Yemek konusunda hafta sonu pişiriyorum bir kaç çeşit buzluğa atıyorum sabah işe giderken çıkarıyorum o akşam yemek oluyor. Temizliği de hafta sonu yarım günümü ayırıp yapıyorum. Hafta içi çok fazla yormayın kendinizi.Ah keşke öyle bi şansım olsa işyerimiz evimizden uzakta. işyerinde ki herşey üzerimde sürekli bişeyler sorarlar bide kendi işyerin olunca farklı oluyor önceden başka yerde çalışırken iyiydi herşey. Yapamıyorum bi şekilde yetişemiyorum 2 yıl oldu evleneli hala bi düzen oturtamadım. Çok özenirim pratik eli çabuk hanımlara ben bi türlü öyle olamıyorum ama bu işleri çözen hanımlar vardır bir iki tavsiye verebilirler belki
illa ki bulursunuz guvenılır bırını. tanıdıklarınızza sorun ihtiyacı olan mutlaka vardır.bi ara aldım saolsun ev işinde rahatlattı biraz ama oda gitti fabrikaya işe girdi. Eskişehir’de bi iki temizlik şirketi aracılığıyla çağırdım bi kaç kişi ama başında kimse olmayınca yarım yamalak yapıp gidiyorlar bir keresinde kendi annemi başında durdurdum hırsızlık yapmaya kalktılar daha sonra 2 kişi aldım tam gün dolap içlerini felan silsinler diye dedilerki biz yapmayız boşuna verdiğim paraya yandım sonra :) çevremde yok öyle yardımcı alan kimse Yok referans verecek tanıdık birileri bulabilsem hemen alıcam haftada 1 istiyorum ama onuda bulamıyorum
illa ki bulursunuz guvenılır bırını. tanıdıklarınızza sorun ihtiyacı olan mutlaka vardır.
biraz dene bakalım. işini iyi yapan ve laf tasımayan bırı ıse devam edersin.Bi akrabamız ben geleyim istersen Dedi bende hemen atladım tamam olur diye
hayır anlamıyorum sen kendini bu adama bu kadar adıyosun yarın hic pisman olmıcan mı bak annelerimiz yeri gelmis yaranamamıss eee o isten gelirken yatıp hizmet beklerken sen neden kül kedisi gibi is yapıyosun kimerhaba hanımlar.benimki çok dert değil de siz nasıl yapıyorsunuz tavsiye almak.
Bizim kendi işyerimiz var sabah 7-8 gibi eşimle çıkarız akşam 8-9 gibi eve geliriz. Tabi gelince yemek hazırla, herzaman olmasa da çamaşır, ütü vs. Birazda tabi dinlenmek istiyorum oturuyorum felan yatasıya gece 12-1 oluyor. Saolsun eşimde yanında ki sürahiden su doldurup içmez benden ister ve hiç doymaz evde tek diyaloğumuz ne yiycez, çay içmiyormuyuz,meyve,Mısır,çekirdek,soğuk bişeyler, kahve vs.vs. (evin en küçük çocuğu ve 5 ablası var ). Neyse konu eşimde değil o ümitsiz vakka :) hal böyle olunca hem işim yarım oluyor hem evimin işi yarım oluyor.şuan bile işten geldik yemek yedik bulaşık makinam boşalacak bulaşıklar yerleşece, dün yıkadığım çamaşırlar ütülenecek toplanacak haa bide bi ara biraz oturup dinlenmem lazım malum havalar yağışlı yumuşak doku romatizmam var çok ağrılı geçiyor. Mesajı da tuvalette yazdım :))))
bi sen bi ben yazıyoruz zaten bunu kalanları dondurucıya kuru fasulye at derdinde ne sasırtıcıİşten erken çık. Hizmetçiliği de azalt.
bi sen bi ben yazıyoruz zaten bunu kalanları dondurucıya kuru fasulye at derdinde ne sasırtıcı
hülya avsar görüslü olmus burda herkez koca calısır kocaya susulur kocaya hizmet edilir
ne sacma ......
Canım anası madem öğretmemiş sen öğret!Yanıla yıkıla kıramayacagımız aile dostu felan olurda pazar günü dışarı çıkarsam açlıktan ölür ama gidip bişey yemez beni bekler sırtımda buzdolabımı götürüyorum çünkü ben. 5 kızdan sonra en ufak erkek çocuk olunca nerdeyse tuvalete bile göndermeyip tuvaleti ayağına getireceklermiş. Erkek annelerine büyük sorumluluk düşüyor erkek çocuk yetiştirirken aslında ama yapılmıyor işte.ben artık aştım onları bide mutfağı dağıttırıp temizleyemem :)
hayır anlamıyorum sen kendini bu adama bu kadar adıyosun yarın hic pisman olmıcan mı bak annelerimiz yeri gelmis yaranamamıss eee o isten gelirken yatıp hizmet beklerken sen neden kül kedisi gibi is yapıyosun ki
gercekten sizin yuzunuzdan erkekler tüm kadınları böyle susan ama kocamdır deyıi hizmet eden kadın zanneder
annesi 5 ablsı olması seni baglamaz ki sendne önceki hayatı bu sen kendine bunu nasl vera görürsün hic anlamam valla
esnaf lokantası folu etraf hic acımam kocaya alırım 2 corla bi pilav bi saata yerim hic is yapamam yani
yazık size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?