benmi abartıyorum :(

Bu ne be? O kadar ayrılmak istemiyorsa otursun anasının, bacısının dizinin dibinde.Valla ben önce nişanlıya, sonra görümceye sonra da tüm sülalesine gıcık olurdum.Bu etkiye tepki meselesi.Bunu sadece basit bir şey sanma, yarın ev almaya çalışacaksınız önce ailem olacak, araba isteyeceksiniz önce ailem olacak, her gün annesini ve kardeşini aramanızı isteyecek, bayramlarda hep o tarafa gitmek isteyecek, isteyecek de isteyecek.Ya adam gibi konuşur anlaşırsınız, ya da üzülen sen olursun.

haklısınız ona verdigim değeri baya belli ediyorum böyle yaptıkcada tepeme cikariyorum.o telefonda musait olmadigi zamanlarda kapatmam lazim diyor ben onu bile yapamiyorum yemek yenecekse bile yemiyorum ona ayıp olmasin diye o dereceyim

Guzelim bak, sen cok gencsin, saf asiksin, o kurnaz ince hesapli.
Yapma boyle. Senin kendi benligin de olmaliki o istedigi kaliba sokamayacagini gormeli.
Bu kadar tepene cikarmasaydin zaten, boyle kolay kiramazdi... Konus, rahatsizliklarini ilet...araya biseyler sok, ertelesek mi, aslinda calissam mi bir sure falan gibi...
Ailesi ile beraber yasamayacaksin di mi?

sizi cok iyi anlıyorum niye onlarda bizim gibi basbasa vakit gecirmek istemiyor ailelerini atsin demiyoruz tabi deger verecek ama bu kadarida abarti yani sizin esinizdemi nisanliykende böylemiydi sonradanmi boyle oldu
Biz nişanlıyken aynı yerde değildik o yüzden görüşme fırsatımız olmuyordu zaten cnm ya

Tabiiki de abartmiyorsun benimde esim ilk baslarda dahil etmeye calisiyordu aile fertlerini mesela abisiyle esini falan ama ben tavrimi koymustum bas basa olmak istiyorum seninle diyordum sorunlar oldu ama ask galip geliyor bence:)
ozaman tek çözüm tavrımı bastan koymam ve tavrimin arkasinda durmam yoksa düzelmez

yok Allahtan evimiz ayri. erteleyelimmi diye cok dedim kızgınken ozamanda hanimefendi evliligi istemiyor oluyor tepeme cikardigim gibi bide indirebilsem rahatsizliklarimi söylüyorum dogru düzgun yorum bile yapmiyor tartismayalim kapat konuyu biraz mutlu ol diyor

Evliligi istemiyor degil, boyle bir evligi istemiyorsun. Mutlu olmani istiyorsa, mutlu etmeye calissin azicik! Senin istediklerin zor seyler degilki...off gercekten uyuz oldum.
Canim bak, sanki dolduyor gibi olmasin ama seni konusturmayan, lafinin sozunu hice sayan bir adam var. Evlenince esit sartlarda bir iliski olacagini dusunuyor musun? O zaman senin sozunun bir degeri olacak mi?

Ne aceleniz var 19 yasinda nisanlanip 20 yasinda evlenmeye?? Daha okul bitmemis, meslek yok, kendi parani kazanmiyorsun. Evet evet evlendikten sonra okumaya devam edebilirsin. Nisanliniz direk acik acik herkesin icinde söyleyecek. Okulun bitecek diplomani alacaksin ve calismaya baslayacaksin köstek degil destek olucam diyecek.
Kesinlikle saglikli bir iliski degil. 20 degil 25 yasinda olsaydin durumun farkina varip daha mantikli karar alabilirdin. Kendi parani kazanip kendi ayaklarinin üzerinde dursaydin söz hakkin olurdu. Is hayatina girsen elli tip insan tanirdin belki biraz gözün acilirdi hakkini aramayi uyanik olmayi ögrenirdin.

