- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Benim esimde oyledir..kocam yani niye benden cekinsin ki?Sizde bir tuhafsiniz valla..ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ölü balık gibide yatmıyordur muhtemelen şeyma, yorgan altınada saklanmıyordurAhh evet daha dun "yurt disinda hayat pahali be heyyy bir seyma olamadim"diyen sendin dimi?))
Benim aldigim haberlere gore Acunda Seymanin yaninda dustan cikinca anadan uryan geziyormuş..bak yaklastin Seymaya biraz
Kesinlikle yani,yorgan varsa da fantazi seysi oluyordur)Ölü balık gibide yatmıyordur muhtemelen şeyma, yorgan altınada saklanmıyordur
Ne?Ince diyemi sinir oluyorsun yani?kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
gerçekten edep ahlak anlayışınız bu mu? Normal değilsiniz gerçektenya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ne?Ince diyemi sinir oluyorsun yani?
:)))ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Anormal olan sensin.
Bosansana
Ne?Ince diyemi sinir oluyorsun yani?
Bozma ya..anlamamis gibi yapip konu sahibinden ince bir cevap alacaktim.Esinin organini gormek istememe nedeni belkide bu olabilirdi..en azindan mamtikli bir nedenİnce bir sınır olmalı arada demek istemiş yani bir çizgi mesafe olmalı anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?