-
mesajınızı görünce bi umut olustu umarım benimkide böyle olurEvlenince melikeye duskunlugu kalmaz.benimde eşim annesiyle boyleydi.evlenince birbiriniz icin tek olursunuz merak etme.hatta bi sure sonra basbasalikta o kadar rutinlesirsiniz ki melikeyi arar olursunuz:)
Bundan cok daha kotu olur emin ol!!!Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
25 yasında cok kucuk degil ama abisinin gözünde ikimiz aynıyız oysa ben ondan 5 yas küçügum bana biraz ayricalikli davranabilirMelike kac yasinda
nişandan sonra böyle oldu
nişanlılık bidaha elimize geçmeyecek bende güzel güzel anılarımız olsun istiyorum ama olmuyorİyi düşün bence insan nişanlısıyla gezip tozmak varken neden bu kadar kardeşine takılsın ki? Eğer kardeşine çok düşkünse tabiki zaman zaman planlarınıza dahil edebilir ama her şeyde melike diyorsa orda bir durup düşün sizin en güzel zamanlarınız böyle geçip gidiyor evlenince zaten monotonlaşacaksınız eee sen ne zaman gezip tozacaksın ne zaman partnerinle keyifli anlar yaşayacaksın... benden sana abla tavsiyesi bence evliliği bu adamla bi daha gözden geçir..
Evlenmeden once arkadasi bir,annesi iki.surekli telefon.surekli onlarla gorusme istegi.adim attigi yeri bildirme,yasadigi her olayi anlatma.hasta oluyordum surekli bu gorusmelerden. Ve boyle omur gecmez diyordum.evlendik ama bicak gibi kesilmedi.gunde 5 kez telde konusmalar gunde 2 ye,2 gunde 1 e,haftada 1 e dustu zamanla.simdi arkadasiylada annesiylede 10 gune bir gorusurse gorusuyo.tum vakti benimle geciyor.dogacak bide bebisimiz var.ben suan calismiyorum ve basbasaliktan da cok bunaldik.o kadar rutinizki yemege gidiyosun konusacak konu yok birbirinin yuzune bak dur.tatile gitsen 2 kisi cok can sıkıci.evde ozellikle aksamlari vakit hiccc gecmiyor.insan cidden 3.birini yada birilerini ariyor.nisanlilikta yada evliligin cicim aylarinda basbasa olmak cok degerli ama evlilikte bi sure sonra sikici oluyor.dedigim gibi,bi evlen 6 aya kadar disariyla iliski kopar ve sadece birbirinize vakit ayirirsiniz.mesajınızı görünce bi umut olustu umarım benimkide böyle olur
Canim bak dediydi dersin.bi evlenin herkes disarda kalcak.evinize cekileceksiniz ve tum vakitler sizin olcak.bosyere kafani takma.25 yasında cok kucuk degil ama abisinin gözünde ikimiz aynıyız oysa ben ondan 5 yas küçügum bana biraz ayricalikli davranabilir
ins oyledirAilesi mi müsaade etmiyor acaba, yalnız buluşmanıza ?
...
Kendi aileniz hakkında demişsiniz ya " eskisi kadar değer vermiyorlar diye " yanlış düşünüyorsunuz. Evlada verilen değer değişmez. Sadece yaşlandıkça , zaman geçtikçe , evlatlar büyüdükçe yavaş yavaş köşeye çekilebiliyorlar. Yılların yorgunluğu.
Annenizin söylediği o söz ise tamamen dudakta olan bit kelimedir eminim ki.
Öylesine kullanılmıştır. Sinirlerin yıpranması normal.
ozaman umudumu kesmeyeyim umarim mutlu oluruzCanim bak dediydi dersin.bi evlenin herkes disarda kalcak.evinize cekileceksiniz ve tum vakitler sizin olcak.bosyere kafani takma.
bebişiniz hayirli olsun mutluğunuz bol olsun.evlilik belli süreden sonra marotonlaşacak bunu biliyorum ama nişanlıyken bari güzel vakitler geçirelim istiyorumEvlenmeden once arkadasi bir,annesi iki.surekli telefon.surekli onlarla gorusme istegi.adim attigi yeri bildirme,yasadigi her olayi anlatma.hasta oluyordum surekli bu gorusmelerden. Ve boyle omur gecmez diyordum.evlendik ama bicak gibi kesilmedi.gunde 5 kez telde konusmalar gunde 2 ye,2 gunde 1 e,haftada 1 e dustu zamanla.simdi arkadasiylada annesiylede 10 gune bir gorusurse gorusuyo.tum vakti benimle geciyor.dogacak bide bebisimiz var.ben suan calismiyorum ve basbasaliktan da cok bunaldik.o kadar rutinizki yemege gidiyosun konusacak konu yok birbirinin yuzune bak dur.tatile gitsen 2 kisi cok can sıkıci.evde ozellikle aksamlari vakit hiccc gecmiyor.insan cidden 3.birini yada birilerini ariyor.nisanlilikta yada evliligin cicim aylarinda basbasa olmak cok degerli ama evlilikte bi sure sonra sikici oluyor.dedigim gibi,bi evlen 6 aya kadar disariyla iliski kopar ve sadece birbirinize vakit ayirirsiniz.
Melike ablamıza da bi nişanlı bul ablacığım en pratik çözüm, mutlu sonTabii çifte düğün ve aile boyu balayı yapmazsanız
düğün tarihimiz belli oldu 1 senedir nişanlıyız tarih belli oluncada uzatma şansımız yok gibi20 yaşındasınız
Henüz okulunuz bitmemiş
Evlilik işini biraz erteleyin, nişanlılığınızı uzatın
düğün tarihimiz belli oldu 1 senedir nişanlıyız tarih belli oluncada uzatma şansımız yok gibi
Tesekkurler aminn...haklisin canim da,melike de koca kizmis .bunlarda nisanli, basbasa kalmali diye dusunmesi lazim...ama şu bi gercekki.melike de evlenecek,sizde evleneceksiniz ve hayatinizdan %90 cikicak. %10 daSadece gorumce olarak kalcak:) bunu dusun mutlu ol.bebişiniz hayirli olsun mutluğunuz bol olsun.evlilik belli süreden sonra marotonlaşacak bunu biliyorum ama nişanlıyken bari güzel vakitler geçirelim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?