benmi anormalim? anlamiyorum artik .

Ayy konu sahibi Allah sabır versin sana. Eşin gerçekten çok saygısız. Eşler arasında bir sınır olmalı. Ben kesinlikle sana hak veriyorum.

Allah bilir sevişirken de soyunuyordur bu adam. Kimsede ahlak kalmadı. İnsanlar eşlerinin yanında soyunur hale geldi. İnsanlık nereye gidiyor? Bize neler oluyor? Konu sahibi sen iyi misin ya?

ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Birisi bu kadından adamı Allah rızası için kurtarsın

Mune Mune abla konumu kapatirmisibn. geyige dondu gene

Mune Mune abla konunu kapatırken bi de baksın ip numaran nerden gözüküyor
maşallah seyyah misali kaç ülke gezmişsin bir yılda 2500'lik maaşla üstelik
ülke uydurup bi de gerçek misali konu açmak.. bence ki iyiliğin için söylüyorum bi doktora görünmen lazım
ciddi ciddi ülke ülke geziyormuş gibi oralarda yaşıyormuş gibi geçim derdine kadar uyduruyorsun
bu hastalığın bi adı var onu sen de biliyosundur zaten acil yardım al

bende giyinmem utanirim
De ayrı olacak yalnız o kadar edep erkan sahibi bir zatsınız belli ki padişah torunu falansınız mamafih bu türlü şeylere de dikkat etmeli milletimizi onca gezdiğiniz diyarda şanına yaraşır temsil etmelisiniz dikkat lütfen

Bakma canım sen de görmek istemiyorsan adam evlenmiş yani odasında giyinemeyecekse nerde giyinecek?

Back
X