O yüzdendir ki çocuk yapıp bu tarz erkeklerin üreyip çoğalmasını istemiyorum :)benim eşim de annesinin tek cocugu. odun bile kırdırmamış hep önüne getirmiş. ama ben erkek de ev işi yapmalı düiüncesinde olduğumm için alıştı. çocuk olunca çok zorlanırsın
Ben yaptim bole bi adamdan cocuk :) ama elinden geldigince kendime benzetmeye caliscam :) hos soydur ceker derler :)O yüzdendir ki çocuk yapıp bu tarz erkeklerin üreyip çoğalmasını istemiyorum :)
Ben yargilamak istemiyorum fakat karisinin yoruldugunu gören ve ona ragmen bir bardak suyu bile kendisi almayan biri ile nasil beraber yasiyorsun? Nasil hizmet ediyorsun? Nasil seviyorsun?
Yani ben cidden anlamakta güclük cekiyorum. Aksam pestilin cikmis halde nasil halen cay meyve servisi bir yandan, ev temizleme bir yandan yapiyorsun? Buna niye kendini mecbur görüyorsun? Kadin olmak kendini kullandirmak degil, cidden degil.
Ki hersey senin elinde. Esin umitsiz vaka felan degil. Benim esimde bekarken evde hicbir is yapmazdi, bende yapmazdim ve esim simdi benden daha fazla is yapiyor. Sen nasil alistirirsan öyle gider.
Simdi iyi es, iyi gelin olma adina yaptiklarini kimse görmez, kimse madalya takmaz. Bunu sanirim bir 5-10 yil sonra yorgunlugun dibine vurdugunda anlarsin.
1. İçin uğraşıyorum bulucam inşallah. 2. Olacak iş değil:) 3-4 inşallah dükkana yakın yürüme mesafesindeki evime geçince olacak inşallah.Bence tam da konu eşin :) 1-ya yardımcı birini alın 2-ya eşin bi zahmet yardım etsin. 3- ya sen daha erken gel eve 4-ya da daha geç git.
Sanırım sizin çocuğunuz var ve benim hallerimi görmüş geçirmiş birisisiniz:) Eşim olmadan oluyorda ben olmadan olmuyor aslında olurda ufacık bile bi hata olsa ben uzaktan müdahale edemeyip kendi kendimi yiyiyorum nasıl bir psikopatlıksa benimki de :)Madem eşinle kendi işyeriniz sensiz idare edebiliyorsa sen 5 gibi çık.O gelene kadar işlerini bitirirsin.O gelince direk yemek faslına geçersiniz.Bide çocuk yok galiba.Eğer olsaydı wc de bu mesajı yazıcak vaktin bile olmazdı
Alıştırma konusunda sonuna kadar haklısınız. Evliliğimin ilk 6 ayı bekarken çalıştığım yerde devam ettim saatleri iyiydi.sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatildi orda tabi kafam burdaki kadar yorulmuyordu.Çok rahattı o gelmeden sofrayı hazırlardım cumartesi temizliğimi yapar pazar onunla dinlenirdim ama istifa edip kendi işyerime geçince kafa yorgunluğu arttı saatler arttı o saatten sonrada uğraştım ama yok bu seferde evde huzursuzluk çıkıyor.
Şu nasıl birlikte olursun nasıl seversin konusunda da haklısın diyemem.Birlikte yaşamasam ne olacak ki başka birisi daha mı iyi olacak. Yada sevdiğim insan varken tek başıma mı yaşlanayım.iş yapmıyor diye bırakayım mı. dövme sövme alkol sigara kumar yok bensiz dışarı adım atmaz ne alacaksa benden habersiz almaz her güzelin bir kusuru olur benimde var ben öyle iyi bir gelin değilim.iyi bi eşde değilim inanın buna kimse de 4 /4 lük değildir.
Üzgünüm ama konu eşin. Fazla sorumluluk yüklenmişsin. Sende onla beraber ise gitme öyleyse. Ya da sen geç git erken gel. Ama sen çamaşır asıyorsan o bulaşık makinesini boşaltabilir atla deve degil.merhaba hanımlar.benimki çok dert değil de siz nasıl yapıyorsunuz tavsiye almak.
