Benmi çok abartıyorum

Bazen beni önemsemediğini düşünüyorum,bir de aldattığını.Bunlar senin cümlelelrin.Gerisini okumadım.Daha ne olsun?

Haa bir de telefon icat oldu mertlik bozuldu.Eskiden insanlar birbirini aylarca görmeseler beklermiş.O kadar güven sözkonusu yani.Şimdi ise mesajıma cevap vermedin,aramadın.Böyle sadece kendi kendinizi mutsuz edersiniz.

valla eski konunuzu filan bilmiyorum da anlattığınız kadarıyla ben garip bişey görmedim. e erkeklerin çoğu zaten zırt pırt telefona bakıp anında mesajlara cevap vermez. bizlere göre daha rahatlar malesef. derse girmiştir arkadaşlarıyla konuşmuştur. belki gerçekten telefonunu düşürdü, siz aradınız o an cevap veren olmadı daha sonra o aradı ve o an görmüşlerdir belki teli... onun üstüne sevgilinizle, bulan kişi konuşmuştur.

tamam tabiki stres olmuştur ama sonuçta tel bulundu, birde sizin dırdırınızı çekmemek için alttan almış olabilir. Valla bende çok dırdır ederim benimkide çoğu zaman alttan alır ama fazla uzatırsam o zaman kızmaya başlar... sizde çok uzatmamışsınız tatlıya bağlamaya çalışmışsınız napsın çocuk kızsın mı yani - ki sizin kızmanıza da hak vermiş...

tabiki sinir bozucu bi durum ama sizin bu yazdıklarınızdan yola çıkarak aldatılmışsındır diyemem...

ben olsam bir gün iş yerimdem bi iki saatlik izin alıp okuluna giderdim süpriiiiiz yapardım =) şöyle bi elini tutup okulda salınırdım bakalım ortamlar nasıl kız arkadaşları nasıl ona karşı davranışları falan filan. zaten bi şey varsa ortaya çıkar boşuna içinize kurt mu düşmüş yoksa boşuna değilmiymiş anlarsınız. böyle baskınlar iyidir arada =)

Tam tersi habersiz baskııın yapardım uzaktan izlerdim...

neden bu kadar sitres yapıyorsun ki. uzak kal ayrıl ve şüpheler geçmez içinde şüphe oluştuysa ne yaparsan yap kurtulamazsın. o yüzden daha fazla acı çekmek istemiyorsan ya bitir yada ona soğuk davran bakalım durumlar nasıl...

nasıl bu akşam yaw anlamadım ki..

dün akşam konuştum gene aynı şeyleri söylüor bende tamam kapatalım bu konuyu inanıyorum zaten ben sana dedim ama aradan zaman geçtikten sonra bu konuyu senin dediğin gibi tekrar açıcam bakalım ozman bana birbiryle çelişen cevaplar verecekmi

Bazen beni önemsemediğini düşünüyorum,bir de aldattığını.Bunlar senin cümlelelrin.Gerisini okumadım.Daha ne olsun?

ama bu benim tüm erkeklere karşı olan genel bakış açım yani en ufak bir ilgisizlikte aklıma aldatma vsgeliyor
önemsenmemekten kastım arar sorar ama bazen çok uzun aralıklarla msj atıyor buda benim sinirimi bozuyor

umarım öyledir tşkler yorumun için

canım öyle izin alıp gidebilme gibi bir sansım yok anca izin günümde ki 3 saatlik yol mesafesi var ha deyince gidilmiyor kendisi tuzlada ki tuzlada kuş uçmaz kervan geçmez gittim biliyorum çok sakin bir yer denizcilik okulunda % 90 erkekten oluşan bir okulda okuyor sınıfında 2 kız var sadece o iki kızdan biriyle aldatılıyorsam orası başka

hayırlısı canım..herşey olacağına varır..sıkma canını..

bende bugün öyle yaptım zaten dün gece konuşrken aşkım ben 10.30 gibi kalkarım demişti rahatsız etmedim sabah kalkarken sadece günaydın mesajı yazmıştım baktımsaat 11 bundan tık yok hala uyuyormusun dedim tık yok tm ya naparsan yap beni takmayan adamı ben hiç takmam dedim oda bana 12 13 te mesaj attı aşkım benim günaydın kalkamadım bitanem sabah sein bunu tahmin etmen lazım ama biliyosun dünden ne kadar yorgun ve uykusuz olduqumu dedi hiç bişey yazmadım askım ben gidiyorum şimdi okula dedi gene cvp atmadım bayaqı bir sessizlik oldu sonra 4 te msj attı aşkım napıyosun dersteyim ben diye gene msj atmadım 4 buçuktagene msj attı kızdıryosun beni diye benden gene msj yok sonra 8.30 ta msj attı aşkım ben şimdi çalışmaya gidiyorum konferans vardı o yüzden geç başlıcak çalışma dedi gene bişey yazmadım son attıqı mesajda bu yani bütün gün boyuncca onu mesajsız bıraktım topu topu 5 tane mesaj attı ya insan bu kadarmı takmaz ona hiç mesaj atmıyorum tınlamıyor bile

bundan sonra öyle yapıcam canım zaten artık sürekli suçlamaları bıraktım normal konuşuyorum onu boğup benden uzaklaşmasını istemem kendimide sıkmıcam hakkımızda hayırlısı neyse o olur zaten takmamayı öğrenicem zor olsada bunu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…