Kendini bile bile yakiyorsun ama ailenin de hatasi büyük. Ne evlenmesi önce okulu bitirsin sonra nikah dügün diyeceklerine bir an önce olsun diyorlar. Nisanliniz tuhaf ve bencil bir insan. Yarin bu görümcenle ilgilenen bir erkek ciksa durumu farkedip arkasina bakmadan kacar. Nasil aile nasil insanlar neme lazim der. Arkadaslar ensest demis, yoksa bile var gibi görünüyor. Hani özel bir sey begenirsin ya kardesime de alayim, ya da cok güzel bir mekana gidersin icine sinmez kardesimi de cagirayim der tamam da böyle carsiya pazara avm ye parka ücünüz birden olur mu? Görümce evlenmek isterse ne olacak, nisanlisi kabul eder mi her yere abisi de gelsin? Kimse etmez. Yasin biraz daha büyük olsaydi sen de etmezdin ama artik dönüsü yok. Kim ne söylerse söylesin evleneceksin. Evlendikten sonra en ufak sorununuzda o elalemin umurunda bile olmazsiniz. Bir sonraki cifte odaklanirlar. Ailen tuhaf, nisanlinin ailesi tuhaf.

Düzelmez cünkü yanlis olmadigini düsünüyor. Konuyu acsan bile kizip tersleyip susturuyormus hatta seni suclu duruma düsürüyormus. Evlenince Melike ortanizda yatmaz ama sen de kayinvalidenin evinden cikamazsin. Annem kardesim yalniz mi kalsin der der tutar kolundan götürür. Yarin bir gün olur da görümce nisanlanirsa kol kola gezer sevdigiyle basbasa. O zaman abim de abim demez emin ol. Sen de böyle bakar kalirsin arkalarindan. Kendi secimin kendi hayatin. Mutluluga yelken acmadigin ortada.

sizi cok iyi anlıyorum niye onlarda bizim gibi basbasa vakit gecirmek istemiyor ailelerini atsin demiyoruz tabi deger verecek ama bu kadarida abarti yani sizin esinizdemi nisanliykende böylemiydi sonradanmi boyle oldu

"Ben seninle baş başa romantik bir gün geçirmek istiyorum" deyince ne diyor? Veya "seninle baş başa vakit geçireceğimiz romantik bir program yaptım" deseniz ne der?

şimdide üzülen ben oluyorum zaten bayram gecirdik krndi tarafini gezdik benim tarafa gelince bahane uydurdu

sadece tavir yapinca sözümü dinliyor yoksa dinlemiyor erkeklik gururu var beyefendide

"Ben seninle baş başa romantik bir gün geçirmek istiyorum" deyince ne diyor? Veya "seninle baş başa vakit geçireceğimiz romantik bir program yaptım" deseniz ne der?
vakit gecirecek gunlerde gelecek diyor cok nadir oyle deyince cafeye götürüyor oda 1 yada 2 kez götürdü sonra yine ayni devam

şimdide üzülen ben oluyorum zaten bayram gecirdik krndi tarafini gezdik benim tarafa gelince bahane uydurdu

Bayramda gidemedik ayıp oldu, telafi de edemedik diyerek, şimdi gezdirin sizin tarafı. Melike de gelsin, madem her programınıza geliyor.

kardesi nisanlanirsa abisine asla gel demez buna eminim evimize aldigimiz bazi esyalardan bile ona almak istiyor sadece 1 yılda birkez bi hediyeyi bana alip ona almadi ondada özellikle söyledi onun haberi yok söylersen yada görürse ister diye bu olaydan sonra ben bu kızın kıskandigini dusunmeye basladim

Aynen yumusak olupta sonradan pisman olmak yerine bastan tavrini koymayi tercuh etmelisin hem bu sayede kimin kimi tercih edeceyini de oyrene bileceksin
haklısınız deneyecegim daha burda anlatamadıgm okadar olay gelistiki bu konular hakkinda bunlar çeyregi bile degil içime atmaktan yorulmuştum burda derdimi anlstinca biraz hafifledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…