- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Size katiliyorum bende rahatsiz olurum bazen sınır koymak iyi oluyorya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Niye evlendin ozamankesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
Dedi hayalperest..ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Cunku;macera dolu Amerika Amerika Amerika..Ve bu adam bunlara rağmen seni Amerika'ya götürdü
Bence de. Kocasının şeyine niye takar ki insan bu kadar. Muhtemelen beğenmiyor çek şunu gözümün önünden diyor :)Bozma ya..anlamamis gibi yapip konu sahibinden ince bir cevap alacaktim.Esinin organini gormek istememe nedeni belkide bu olabilirdi..en azindan mamtikli bir neden)
Hay babana rahmet asıl cevap bu SEVMİYOR Kİ!sevmiyor ki...
Yani bencede kesin oyle,yoksa sacma yani,zaten birlikte oldugunda gormekle kalmiyorsun ki))Bence de. Kocasının şeyine niye takar ki insan bu kadar. Muhtemelen beğenmiyor çek şunu gözümün önünden diyor :)
Ama çok şaşırmadım yani burda kocasının yanında giyinmeyenleri okudu bi gözler özel alanım diyip, ondan çok şaapmıyorum ben
Ben şişko olmasam öyle olurdum muhtemelenBende tam nudist. Cibil cibil...
Firsatim olsa 7/24 öyle gezerim
Ben şişko olmasam öyle olurdum muhtemelenbu halimle koşuyorum evde cıbıl cıbıl tövbest
Burası Türkiye. Türkiye'de eş yanında giyinmiyor insanlar çünkü burası çok güzel.Ama çok şaşırmadım yani burda kocasının yanında giyinmeyenleri okudu bi gözler özel alanım diyip, ondan çok şaapmıyorum ben
Hahaha alemsiniz valla)))Ben şişko oldum (15 kilo aldim) ama tam gaz devam :)
Dombili olunca dahada sevimli oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?