canım bu konuda hiçbir bilgim yok ama allahım sana ve böle sorun yaşayanlara yardım etsin.allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin....
canım bu durum dışardan bkılınca anlaşılabilecek gibimi?
canım benimde plesanta kısmen daha aşağıda .rahimi kapatmıyor ama normalden aşağıda..kısmi plesenta previa durumu..29. haftamdayım ve dr um yukarıya doğru çıkmaya başlamış dedi..aslında tam kapatsa dahi korkulacak bişey olmadığını doğumun sezeryanla olabileceğini bebekten önce plesantanın alınacağını bunun da tehlikeli olmadığını söylemişti..
ayrıca kanamada yapabilir..eğer öyle bir durum olursa dr una görün canım ..geçmiş olsun.tam kapanmış durumda olan kuzenim doğum yaptı bebeği çok sağlıklı merak etme sadece çok yorma kendini..
bizim bi akrabamızın da hamilelğinde plesanta ödeydi.sezeryanla doğum yaptı.şimdi bebişi sağlıklı maşallah.Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
canım kanama bende 3 kez oldu ve 2 gün hastanede yattım.ama sen stres yapma umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım..ben şu anda kötü düşünmemeye çalışıyorum..
canim arkadasimin da boyle bir durumu vardi 12. haftada tespit edildi ve surekli yatmak zorunda kaldi. Bu arada 2 kez kanamasi oldu. 2. kanamada doktor hastanede yatirdi 1 gece. sonra evde yatti.20 veya 22.haftada kontrol edildi. plesenta olmasi gereken yere cikmis. ama 6. ayda tekrar donme ihtimali oluyormus. onlar da dua ediyor olmasin diye. simdi ayakta gezebiliyor. gidebiliyor biryerlere.
banada drum 5 aylık falandım bebeğin eşiği önde dedi hatta sizdedemı öyle bilmiyorum ama bebeğimin ultrason görüntülerinde plasentam bebeğin yuzune çok yakın duruyo gerçi son kontrolumde daha iyi yukarıya çıkmıs biraz dedi ama sürekli korku var içimde açıkcası umarım sağlıkla geçer sende çok kafaya takma ağır kaldırma sakın bu en önemlisiymiş..
offf bildiğin gibi canım aynı dertten müzdaribiz..ve maalesef daha önce bu yüzden ilk bebeğimi yani güzel kızımı 1.750 gr doğurup sadece 4 gün yaşatabilmiştik..ve yine aynı olay şuan var bende moral bozmak istemiyorum ama haliyle insan endişeleniyor...ama insanın elinde değil korku ve endişeli bir biçimde bekliyoruz..rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?