benmi abartıyorum :(

abisi deyince geliyor.umarım oyle olur böyle diyerek kendimi mutlu etmeye çalışayım çok teşekkür ederim bi nebzede olsa rahatlattınız beni

Canim kac yasindasin sen? O kac yasinda?
Bu Melike nin babasi yok mu da abisi asiri sahiplenmis?
Bir de hadi gezmelere getiriyor diyelim, sana bisey alacagi zaman ama Melikeye de alirim diye niye gozune sokuyor ?Melike ile ilgili sana mesaj var sanki...
Yasinin cok genc oldugunu dusunuyorum. Iyi tart bu adamla evliligi.

20 yaşındaymış
Melike de 25

evet sürekli böyle gözüme sokuyor ben 20 melike 25

evet sürekli böyle gözüme sokuyor ben 20 melike 25
Yok mu senin erkek kardesin, kuzen falan olmadi? Sen de her ozel aniniza ortak etsene boyle bir yakini.
Nisanlin kac yasinda? Cok mu asiksin? Ver eline tezkeresini azat et. Uyuz oldum yeminle! En az 27 yasinda bir adam mi bu?
En iyi ihtimalle; benim en degerlim kendi ailem diyor ve aklinca seni tartiyor. Kotu gelin onu ailesinden ayiracak mi...

Benim eşim de ben nereye gitmek istesem ailesini de götürmek istiyor iki yıllık evliyim ne balayı ne tatil yaptım buna rağmen en ufak fırsatta telafi etmek yerine her defasında onların yanına gitmeyi gezeceksek onlarla gezmeyi planlıyor istiyor ben de kızıyorum öyle sürekli birbirimize giriyoruz bu düşüncesinden ne kadar nefret ettiğimi anlatamam neymiş mutlu olacaksak hep birlikte mutlu olacakmışız halbuki bekarken onları çooooooooook gezdirmiş hâlâ kimse doymuyor. Siz de elinizden geleni şimdi yapın sonraya bırakmayın ve onu çok iyi tanımaya çalışın çünkü evlilikte aileler dev bir sorun...

iste ben onun gibi yapamıyorum evet 27 yasinda ailesinden ayircam diyemi korkuyor bende bilmiyorum

sizi cok iyi anlıyorum niye onlarda bizim gibi basbasa vakit gecirmek istemiyor ailelerini atsin demiyoruz tabi deger verecek ama bu kadarida abarti yani sizin esinizdemi nisanliykende böylemiydi sonradanmi boyle oldu

Melike kıskanır diye yapıyor bana ne yaparsa onada yapmak istiyor öyle bişe olsa evliligi düşünürmüydüki

Ya bu gözler neler gördü :) bu kulaklar neler duydu... 20 yasinda olsam ben de yok artık derdim. Aklının kıyısında bulunsun. Başbaşa yapamayacagina göre baska nasıl surekli birlikte olma şansı olcak?

haklisiniz ama hersey belirlenip herkese tarih söylendikten sonra basta aileler kabul etmez uzatmayi elalem ne der düşüncesini tasıyor büyükler ve uzadikca daha cok olaylar cıkar diyo herkes

iste ben onun gibi yapamıyorum evet 27 yasinda ailesinden ayircam diyemi korkuyor bende bilmiyorum
Canim bak, cok gencsin, bence evlenmek icin erken...
Ama yok kesin bu adam olacak diyorsan, en azindan tepene cikarma.
Bir kere sakince anlat. Sen boyle yapinca art niyet aramamak elde degil de. Her animiza, her jestine , kardesini de katinca sanki beni test ediyorsun gibi geliyor; boyle ince hesaplar hos degil diye belirt
Yoksa gez toz istedigini al ona; seni kardesinden mi kiskanicam...ama neden illa benimle paylasagin her ana onu da dahil etmek istiyorsun, sanki onsuz bir mutlulugu bana cok goruyorsun diye ekle.
Bunu anlamaza yatarsa, sen biraz agirdan al...her gorusme talebine tamam deme, arama sorma...o ulasmya calistiginda mesgul ol. Onun icin ölüp bittigini dusunmesin. Azicik kaybetme korkusu olsun.

Ya bu gözler neler gördü :) bu kulaklar neler duydu... 20 yasinda olsam ben de yok artık derdim. Aklının kıyısında bulunsun. Başbaşa yapamayacagina göre baska nasıl surekli birlikte olma şansı olcak?
ne diyecegimi şaş ırdım inanın aklımın kıyısından bile gecmemisti bu düşünce

Tabiiki de abartmiyorsun benimde esim ilk baslarda dahil etmeye calisiyordu aile fertlerini mesela abisiyle esini falan ama ben tavrimi koymustum bas basa olmak istiyorum seninle diyordum sorunlar oldu ama ask galip geliyor bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…