Benmi görüyorum yoksa silik cizgi varmi

E nabizdan bakarsan pazartesiye kadar yüklenmez oraya benimde öyle olmuştu. Özel hastaneye gittiysen bence tekefonn aç söylüyorlar. Eğer devlet hastanesi ise elinddki barkodla hastanenin kendi sitesinden hasta kayit nonve TC no ile bakabilirsin

Buldum ismim falan cıktı hangi tahlilleri istemiş onlarda cıktı sonuç kısmı cihazda yazıyor daha cikmadi sanırım binton isim var oturdum onu bekliyorum veremedim kendimi ev işine
Negatif çıkarsa çok üzülürüm ama cikmicak gibime geliyor kist olarak görüyorum dediği şey keseydi bence hadi hayırlısı ya insallah

Negatif düşünme hayırlısı nolur umarım. Eğer çıkmazsa bile bir hayır vardır mutlaka öyle düşün yani birşeylere vesile olur diye. İnşallah çıkar çıkmazsa da dediğim gibi sakın stres olma üzülme

Tamam olabilir pes etmek yok bunda da bir hayır var . Doktorun dediğin gibi kist olabilir onu gormelerine vesile oldu miniğin çünkü gelmek için yerini hazırlıyor . Benim oğlundan önce iki hatta üç kaybim var öyle olması inanki daha zor dogurana kadar hicbirsey almadım çocuğuma yine kaybeder miyim diye ? O yüzden Allah'tan gelen herşey kabul deyip dua edicez. Ne zaman akışına birakicaksin o zaman gelicek mercimek

Inşallah soğan kürü denicem bakalim adet olmak için daha tık yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…