- 29 Ekim 2015
- 72
- 13
- 3
- Konu Sahibi NoThing2Lose
-
söylersem direk abisine der bunu biliyorumbence nışanlınızı vazgeciremiyorsanız laf arasında melikeye durumdan rahatsız olduğunuzu ifade edin
abisi deyince geliyor.umarım oyle olur böyle diyerek kendimi mutlu etmeye çalışayım çok teşekkür ederim bi nebzede olsa rahatlattınız beniTesekkurler aminn...haklisin canim da,melike de koca kizmis .bunlarda nisanli, basbasa kalmali diye dusunmesi lazim...ama şu bi gercekki.melike de evlenecek,sizde evleneceksiniz ve hayatinizdan %90 cikicak. %10 daSadece gorumce olarak kalcak:) bunu dusun mutlu ol.
Hey yarabbiiii :))))Ensest olmadıklarına emin misiniz?
Canim kac yasindasin sen? O kac yasinda?son sınıfım.ailemde eskisi kadar deger vermiyor bana verince artik ben onların kızları değilmişim gibi davranıyorlar.beni anlayacaklarını sanmadığım ve onları üzmek istemediğimden anlatamıyorum herşeyi içime atıyorum
Canim kac yasindasin sen? O kac yasinda?
Bu Melike nin babasi yok mu da abisi asiri sahiplenmis?
Bir de hadi gezmelere getiriyor diyelim, sana bisey alacagi zaman ama Melikeye de alirim diye niye gozune sokuyor ?Melike ile ilgili sana mesaj var sanki...
Yasinin cok genc oldugunu dusunuyorum. Iyi tart bu adamla evliligi.
o kadarda değildir yaa :))Ensest olmadıklarına emin misiniz?
o kadarda değildir yaa :))
Pess, kizin da akli erecek yasta. 3. tekerlek gibi peslerine takilmayi kendine yedirmez bir kere insan.20 yaşındaymış
Melike de 25
evet sürekli böyle gözüme sokuyor ben 20 melike 25Canim kac yasindasin sen? O kac yasinda?
Bu Melike nin babasi yok mu da abisi asiri sahiplenmis?
Bir de hadi gezmelere getiriyor diyelim, sana bisey alacagi zaman ama Melikeye de alirim diye niye gozune sokuyor ?Melike ile ilgili sana mesaj var sanki...
Yasinin cok genc oldugunu dusunuyorum. Iyi tart bu adamla evliligi.
Melike kıskanır diye yapıyor bana ne yaparsa onada yapmak istiyor öyle bişe olsa evliligi düşünürmüydükiDuyulmadık şey degil. O kadar da yaygın ki. Başka ne olabilir Melikenin her dk yanınızda olmasina sebep?
Yok mu senin erkek kardesin, kuzen falan olmadi? Sen de her ozel aniniza ortak etsene boyle bir yakini.evet sürekli böyle gözüme sokuyor ben 20 melike 25
iste ben onun gibi yapamıyorumYok mu senin erkek kardesin, kuzen falan olmadi? Sen de her ozel aniniza ortak etsene boyle bir yakini.
Nisanlin kac yasinda? Cok mu asiksin? Ver eline tezkeresini azat et. Uyuz oldum yeminle! En az 27 yasinda bir adam mi bu?
En iyi ihtimalle; benim en degerlim kendi ailem diyor ve aklinca seni tartiyor. Kotu gelin onu ailesinden ayiracak mi...
sizi cok iyi anlıyorum niye onlarda bizim gibi basbasa vakit gecirmek istemiyorBenim eşim de ben nereye gitmek istesem ailesini de götürmek istiyor iki yıllık evliyim ne balayı ne tatil yaptım buna rağmen en ufak fırsatta telafi etmek yerine her defasında onların yanına gitmeyi gezeceksek onlarla gezmeyi planlıyor istiyor ben de kızıyorum öyle sürekli birbirimize giriyoruz bu düşüncesinden ne kadar nefret ettiğimi anlatamam neymiş mutlu olacaksak hep birlikte mutlu olacakmışız halbuki bekarken onları çooooooooook gezdirmiş hâlâ kimse doymuyor. Siz de elinizden geleni şimdi yapın sonraya bırakmayın ve onu çok iyi tanımaya çalışın çünkü evlilikte aileler dev bir sorun...
Melike kıskanır diye yapıyor bana ne yaparsa onada yapmak istiyor öyle bişe olsa evliligi düşünürmüydüki
haklisiniz ama hersey belirlenip herkese tarih söylendikten sonra basta aileler kabul etmez uzatmayi elalem ne der düşüncesini tasıyor büyüklerMecliste mi yasalaştırdılar düğün tarihini?
Allahü Telala vahiy mi gönderdi tarihi?
Neden uzatma şansınız yokmuş? İnsanoğlu belirliyor tarihi, yine insanoğlu değiştirebilir.
Sen kendini bir kapana sıkıştırıyorsun, farkında mısın?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın.
Canim bak, cok gencsin, bence evlenmek icin erken...iste ben onun gibi yapamıyorumevet 27 yasinda ailesinden ayircam diyemi korkuyor bende bilmiyorum
ne diyecegimi şaş ırdım inanınYa bu gözler neler gördü :) bu kulaklar neler duydu... 20 yasinda olsam ben de yok artık derdim. Aklının kıyısında bulunsun. Başbaşa yapamayacagina göre baska nasıl surekli birlikte olma şansı olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?