Bizim kendi işyerimiz var sabah 7-8 gibi eşimle çıkarız akşam 8-9 gibi eve geliriz. Tabi gelince yemek hazırla, herzaman olmasa da çamaşır, ütü vs. Birazda tabi dinlenmek istiyorum oturuyorum felan yatasıya gece 12-1 oluyor. Saolsun eşimde yanında ki sürahiden su doldurup içmez benden ister ve hiç doymaz evde tek diyaloğumuz ne yiycez, çay içmiyormuyuz,meyve,Mısır,çekirdek,soğuk bişeyler, kahve vs.vs. (evin en küçük çocuğu ve 5 ablası var ). Neyse konu eşimde değil o ümitsiz vakka :) hal böyle olunca hem işim yarım oluyor hem evimin işi yarım oluyor.şuan bile işten geldik yemek yedik bulaşık makinam boşalacak bulaşıklar yerleşece, dün yıkadığım çamaşırlar ütülenecek toplanacak haa bide bi ara biraz oturup dinlenmem lazım malum havalar yağışlı yumuşak doku romatizmam var çok ağrılı geçiyor. Mesajı da tuvalette yazdım :))))
duzeninize cok ozendim gercekten. benim esimde yardim eder ama pek becerikli degil. illa yap demem gerekir. cocuk baiiminda yardimcidir altini alir uyutur vs onlari yapar. ama ev isinde ona soylerken daha cok yoruldugumdan cok mecnur olmadikca yapmamasi daha iyi oluyor. normal sartlarda ben de sizink gibi sirali olsun cok isterdimÇalıştığım yere bekârken basladim ben 14 yıldır aynı rutin 10 yillik ta evliyim çocuktan önce 8 de paydos eve gelmem 9.30 10 du inan .. oğlumdan sonra 7 de cikmaya basladim cumartesi de 1 de paydos ..
Benim ilk isim evi sadelestirmek oldu esim Mobilya sektörün de muhasebe ben tekstilde muhasebe . Kullanisli temizliği kolay eşyalar tercihim aksesuar vs pek sevmem ... temizlik benim için kolay oluyor tullerim ütüye gerek yok camlarim ice dogru açılır gece bile silerim tulde yikarim gece vakti ben usenmem pek mutfakta da temizlikte hep misafir ağırlayacak gibi hazırım ... utu isi esimim o pek sever ütüyü. Yazdan difrizimi full doldururum konservemi vs yaparim .. onu fa bir gunde degil mlzem alirim bir hafta boyunca hergun parça parça hem yorulmam da oyle yapınca .
Bizim duzen de mesela bugun yemeği ben yaptım esim mutfağı topluyor yarin tam tersi ... banyo hergun temizlenir simdi balkonu mutfağı silmek benim isim yarin esim silecek . Ben evde ne yapabiliyorsam esimde yapar ... ikimizde çalışıyiruz paylasim olmak zorunda he isi olmayan oğlumla ilgilenir . Esim pek hizmet beklemez. Nevresim değişimi bile sirayla . :)
Ben çoktan o sürahiyi bir yerlere fırlatmıştım. Bazı kadınlar ne kadar pasif..
benim eşim boğa burcumerhaba hanımlar.benimki çok dert değil de siz nasıl yapıyorsunuz tavsiye almak.
Bizim kendi işyerimiz var sabah 7-8 gibi eşimle çıkarız akşam 8-9 gibi eve geliriz. Tabi gelince yemek hazırla, herzaman olmasa da çamaşır, ütü vs. Birazda tabi dinlenmek istiyorum oturuyorum felan yatasıya gece 12-1 oluyor. Saolsun eşimde yanında ki sürahiden su doldurup içmez benden ister ve hiç doymaz evde tek diyaloğumuz ne yiycez, çay içmiyormuyuz,meyve,Mısır,çekirdek,soğuk bişeyler, kahve vs.vs. (evin en küçük çocuğu ve 5 ablası var ). Neyse konu eşimde değil o ümitsiz vakka :) hal böyle olunca hem işim yarım oluyor hem evimin işi yarım oluyor.şuan bile işten geldik yemek yedik bulaşık makinam boşalacak bulaşıklar yerleşece, dün yıkadığım çamaşırlar ütülenecek toplanacak haa bide bi ara biraz oturup dinlenmem lazım malum havalar yağışlı yumuşak doku romatizmam var çok ağrılı geçiyor. Mesajı da tuvalette yazdım :))))
ben de kendi işimde calıısyorumKendi işinizmiş arada gitmeyin halledin işlerinizi. Her işe dört dörtlük yetişemezsiniz süpermen değilsiniz
Arkadaşım var sizin gibi eşiyle çalışıyor mağaza işletiyor. Kız yemeğini işini gücünü hallediyor işe öyle gidiyor.
benim eşim de acıkır o saatteBazen acaba çocuk yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama eşimde diyor ki yapalım işyerine bi oda yaparız çocuk için :) düşün artık. Bazen dediğiniz gibi yapıyorum akşam yemeğini geç yediriyorum işyerinde eve gelince yemek istemesin diye bu seferde saat 10-11 gibi acıkıyor ben anlamadım ki nasıl bi yemek aşkıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?