Benmi beceriksizim acaba :(

Yemek konusunda hafta sonu pişiriyorum bir kaç çeşit buzluğa atıyorum sabah işe giderken çıkarıyorum o akşam yemek oluyor. Temizliği de hafta sonu yarım günümü ayırıp yapıyorum. Hafta içi çok fazla yormayın kendinizi.

kendı ısyerınız varsa en azından yarım gun calışacak bırını alabılırsınız.

illa ki bulursunuz guvenılır bırını. tanıdıklarınızza sorun ihtiyacı olan mutlaka vardır.

hayır anlamıyorum sen kendini bu adama bu kadar adıyosun yarın hic pisman olmıcan mı bak annelerimiz yeri gelmis yaranamamıss eee o isten gelirken yatıp hizmet beklerken sen neden kül kedisi gibi is yapıyosun ki

gercekten sizin yuzunuzdan erkekler tüm kadınları böyle susan ama kocamdır deyıi hizmet eden kadın zanneder

annesi 5 ablsı olması seni baglamaz ki sendne önceki hayatı bu sen kendine bunu nasl vera görürsün hic anlamam valla

esnaf lokantası folu etraf hic acımam kocaya alırım 2 corla bi pilav bi saata yerim hic is yapamam yani

yazık size

Ben calisirken csnim yemek yapmak istemediginde ya sen yap bugün diyordum baktim ki kalkmiyor bende yerimde oturup dinleniyordum ta ki esim disardan bisey alana kadar yada kendi biseyler hazirlayana kadar. Bazen peynir ekmek yiyorduk ama
Herzaman ben hazirlamiyordum yani

bi sen bi ben yazıyoruz zaten bunu kalanları dondurucıya kuru fasulye at derdinde ne sasırtıcı

hülya avsar görüslü olmus burda herkez koca calısır kocaya susulur kocaya hizmet edilir

ne sacma ......

öyle maalesef.

Canım anası madem öğretmemiş sen öğret!

Oğlun olsa babasından görüp o da aynı olacak. Sonra senin arkandan da konuşacaklar.

Hem birlikte çık evden hem eve gelince biri yatsın biri iş yapsın. Yetişemiyorum valla ya yardım et ya da ben haftanın 2 günü gelmicem işe de.

Adama yayılma özgürlüğü tanımak işleri nasıl yetiştircem diye düşünmek hiç mantıklı değil.

Yemekleri haftasonu çokça yapin; en az üç gün yeter. Kalanını da hafta içi bi akşam yine yaparsınız diğer günlere yeter.

Temizlik için de birini alamıyorsaniz;Haftada bir gün ise gitmeyiverin. Esiniz evde yardımcı olmuyorsa işte yardımcı olsun en azından..

Siz bütün mesajları okumadan nasıl bir edeple sizin gibiler yüzünden yazabiliyorsunuz pardon da bizim gibiler neymiş ? İlahi siz :)

DİĞER MESAJLARIDA OKUYUN KÖRÜ KÖRÜNE Bİ YORUM YAPMIŞ OLAYIMDA NERDEN GİRERSEM GİREYİM DERDİNDE OLAN SÖZDE SİZİN GİBİLER HADDİNİ AŞANLAR LÜTFEN KONUNUN DEVAMINI OKUMADA YORUM YAPMIŞ OLMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN HANIMLAR LÜTFEN KONU NERDEN NEREYE GELDİ.

@Mune, @Kazen konuyu kapatabilirsiniz lütfen insanlar tavsiye için bi derdimi anlatayım diye konu açıyorlar ama bazı hemcinslerimiz neyin ne olduğunu bilmeden direk hadleri olmadan aşağılamaya çalışıyorlar. Tartışmaya dönüşmeden kapatmak en hayırlısı olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…