Ah keşke öyle bi şansım olsa işyerimiz evimizden uzakta. işyerinde ki herşey üzerimde sürekli bişeyler sorarlar bide kendi işyerin olunca farklı oluyor önceden başka yerde çalışırken iyiydi herşey. Yapamıyorum bi şekilde yetişemiyorum 2 yıl oldu evleneli hala bi düzen oturtamadım. Çok özenirim pratik eli çabuk hanımlara ben bi türlü öyle olamıyorum ama bu işleri çözen hanımlar vardır bir iki tavsiye verebilirler belkiİşten erken çık. Hizmetçiliği de azalt.
Dedim ya o ümitsiz vakka yanında ki sürahiden su doldurup içmez o yüzden onu hiç katmıyorum bile sıkıntımın içine. Yardımcı bulamıyorum oda ayrı bi sıkıntıeşiniz size niye yardim etmiyor ...meyve istiyorsa kalksın getirsin yada yardimci alın ...
bi ara aldım saolsun ev işinde rahatlattı biraz ama oda gitti fabrikaya işe girdi. Eskişehir’de bi iki temizlik şirketi aracılığıyla çağırdım bi kaç kişi ama başında kimse olmayınca yarım yamalak yapıp gidiyorlar bir keresinde kendi annemi başında durdurdum hırsızlık yapmaya kalktılar daha sonra 2 kişi aldım tam gün dolap içlerini felan silsinler diye dedilerki biz yapmayız boşuna verdiğim paraya yandım sonra :) çevremde yok öyle yardımcı alan kimse Yok referans verecek tanıdık birileri bulabilsem hemen alıcam haftada 1 istiyorum ama onuda bulamıyorum
Nasıl yapıyorsun peki bi gün çamaşır günü bi gün ütü günü felan mı ayarlıyorsun. Bende günlük yapmaya çalışıyorum ama olmuyorInan aynı saatlerde bende çalışıyorum ama esim elim ayagimdir bi tane oglusum var aksam yemeği yeni yedik be günlük yapıyorum yemeğimi .. hergun düzenli is yaparım hepsi haftasonu na kalmasin diye h.sonu da dip kose girerim eve belli bir rutin olunca zor olmuyor ki oğlum uyuduktan sonra da komşuya kahveye giderim :) yatmam 1 2. Sabah 6 da ayaktaim he bakıcimiz var ama o sedece çocuğa bakıyor
Ah keşke öyle bi şansım olsa işyerimiz evimizden uzakta. işyerinde ki herşey üzerimde sürekli bişeyler sorarlar bide kendi işyerin olunca farklı oluyor önceden başka yerde çalışırken iyiydi herşey. Yapamıyorum bi şekilde yetişemiyorum 2 yıl oldu evleneli hala bi düzen oturtamadım. Çok özenirim pratik eli çabuk hanımlara ben bi türlü öyle olamıyorum ama bu işleri çözen hanımlar vardır bir iki tavsiye verebilirler belki
Daha o kadar hamarat biri olamadım ben ama annemleri felan toplayıp dediğiniz gibi buzluğa hazır yemek atabilirim yardımcı olurlar. Ailemde gelmez hiç yazık Bunlar geç geliyo yorgundurlar rahatsız etmeyelim diye tabi ki benim ailem düşünür bunu sadece :)Bakliyatları çok çok haşlayın poşetlere bölüp dondurucuya atın..keza köfte gibi şeyleri de aynı şekilde yapın en azından yemek olayı bir nebze hafifler ama ütü ve ev işi için yardımcı tutmak sizi rahatlatır.
Daha o kadar hamarat biri olamadım ben ama annemleri felan toplayıp dediğiniz gibi buzluğa hazır yemek atabilirim yardımcı olurlar. Ailemde gelmez hiç yazık Bunlar geç geliyo yorgundurlar rahatsız etmeyelim diye tabi ki benim ailem düşünür bunu sadece :)
İş yerinde mutfak var mı varsa akşam yemeklerini orada yiyin eve gelince evle ilgilenirsiniz,mutfak yoksada boş bir oda var ise küçük tüp,bir tencere koyup yemek yaparsınız saat 9 da eve gelince hem yemek hem ev işi zor olur bence yemek işini iş yerinde halledin.Nasıl yapıyorsun peki bi gün çamaşır günü bi gün ütü günü felan mı ayarlıyorsun. Bende günlük yapmaya çalışıyorum ama olmuyorbiryere kahveye gitmek mi aman allahım hayali bile güzel :) evim tanıdıklara çok uzak komşularımı da tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?