bir denicem bu akşam konuşurken saol canım
ben olsam bir gün iş yerimdem bi iki saatlik izin alıp okuluna giderdim süpriiiiiz yapardım =) şöyle bi elini tutup okulda salınırdım bakalım ortamlar nasıl kız arkadaşları nasıl ona karşı davranışları falan filan. zaten bi şey varsa ortaya çıkar boşuna içinize kurt mu düşmüş yoksa boşuna değilmiymiş anlarsınız. böyle baskınlar iyidir arada =)
nasıl bu akşam yawanlamadım ki..
Bazen beni önemsemediğini düşünüyorum,bir de aldattığını.Bunlar senin cümlelelrin.Gerisini okumadım.Daha ne olsun?
valla eski konunuzu filan bilmiyorum da anlattığınız kadarıyla ben garip bişey görmedim. e erkeklerin çoğu zaten zırt pırt telefona bakıp anında mesajlara cevap vermez. bizlere göre daha rahatlar malesef. derse girmiştir arkadaşlarıyla konuşmuştur. belki gerçekten telefonunu düşürdü, siz aradınız o an cevap veren olmadı daha sonra o aradı ve o an görmüşlerdir belki teli... onun üstüne sevgilinizle, bulan kişi konuşmuştur.
tamam tabiki stres olmuştur ama sonuçta tel bulundu, birde sizin dırdırınızı çekmemek için alttan almış olabilir. Valla bende çok dırdır ederim benimkide çoğu zaman alttan alır ama fazla uzatırsam o zaman kızmaya başlar... sizde çok uzatmamışsınız tatlıya bağlamaya çalışmışsınız napsın çocuk kızsın mı yani - ki sizin kızmanıza da hak vermiş...
tabiki sinir bozucu bi durum ama sizin bu yazdıklarınızdan yola çıkarak aldatılmışsındır diyemem...
ben olsam bir gün iş yerimdem bi iki saatlik izin alıp okuluna giderdim süpriiiiiz yapardım =) şöyle bi elini tutup okulda salınırdım bakalım ortamlar nasıl kız arkadaşları nasıl ona karşı davranışları falan filan. zaten bi şey varsa ortaya çıkar boşuna içinize kurt mu düşmüş yoksa boşuna değilmiymiş anlarsınız. böyle baskınlar iyidir arada =)
dün akşam konuştum gene aynı şeyleri söylüor bende tamam kapatalım bu konuyu inanıyorum zaten ben sana dedim ama aradan zaman geçtikten sonra bu konuyu senin dediğin gibi tekrar açıcam bakalım ozman bana birbiryle çelişen cevaplar verecekmi
Tam tersi habersiz baskııın yapardım uzaktan izlerdim...
neden bu kadar sitres yapıyorsun ki. uzak kal ayrıl ve şüpheler geçmez içinde şüphe oluştuysa ne yaparsan yap kurtulamazsın. o yüzden daha fazla acı çekmek istemiyorsan ya bitir yada ona soğuk davran bakalım durumlar nasıl...
hayırlısı canım..herşey olacağına varır..sıkma canını..
inşallah canım ama bundan sonra soğuk davranıcam gerçi o gene umursamaz ya beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?