- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
bunu bütün erkekler hayal eder arkadaşlar yaaa!!! bu kadarını da bi zahmet düşünün yani.. hiç erkekleri tanımıyorsunuz sanki..
bu kızın kocası, açıkça söylemiş sadece.. niye bu kadar abarttınız?
onu deme nedenleri şu canım. eşi taksime o kadınların müşteri aradığı gibi çık bende seni uzaktan izleyim demiş. ama yanınada kimse yaklaşmıycakmış. çok normal bişeymiki adam doğulmaz olunur lafı bukadar garip geldi
tamamda tatlım taksimde sen mini etekle yuru erkekler sana baksın bende izliycem sence bu normalmi:26: herkes hayal dunyasında birtakım seyler yasar bilemeyiz ama burda isi icraata dokmus yarın oburgun sen biriyle birlikte ol ben izliycem demiycegi ne malum
bunu bütün erkekler hayal eder arkadaşlar yaaa!!! bu kadarını da bi zahmet düşünün yani.. hiç erkekleri tanımıyorsunuz sanki..
bu kızın kocası, açıkça söylemiş sadece.. niye bu kadar abarttınız?
normal olmayabilir.. ama bu kimsenin hakaret etmesini gerektirmez..
noluyor yani hakaretleri sıralayınca kızın sorunu mu çözülüyor?
garip geldi bu laf evet... bir insan hiç tanımadığı birinin eşine nasıl bunu diyebiliyor anlayamıyorum. insanları yaftalamak bu kadar mı kolay?
adamın böyle bir fantezisi var belki, ama bakalım gerçekten kısa etekle taksime bırakacak mı karısını? ayrıca herkesin yaşantısı kendine.. burada kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir durumu olmamalı. fikir alışverişi için yorum yapmak için buradayız.. hakaret etmek için değil
canım onclkle yalnızca senı kale alarak cvp vermk ıstıyorum tabıkı bunlar yatak odasnın dısında konusu ble gecmez ben buraya buyuk bı psıkojıyle yazdm yazmaz olsaydım ınsanlara eglence cıktı nekadar saygıszca yorumlar dıger arkadaslara ııeglencelr eglence konusu cıktı adrenalın tavan yapıyooo bumu yaa anlayamıyorum kmseyı tek tek cvp vereck durumda deılllmm neysee....
toplumlara görede değişen kavramlar , avrupada bu konuyla ilgili konuşsaydın çokdaha farklı yorumlar gelebilirdiki . Bizim toplumda sınırlı hayal dünyası , baskı, ayıp ,günah ,uzar uzar gider ,,, seviyesini sen belirlediğin sürece problem yokk . Kendinide garip hisetmişsindir şuan okadar farklı yazılar okudumki.. Üzme kendini zamana bırak ve çok fazla dert edinirsen ona destek olup yardım almasını sağla derim .
aynen herkes çünkü aynı şeyleri söylüyoo,daha çok üzülme ve tek yolun bencee psikolga götür eşiniKonu sahibi, konunu kapattır bence.
Çünkü bu konu her yere gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?